Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Her maça 4-3-3 başlayıp birşey üretemiyoruz ve ilk yarım saatten sonra taktiği değiştiriyoruz.. Hagi'nin 4-2-3-1'e dönmesi lazım artık.

Zamanında Rijkaard az mı küfür yemişti be "4-3-3 oynatıyor" diye. Şimdi bir kişi çıkıp "niye 4-3-3 oynuyoruz lan biz" demiyor, Rijkaard zamanında herkesin dilindeydi bu konu.

hagı defans olan neılı ortaya orta saha elemanıolan canayı defansa cekmsı sacmalık stancuyu falan kwelllı katmıyorumbıle eskısehır macında zapata yı forvet oynatır heralde kalede verım alamadıya

Bende sabir edilmesinden yanayim. Her sene hoca degistirmekle hicbir adim öne gidemiyoruz. Kontrati bitene kadar sabredilmeli. Basarisiz olursa zaten kendisi devam etmek istemez, cünkü Hagi adam gibi adam, bunu unutmayin!

Macera arama, hiç sırası değil Hagi.

renkdaşlar merhaba, yeni katıldım aranıza... bence baştan aşağı vizyonsuz olan herkes gitmeli.. benim için oluşması gerekn kadro ve yapı şöyle olmalı..(sezon başında)

başkan---- adaya göre

futbol a.ş ve teknik adam : fatih terim (sebep zamanın harcaya bilecek galatasaray için yapacak tek adam, geçmişte zarar uğrattı diyenler stad olimpiyattı,takım kötüydü ve hataları vardı)

transfer sorumlusu: haldun üstünel (gerçekten futbol oynatmaya niyetli fatih terime en iyilerini alacak ve gönlümüzdeki aslan)

genel menajer: hakan şükür veya abdulrahim albayrak.. ( takıma ağbeylik yapacak,tecrübeli)

takım

as kadrosu

-------------------romerio----------------

---sabri---------neill--------servet--------çağlar----

---------kallström-----emana-----biglia----

-----volkan şen---------------------arda--------

------------------stancu-------------------

yedek kadro

-------------------ufuk---------------

----serdar------yerli-----yerli----h.balta-----

--------yekta---cana------culio------

----pino-----------sezer öztürk----

----------------baros-----
şunlarda tam kadroda: emre çolak-anıl-mehmet ekici-gurbetçi adı geçen 2 oyuncu (hatırlayamadım) :)

arkadaşlar diyeceksiniz onun için 30 milyon euro gerek... alacağınız 4 yabancı ve en az 6 yerlii...

ara transferde harcanan ne kadar 15 milyon azmıydı????

böyle bir kadro oluşturmak iyi futbolu ve biz galatasaray aşıklarını çılgına çevirecek başarıları elde etmek için tek yol değilmi.

umut vaadet eden, iyi top oynadığını gören taraftar kombine-forma vs vs sezon sonunda kadar bu transferlerin %70 çıkartır zaten..

benim aklımdan geçen baştan aşağı revizyon böyle olur bence.... orta saha ve forvet hattı harikulede yedekleriyle beraber.. defansif olarak iyi bir kaç oyuncuda bulunursa daha ne olsunn .... saygılar okuyanlara teşekkürler :)

cok yanlış hatalar yapıyosun;

Sağ beki sağkanatta oynatıyosun, stancuyu 10 numara oynatıyorsun

yettadan sol kanat yaratmaya çalışıyosun

Ya yeter artık Hagi Oyuncularını yerinde oynat...O zaman O oyuncudan iyi performans alırsın misimoviçi solkanata oynatıp sabri sağ kanatta oynatman Hocalıgını eksiye düşürüyo...

Tek artık kondisyon..Başka bir şey yok

zaman diyosun ama artık bu taraftar hucum başarı bekliyo,..

Gittiğin gün Adnan Polat ile beraber,önümüz açılacaktır

neill den orta saha yaratma düşüncesi olan ve yekta yı ön libero oynatan td nin aklından şüphe ederim.hala aydın yılmaz ile sarp ı oyuna alıyor.balta ya nasıl 90 dk tahammül ediyor inanılır gibi değil.bütün ataklar sol kanatdan yedik.ayıp gercekten.hak edene formayı vermezsen ayrımcılık yaparsan kendinde yok olup gidersin.

Macin kaderiyle oynadigi 10 mac sayarim. Ilk yari oynadigimiz Trabzonspor ve Kayserispor maclari dahil. Inanilmaz amatörce hatalar yapiyor. Gercek olan birsey varki, Hagi Teknik Direktörlük icin yaratilmamis. Zaten sezon sonunda gidecek. Gelecek sezon kalmamasi icin simdiden bircok neden var. Takim birazcik toparlansa dahi Hagi´yi yollamalari gerekir.

Adnan Polat Hagi 'yi neden getirdi?

Yıl sonuna kadar idare etsin, sonra tazminatını verip göndereyim diye mi? Yoksa başarılı olsun takımı şaha kaldırsın diye mi? İlkiyse, Galatasaray 'ın ne boşa harcanacak vakti ne de parası var. İkincisi ise bundan önceki teknik direktörler gibi Hagi de başarısız oldu . Kendi yönetimiyle 1 değil 2 değil bu teknik direktör sayısı. Artık gitmesi gereken onlar değil Adnan Polat olmalı Mart yada Mayıs 'da erken seçimle.

Hagi 'nin yaptığı katkının 10 'da birini yapmayıp taraftarla Hagi 'yi karşı karşıya getirme hakkı da yok. Bırak bu kulübün paçasını Adnan Polat. Olmuyor, yapamıyorsun.

bir teknik direktör hic mi birkac pas alisvarisi yaptiramaz bir takim bu kadar mi organize olamaz yaa

kankito o öldüğümüz bayıldığımız geri gel reis diye mumlar yaktığımız benim de pek sevdiğim saygıdeğer Eric Gerets döneminde de üst üste 5 pas yaptığımız görülmemiştir,peki ya şampiyonluk diyeceksin ben yine pas yapmadığımızı söyleyeceğim,o şampiyonluğu açıklamam mümkün değil.bu kanıya da Gerets gittikten 3 yıl sonra GSTV de izlediğim maçlarda vardım saygılar.

kankito o öldüğümüz bayıldığımız geri gel reis diye mumlar yaktığımız benim de pek sevdiğim saygıdeğer Eric Gerets döneminde de üst üste 5 pas yaptığımız görülmemiştir,peki ya şampiyonluk diyeceksin ben yine pas yapmadığımızı söyleyeceğim,o şampiyonluğu açıklamam mümkün değil.bu kanıya da Gerets gittikten 3 yıl sonra GSTV de izlediğim maçlarda vardım saygılar.

ozaman bastan kural hatasi var

görmedinmi antep bile nasil organize oynuyor

biraz futbolcuların becerilerinde bittiğine inanıyorum,teknik direktörler elbette pas yaptırmak isterler antrenmanda da çalıştırırlar ama maç esnasında o futbolcuda bitiyor kesinlikle.gerets'in elinde de yoktu pas yaptırabileceği oyuncular,malesef ki rijkaard'da da yoktu,hagi'nin eline de yeni yeni geçiyor ama o da gidip mustafa'yı ayhan'ı barış'ı falan sokuyor araya,değişik şeyler futbol enteresan kuşlar vapurlar

Mutlu yıllar reis.Galatasaray'ın en büyük efsanesisin benim gözümde.İyiki doğdun.

Geri
Üst Alt