Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Son zamanlarin en moda sozu;

Hagi'nin futbolculugu bla bla, teknik direktorlulugu bla bla...

Ya kardesim teknik direktorlugunu sevmiyorsan sadece onu soylemen yeterli..Futbolculugunu karistirmana gerek yok. Gina geldi herkesten papagan gibi ayni lafi isitmekten.. Efendim Hagi soyle bir futbolcuydu da, ama teknik direktorlugu soyleymis boyleymis. Sanki sen bunu soylemesen Hagi'nin futbolculugundan suphe edecegiz..

Herkes Hagi'ye olan sevgisinden söylüyor bunu sen bil diye değil.

Cagdas Koksal, en son Terim s.ctiginda Hagi temizlemisti unutma.

Sen niye hemen Hagi yi savunmak için reaksiyon gösterdin ki? Ben Hagi gitsin Terim gelsin anlamında yazmadım, eğer yönetim Hagi den ümidi kesmişse Terim gelsin istiyorum. Skibbe, FR, Kalli hepsini denedik işte. Dön dolaş aynı kapı. Özellikle bizim takımdaki Türkler tam Terim in askeri, Terim i isteme sebebim de bu yüzden. ayrıca Türk medyasının kolaylıkla yiyemeyeceği ender adamlardan.

Fatih Terim belki bi kere s.ctı ama o bi kere s.cması GS için yaptıklarının yanında 2 beden küçük kalır. Ve o zamanlar küçük dağları ben yarattım havası çok çok daha yüksekti. kendi egosunun kurbanı oldu 2. gelişinde. Şu an onunda GS nin de çıkışa ihtiyacı var.

Ya kardesim teknik direktorlugunu sevmiyorsan sadece onu soylemen yeterli..Futbolculugunu karistirmana gerek yok. Gina geldi herkesten papagan gibi ayni lafi isitmekten.. Efendim Hagi soyle bir futbolcuydu da, ama teknik direktorlugu soyleymis boyleymis. Sanki sen bunu soylemesen Hagi'nin futbolculugundan suphe edecegiz..

Budur..

Bu adnan brothers ve hagi gidene kadar canımdan cok sevdigim Galatasaraylılıgımı askıya alıyorum arkadaslar. Kimse kusura bakmasın biliyorum en kötü bugünse bugünde Galatasaray ama bu durumda bile bile takıma ihanet edenler varken, ve ben Galatasaraylıysam bu durumda elimden gelen birsey yapamıyorsam onlara gösterilcek en iyi protesto budur. Hatta fenerbahce'nin şampiyon olması icin bütün destegimi göstericem. Kupada'da insallah antep bizi eliyecektir.

Fenerin şampiyon olmasını bende istiyorum. Kaç senedir fener şampiyon olamıyo diye kendimizi kandırıyoruz. Geçen sene fener şampiyon olsaydı Adnanlar daha büyük baskı altında kalcaklardı ve böyle bi transfer beceriksizliği olmuycaktı.

Attila hocam çok doğru söylemişsiniz ama bunu neden yapmak zorunda olduğumuzu aslında sizde biliyorsunuz.Hagi'nin diğer türlü eleştirilmesi yanlış algılanıyor.Bugün bir kaç sefer başıma geldi.Eğer ki devam ettirsem sert tartışmalara da neden olabilirdi.Forum sitesinde insanların kendi görüşlerinin dışında iyi üslupla anlatılmış olsa bile farklı fikire tahammülü yok.

Siz bana Hagi'yi anlatacağınıza profilinizi sarı lacivertli renklerden bir arındırın,ağzınızı da bozmayın.Burası bir forum sitesi burada düşüncelerini güzel bir uslupla anlatırsın,isteyen anlar isteyen anlamaz...Sana anlatmak zorunda da değilim ama mesajlarınızı da biraz dşünerek ve burada kalıcı olduğun bilerek yazın...Sizi biraz daha saygılı ve ölçülü olmaya davet ediyorum...

2659.gif

Hayri F. Cund Öle cevap vermek daha mı etkili oluyor sence? Arkadaş doğru demiş.

Hiç sanmıyorum Fatıh terımı bende sevıyorum ama artık bu yerlı oyuncuların gonderılmesı gerek Hagı gıder fFAtih hoca gelır o gıder gerets gelır o gıder baskası gelır uzar gıder bıktırdı artık kac senedır td ustune ustune td degıstırmek hoş olmaz Fatıh hoca gelırse zaten cogunu kadro dısı bırakır acımaz orası ayrı...

bizdeki yerli oyuncu temizliğini bi türlü yapamıyoruz işte, Terim olsa ya seve seve oynarlar yada forma yüzü göremezler, Terim kapının önüne koyar. ama ne FR, ne Skibbe olmuyo işte, bizim takımda o temizliği yapamadılar. yerli oyuncunun dilinden Terim anlıyo işte bu da bi gerçek.

Bizde ki yerli oyuncular beş para etmez arkadaş bi kaçı hariç hepsine kapıyı gösterceksin.

Kazma stoper, bek ve ön libero olduğu sürece biz iflah olmayız. Bir hoca gider, diğeri gelir... Merak etmeyin baya hoca gördük. Bizim kovduklarımız ŞL de tur atıyor.

