Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hiddink de futbol cahili sanırım. Sabri'yi ortada oynatıyor o da...

2. gol öncesi. Eskişehirspor savunması defanstan topu çıkarmaya çalışıyor, bizimkilerse önde baskı uyguluyorlar. Adamlar baskıyı yiyince uzun vuruyorlar, Serkan kafayla topu kesiyor, top Kazım'ın koşu yoluna düşüyor.

yani kontratak bildigin

Sabri orta sahada oynadı diye mi iyi gitmiyor.gerçekten süper bir bakış açısı:)

Hayır. Hiddink, kariyeri müthiş işler ile geçmiş bir teknik adam.

Ancak şu an Milli Takım'da durum pek iyi değil. Yinede güvenim sonsuz tabii ki.

Ancak Sabri orta saha da oynayacak bir oyuncu değil.

Daha doğrusu oynar, ancak kendisini ne şekilde oynatacağınız ile ilgili.

Medya Bilgilendirme: Gheorghe Hagi Basın Toplantısı

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, yarın (11 Şubat 2011) saat 13.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda bir basın toplantısı düzenleyecektir.

Basın toplantısını takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç, yarın (11 Şubat 2011) saat 12.00'ye kadar [email protected] mail adresine başvurarak akredite olmaları gerekmektedir. Akreditasyon kartları basın toplantısı öncesinde dağıtılacaktır.

niye basın toplantısı düzenliyor ki?

Ve şu an Milli Takım iyi gitmiyor.

Sabri'den daha yetenekli orta sahada oynayacak oyuncu yoksa bu Sabri'nin cok yønlu ustun bir futbolcu olmasindan degil Turk futbolunun icinde bulundugu durumdan dolayi. Durum o kadar køtuki 10 yildir Turkiye'de Emre'den daha yetenekli bir orta saha oyuncusu cikmamis.

Sabri'den daha yetenekli orta sahada oynayacak oyuncu yoksa bu Sabri'nin cok yønlu ustun bir futbolcu olmasindan degil Turk futbolunun icinde bulundugu durumdan dolayi. Durum o kadar køtuki 10 yildir Turkiye'de Emre'den daha yetenekli bir orta saha oyuncusu cikmamis.

Selçuk çıktı. Gerisi gelmedi.

Niye böyle anlamak zor. Eskiden orta saha futbol ve futbolcularimiz ile anilirdik. 5,6,7 gol yedigimiz maclarda bile, orta sahadaki oyunumuz ve oyuncularimizla övünürdük. Dünya futbolundaki yükselme de bunun etkisi var saniyorum. Artik herkes daha güclü. Sadece teknik özellikleri ile ön plana cikan futbolcular "Hali saha" oyuncusu olarak tabir ediliyor.

Unutamiyorum Figo'nun yükselisini. Ronaldo icinde gecerli bu. Kuvvetlendirme calismalarindan sonra parladilar.

Dünya üzerinde kaç oyuncu ve kaç takım vardır ki biri biri ile ancak bu kadar özdeşleşsin :) I love you Hagi.Her şeyin kötü gitdiği bir dönemde geldi futbolcu olarak yeri geldi gol attı,yeri geldi atdırdı,yeri geldi isyan etti yeri geldi kavga.Ve yine geldi bir şeyler yapıyor seviyorum bu adamı :)

I LOVE YOU HAGI.

Medya Bilgilendirme: Gheorghe Hagi Basın Toplantısı

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, yarın (11 Şubat 2011) saat 13.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda bir basın toplantısı düzenleyecektir.

Basın toplantısını takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç, yarın (11 Şubat 2011) saat 12.00'ye kadar [email protected] mail adresine başvurarak akredite olmaları gerekmektedir. Akreditasyon kartları basın toplantısı öncesinde dağıtılacaktır.

niye basın toplantısı düzenliyor ki?

misimovici affedermiş

Hagi yapınca eleştrildi futbolu bilmiyor(:D) diye Hiddink de aynısını yaptı. Sabri örneğini bu yüzden verdim. Daha iyisi vardır, yoktur, iyi oynadı kötü oynadı onunla ilgili birşey söylemedim;)

Tabii orta sahamızda bir Oğuz Çetin, Tugay Kerimoğlu yok üzücü.

Misimovic'i affetmesini falan beklemeyin. Aksine Misimovic'i affetmiyorum falan der toplantıda. Belki Mustafa falan kadro dışı kaldı diyebilir. Taraftardan sabır falan da ister. Böyle gider toplantı bilindik şeyler yani.

Geri
Üst Alt