Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Unutulmasın ki Hagi'nin elestirilen oyun tarzı yıldızlar toplulugu denen Besiktası sahasından cıkartmadı, Feneri kendi sahasında biraz sans olsa 4'lemek üzereydi, müthis takım defansı yapıyo denilen Kayserisporun en formda zamanında ceza sahasında cirit attı. Pozisyon genel anlamda cok, ama onları gole ceviren yok.

Rijkaard'ın takımı olsaydı bu saydığın takımlara karşı 3. lig ekibi gibi oynardı. Şu haftalardaki sorunumuz sadece psikolojik ve bazı önemli futbolcularımızın olmamasıdır.

Tabi Hagi'nin maçta bazı yanlış oyuncu tercihleri de bizi kötü etkiliyor. Yoksa Hagi genel olarak çok iyi işler yaptı.

zaten garip, gelen beyaz sacli olarak gidiyor...

hadi 5 sene filan dursa, dicem tamam, bir sene hemen herkes sanki 30 yildir iskence cekmis gibi oluyor, bu da yüz de yüz yönetimin manyak isleridir.

Gelmeden önce : Ne istersen yapcaz, kontrol senin altinda

Gelince : S.tir git be cok tutuyor

Twitter

Burada da teyit edildiği gibi yapılan hiç bir transfer Hagi'nin istediği ilk isimler değil.

Dortmunta attığın golün hatrına , Uefa kupasının hatrına , 4 sene üst üste şampiyonlığun hatrına , Süper kupanın hatrına bu taraftar sana feda olsun varsın olsun şampiyon olamayalım senin varlığın yeter 10 HAGİ

Futbol bir dinse Hagi onun peygamberidir.

Biz Hagi bu takıma gelmeden uyarmıştık kendisini. Gelme dedik Hagi. Bu yönetime kendini harcatma dedik. Bunlar senide harcar. Bunlar senide kullanır dedik. Sırf taraftarın gazını almak için seninle oyun oynuyorlar dedik. Zamanı gelince buruşturup senide bir köşeye atacaklar dedik. Ama Galatasaray'ı o kadar çok sevdiki yok diyemedin biliyoruz. Ve şimdi ciddi şekilde tartışılır oldu Hagi. Yönetim yine ikinci planda kaldı. Şuçlu Hagi oldu.

Gelme dedik be Hagi. Neden Hagii, nedennn...

Biz Hagi bu takıma gelmeden uyarmıştık kendisini. Gelme dedik Hagi. Bu yönetime kendini harcatma dedik. Bunlar senide harcar. Bunlar senide kullanır dedik. Sırf taraftarın gazını almak için seninle oyun oynuyorlar dedik. Zamanı gelince buruşturup senide bir köşeye atacaklar dedik. Ama Galatasaray'ı o kadar çok sevdiki yok diyemedin biliyoruz. Ve şimdi ciddi şekilde tartışılır oldu Hagi. Yönetim yine ikinci planda kaldı. Şuçlu Hagi oldu.

Gelme dedik be Hagi. Neden Hagii, nedennn...

yönetimle ne alakası var Hagi hoca olarak gittiği hiçbir kalburüstü takımda kalıcı olamaz.

onemli olan prensip

rijakkardi savunuyorduk hagiyide savunuyoruz

sorunun onlarda olmadigi cok asikar

Rijkaard'da sorun yoktu.

Ama bu adamda sıkıntı büyük.

Ya tekrar tekrar söylüyorum,bu adam teknik direktör falan değil.

Sadece kalburüstü değil,hiç bir takımda tutunamaz.

Stajyer hoca diye lanse edilen Zico,Hagi'yi 5'e 10'a katlar teknik direktörlük becerisi ile.

Hagi'yi ben de teknik direktör olarak başarılı bulmuyorum,hiç bir zaman iyi bir teknik direktör olacağını da düşünmüyorum falan ama;üsluplara dikkat edelim yahu.Hagi'dir beyler bu.Hagi'den ''bu adam'' diye bahsetmek ya da önceki sayfalarda olduğu gibi dalga geçmek falan olmuyor beyler,yakışmıyor!

rijkaard'da çok sorun vardı

adam elano, baros, arda, kewell, gio, keita ve jo'lu kadronun kalitesiz olduğunu düşünüyordu

insaf yahu

takım bu kadar eksikken hagi hala neden aynı futbolcularla oynamaya devam ediyor. neden bir iki farklı oyuncu denemiyor. neden takımı bu kadar defansif oynatıyor. bu kapasite ve vizyon meselesidir. haginin amacı günü kurtarmakmış gibi geliyor. koltuğu kaybetme endişesiymiş gibime geliyor. yoksa 3 senedir kötü olan takımızda değişmeyen tek bölge olan orta saha oyuncuları ile neden devam etsin ki? ayhan barış sarp balta yerine hiç mi alternatif yok ?

rijkaard'da çok sorun vardı

adam elano, baros, arda, kewell, gio, keita ve jo'lu kadronun kalitesiz olduğunu düşünüyordu

insaf yahu

Bu mantıklı hiç bir yere varamayız tabii.

Ben bu oyuncular olmadan çok daha sağlam, dengeli bir kadro kurabilirim sana.

Ufuk

Serkan

Neill

Transfer

İnsua

Cana

Culio

Misimovic

Kazım

Pino

Stancu

---

Leo Franco

Sabri

Gökhan

Servet

Hakan

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Elano

Arda

Keita

Baros (Geçen sezon ki kadro)

İlk başta yaptığım benim kadro galip gelir maç yapılsa.

Bu mantıklı hiç bir yere varamayız tabii.

Ben bu oyuncular olmadan çok daha sağlam, dengeli bir kadro kurabilirim sana.

Ufuk

Serkan

Neill

Transfer

İnsua

Cana

Culio

Misimovic

Kazım

Pino

Stancu

---

Leo Franco

Sabri

Gökhan

Servet

Hakan

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Elano

Arda

Keita

Baros (Geçen sezon ki kadro)

İlk başta yaptığım benim kadro galip gelir maç yapılsa.

içtiğinden banada yolla kardeş..

Orkun Akyıldız haklı. Çünkü mentalitesi düzgün.

Geri
Üst Alt