Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Evet ya da hayir

Soruya cevap alalim Fener'e 5 gol atarken Hagi'ye gicik miydin?

Fener'e 5 gol atarken Hagi'ye gıcıkmıydın sorusuna cevap bile vermiyorum manasız anlamsız saçma sapan bir soru...Bizim için başarı Feneri mi yenmek.İyi TT Arena'da yeneriz zaten merak etmeyin...

Hayir olarak kabul ediyorum

Futbolcu Hagi ile Teknik Direktör Hagi arasında dağlar kadar fark var.Eğer durum vefaysa bu vefasızlık değil...

Bir insanin futbolculugunu ve teknik adamligini hangi kriterlere gore kiyasliyorsun? Ne gibi ozelliklere bakmak lazim? Yani bir insanin iyi ya da kotu bir teknik direktor oldugunu nasil anlariz diye sormuyorum. O kisinin futbolculugu ve teknik direktorlugunun arasindaki fark nasil tespit ediliyor. Bunu biraz acar misin. Daglar kadar farki ben goremiyorum.

Beni de bilgilendirebilir misin?

Hagi'ye 3 ay sabir yok.

HAGI'ye.

Bir insanin futbolculugunu ve teknik adamligini hangi kriterlere gore kiyasliyorsun? Ne gibi ozelliklere bakmak lazim? Yani bir insanin iyi ya da kotu bir teknik direktor oldugunu nasil anlariz diye sormuyorum. O kisinin futbolculugu ve teknik direktorlugunun arasindaki fark nasil tespit ediliyor. Bunu biraz acar misin. Daglar kadar farki ben goremiyorum.

Beni de bilgilendirebilir misin?

Hagi'nin Galatasaray'a yaptığı işe verdiği yarara göre kıyaslıyorum.Futbolcu Hagi efsanedir ve bu hiçbir zaman değişmez.Teknik Direktör Hagi,daha önce denenmiş taraftarla arasında hırsız polemiği yaşanmış,kompleksli ve başarısız...

Kısacası futbolcuyken çok başarılı....Teknik direktörken çok başarısız....

Fatih Terim'in rezil ettigi takimi canlandiran adam o, Turkiye Kupasi'ni aldiran adam da o. Hirsiz polemigiymis, kompleksliymis. Sen ne zannediyorsan kendini artik.

Rijkaard'in batirdigi takima 3 ayda birsey katamadi diye Hagi'ye bu laflar ediliyorsa birakin gidin Galatasarayli falan olmayin.

Siz bana Hagi'yi anlatacağınıza profilinizi sarı lacivertli renklerden bir arındırın,ağzınızı da bozmayın.Burası bir forum sitesi burada düşüncelerini güzel bir uslupla anlatırsın,isteyen anlar isteyen anlamaz...Sana anlatmak zorunda da değilim ama mesajlarınızı da biraz dşünerek ve burada kalıcı olduğun bilerek yazın...Sizi biraz daha saygılı ve ölçülü olmaya davet ediyorum...

Neye gore basarisiz?

Geleli 3 ay olmus bir adamin basarisi neye gore olculuyor?

Misi'yi kadro disi yaptigi icin mi basarisiz?

Bana gore en iyisini yapti.. Helal olsun Hagi'ye.!

Takimda en cok kazanan adamlarin basinda gelen ama takima katkisi o en cok elestirilen Sarp kadar bile olamayan adami kadro disi birakti.. Hagi budur!

Hani nerede Arda'nin tayfasi? Nerede Servetciler? Rijkaard zamaninda bahsedilen gruplasmalardan neden bahsedilmiyor artik?

Kimin gelisi ile yok oldu bu gruplasmalar?

Sizin gordugunuz sadece skorbord.

Eskişehir maçından sonrada aynı şeyleri söylemiştim...Evet haklısınız belki de skorbord...Ama o skorbordda yazan sonuca göre puan durumunda üst basamaklara çıkıyorsunuz.Ben asla bir Hagi düşman falan değilim,şimdi siz üstüme gelince öyle bir durum oluştu.Hagi bu takıma hiçbir şey katmıyor anlatmak istediğim ve derdim bu...