Biz bamlara futbol okulu açmışız, hocalarını değiştiriyoruz. 2 sığırdan biri sağ açıksa diğeri stoperde oynar. Ama biri stoper biri de sol bek olunca hem uefadan elenirsin, hem de gollerin aynısını tekrar tekrar izletirler. 1 gün değil hergün ölürsün.

Takima serveti kesebilecek saglam yerli bir stoper ve kadroda banko oynayacak yerli bir sol bek olsa.

Orta sahada hamit veya Selcuk Inan ikilisinden biri olsa. Kalede de guvenilir bir eldiven olsa ve insanlar elele tutussa, birlik olsa uzansak sonsuza bakin o zaman Hagi elestiriliyor muydu. Sorun hala kadroda..

bizdeki yerli oyuncu temizliğini bi türlü yapamıyoruz işte, Terim olsa ya seve seve oynarlar yada forma yüzü göremezler, Terim kapının önüne koyar. ama ne FR, ne Skibbe olmuyo işte, bizim takımda o temizliği yapamadılar. yerli oyuncunun dilinden Terim anlıyo işte bu da bi gerçek.

03-04 sezonuna aklın yetiyormu senin bi hafızanı canlandır bakalım?

aynı terimin başını kimler yemiş o dönem?

bülent korkmazları hasan şaşları hakan ünsalları kadro dışı bıraktığında nolmuş takıma anlatın hele bi

hikaye masal anlatmayın burda kimseye

fatih terimle felan olucak iş değil hele şu dönemde hagiylede olmuyorsa kimseyle olmaz kalliyi getirdiğin dönemki gibi bi temizlik yapıcaklar takımda ondan sonra hagiye emanet ediceksin takımı avrupada türkiyede zirveye modern futbolla ulaşmaya çalışan bi galataasarayı o zaman izleyin siz

az mantıklı olun şu son 10 senede takımın en iyi defans 3 lüsü kim dese hepiniz mondi-song-tomas der kim oluşturmuş o iskeleti?

orhanı sol bek cihanı sağ bek yapıp 11 e yerleştiren yine hagi ertesi sene gerets o iskelet takıma dokunmadan şampiyon yaptığında efsane oluyor

ama sadece geretsin 5-6 puan gerisinde kalıp 76 puanla ligi bitiren haginin takımı eleştiriliyor nasıl bi milletiz yahu

Takima serveti kesebilecek saglam yerli bir stoper ve kadroda banko oynayacak yerli bir sol bek olsa.

Orta sahada hamit veya Selcuk Inan ikilisinden biri olsa. Kalede de guvenilir bir eldiven olsa ve insanlar elele tutussa, birlik olsa uzansak sonsuza bakin o zaman Hagi elestiriliyor muydu. Sorun hala kadroda..

Insua Hakan Balta'yı kesemez mi sence? Şimdi bana yabancı kontenjanı deme 5 yabancı ile sahaya çıktığımızda da BALTA oynuyor. Selçuk Inan yok ama Cana Culio Yekta orta sahası gayet iyi olur. Ama yok herkes farklı yerinde oynuycak. Hagi değil miydi forvet yok forvet alcaz diyen. Hani nerde forvet? Stancu'yu forvet oynatmıyor.

Insua Hakan Balta'yı kesemez mi sence? Şimdi bana yabancı kontenjanı deme 5 yabancı ile sahaya çıktığımızda da BALTA oynuyor. Selçuk Inan yok ama Cana Culio Yekta orta sahası gayet iyi olur. Ama yok herkes farklı yerinde oynuycak. Hagi değil miydi forvet yok forvet alcaz diyen. Hani nerde forvet? Stancu'yu forvet oynatmıyor.

Insua benim cok begendigim bir futbolcu. Ama ideal bir kadro kurmayi istiyorsak sol bek icin yerli sart. Kaleci, stoper, orta saha, orta saha, kanat, forvet.. Bu oyuncular yabanci olmali..

Sabri özellikle deplasmanlarda ne kadar kötü de olsa, yaptığı prese ihtiyaç var. Neill-Cana farketmez, göbekte oynadıkları durumda Sabri yerine Yekta bu mücadeleyi gösteremez.

Sol kanat Kewell-Arda sakat dolayısıyla Stancu oynuyor, Sabri'nin pas yüzdesi sağ kanadı, eksikler de sol kanadı etkisizleştiriyor ki Culio'nun sol içte top hakimiyetine ihtiyaç var.

Kanatları etkisiz, göbeği derme çatma, kalesi,stoperi güvensiz bir takımız. Buna rağmen iç sahada güveniyorum, deplasmanda da sezonun ilk yarısından daha dirençli futbol oynadık sezonun ilk yarısına nazaran.

stancu forvet değil tek forvet hele hiç değil oynayamaz oynatılmaz zaten bu adam sırtı dönük top aldımı ne yapıcak sölermisiniz?

kollektif bi futbolcu bu adam kaleye hep yüzü dönük oynamak zorunda forvet arkası ve kanatlarda kullanmak mecburiyetindesin bunun için tabi fmciler bilmez bunları

Insua benim cok begendigim bir futbolcu. Ama ideal bir kadro kurmayi istiyorsak sol bek icin yerli sart. Kaleci, stoper, orta saha, orta saha, kanat, forvet.. Bu oyuncular yabanci olmali..

Haklısın bende sana katılıyorum. Ama o ideal bek Hakan Balta'mı olmalı peki? Gelcek sene bekimiz Hakan Balta olcaksa hala vay bizim halimize.

Geri
Üst Alt