Eskişehir maçından sonrada aynı şeyleri söylemiştim...Evet haklısınız belki de skorbord...Ama o skorbordda yazan sonuca göre puan durumunda üst basamaklara çıkıyorsunuz.Ben asla bir Hagi düşman falan değilim,şimdi siz üstüme gelince öyle bir durum oluştu.Hagi bu takıma hiçbir şey katmıyor anlatmak istediğim ve derdim bu...

Hagi'nin ne gibi eksikleri var?

Yerine kim gelmeli?

Yeni gelen teknik direktor Galatasaray'a neler katmalidir?

Gelmesini istedigin hocanin katabilecegi ve Hagi'nin katamayacaklari nelerdir?

Yerine kim gelmeli?

Atilla hocam öncelikle buradan tartışmanın nasıl olacağını gösterdiğiniz için içtenlikle sizi kutluyorum.Sorularınıza gayet içtenlikle cevap verebilirim...

Sorularınıza sırasına göre cevap veriyorum.

Hagi çok dik kafalı,oyunu okuyabildiğini düşünmüyorum.Yendiğimiz Eskişehir maçından sonra bu kadarını beklemiyordum sözü bile takıma bişey vermediğinin

kanıtıdır.Tabi Hagi'yi durumumuzun bu durumda olmasının 1. suçlusu değil.1. suçlu kendi içide bile bölünmü yönetimdir.

Yerine benim Türk olarak düşündüğüm tercih Abdullah Avcı ya da Hikmet Karaman'dır.Yabancı olarak ismi aklıma gelmedi eski Lyon'un hocası olabilir.Şuan ki mevcut duruma görede Tugay'la devam etmek.

Öncelikle takımımız çok kopuk.Yani takım içinde bence kimse kimseyle arkadaşcıl değil...Yeni teknik adamla gelmesiyle takımında yarısının gitmesi lazım.Skibbe eğer biraz daha ogun bi adam olsaydı onun oynattığı oyun güzeldi mesela..O yaştan kaybetti.

Hagi yazdığım gibi çok dik kafalı hiç esnek değil,Misi konusunda Hagi'ye hak vermiyorum mesela...Ne biliyim.Arsenal maçında izlediniz mi bilmiyorum.Maça çıkmadan önce ki Fatih Terim'in konuşmalarını Hagi'de bunun olduğunu hiç sanmıyorum.

Yerine kim gelmeli?

hagi yi eleştirmekmi haşaaaaaaa......

1- Bana kimse şunu demesin takımda değişen bir durum yok.

2- rejkardın takımını aldıı 3 ay oldu diyosunuz. eskişehir maçının 45 dk. başka oynadıkları maç gösterirmisiniz bana.

3- zapata-kazım aldıran benmiyim bu takıma. zapata yerine ön libero alınsaydı ya. hagi bunu göremedimi?

4- haftalardır her futbolcuyu her mevkide oynatıyor. takımın kadrosu iyi olmayabilir ama fantezi peşinde koşmanın da bir anlamı yok.

5- saçma sapan yerlerde oyuncuları oynatıyor. takımın iyilerini çıkartıp gereksiz yere aldığı adamlar yüzünden maçı veriyoruz.

6- teknik adam filan olamaz. cumartesi izledik. antep iyi tamamda 5-10 dk baskı kuramayan bir takım izledik. pozisyonu yoktu. yok culio vurmuş direktön dönmüşşş... kendinizi kandırmayın oynadığınız takım avrupanın iyi takımlarından biri değil sadece pas yapmayı bilen takım gibi takım.

7- gereksiz polemiklere giriyor. misiyi kadro dışı bırakmış iyi bıraksın.

9- şimdi diyosunuzki 3 sene verilsin bu adama başarılı olur.

unutmayın ki adam dün başlamadı teknik adamlığa, senelerdir kendi milli takımında-romanyada-türkiyede çalıştı hangi takımı takım yapmışki????? ben yerliden yanayım arkadaşşşlarrrr.

fatih terime laf edenlere sesleniyorum. tek yetki tek adam o olsun. hagiye 3 sene kalsın ne oluyor dediniz. fatih terim 2 sene kalsın ne oluyor görürsünüz. başarı yoktan var edip vizyon sahibi olmaktır ( bunun adıda fatih terimdir... noktaaaaaa

Attila sen takıntılı yada saplantılı filan mısın?

Fatih terim gelse ne olacak halen sorunun futbolcularda oldugunu anlamamız ıcın daha ne olması gerekıyor...

Geri
Üst Alt