Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

boş boş konuşmayın işte böle adamın her dediği yapılsa orta sahada neilla-sabriyi oynatmak zorunda kalmazdı 2 orta saha daha alırdı yönetim

misimovic yalanınada hemen kanmışınız zaten 2.taksidinin ödenmeyipte sezon sonu wolsfburga dönüceğini bizim köydeki imam bile biliyor artık ama siz bi türlü yönetimin oyunu olmadığını çakmamışınız veyahut işinize gelmiyor

Boş konuşan bilgisiz sensin. Misi'nin 2. taksiti ödendi. Hemde yok öyle oyuncu al taksiti ödeme geri yolla Wolsburg da tamam diycekti hemen. Bakaldan mal almıyosun. Oynatmasın Neil Sabri'yi. Sanki böyle daha mı iyi oluyo? Koysun Sabri'yi yerine Cana-Culio-Yekta yapsın. Sabri'den oyun kurucu yaratmaya çalışmasın olmuyor işte oyun zekası gerekiyor o mevkide. Biraz araştır sadece biraz.

Boş konuşan bilgisiz sensin. Misi'nin 2. taksiti ödendi. Hemde yok öyle oyuncu al taksiti ödeme geri yolla Wolsburg da tamam diycekti hemen. Bakaldan mal almıyosun. Oynatmasın Neil Sabri'yi. Sanki böyle daha mı iyi oluyo? Koysun Sabri'yi yerine Cana-Culio-Yekta yapsın. Sabri'den oyun kurucu yaratmaya çalışmasın olmuyor işte oyun zekası gerekiyor o mevkide. Biraz araştır sadece biraz.

aylık ev kirası ödemiyon arkadaşım 2.taksidi nereye ödendi yıllık ödeniyo o taksitler hadi bilmiyonda niye atıyosun kafadan?

yekta iç oyuncusu değil bunu kafanıza sokun bu adam 4-4-2 de ya kanat oynar ya ofansif orta saha oynar ki onuda denedi zaten ama sabriden daha kötü oynadı

cana sisteme uyan oyuncu tipi değil zaten top çıkarmada sıkıntı var her 5 pasında 2 si rakibe 3 ü yana geriye oynayan canayı orda oynatmak ne kadar mantıklı??

Yekta bu takıma forvet arkası oynarım diye geldi herhalde. Sabri'nin oynadığı yerde ileri geri etkili oynayamazsa yedek kalır.

aylık ev kirası ödemiyon arkadaşım 2.taksidi nereye ödendi yıllık ödeniyo o taksitler hadi bilmiyonda niye atıyosun kafadan?

yekta iç oyuncusu değil bunu kafanıza sokun bu adam 4-4-2 de ya kanat oynar ya ofansif orta saha oynar ki onuda denedi zaten ama sabriden daha kötü oynadı

cana sisteme uyan oyuncu tipi değil zaten top çıkarmada sıkıntı var her 5 pasında 2 si rakibe 3 ü yana geriye oynayan canayı orda oynatmak ne kadar mantıklı??

Hala bilmeden konuşuyosun? Neye dayanarak ödenmedi diyosun. yönetim Her futbolcununu ödediği taksidi sana mı bildircek. Araştır biraz diyorum sana yaz etrafa bak ödenmiş mi ödenmemiş mi? Pehh yıllıkmış :) Daha Anlaşma konusunda da bilgin yok. Tamam ofansif diyosun işte 4-3-3 de ortadaki 3ün önünde oynayabilir gayet. Sabri'den kötü deme gülerler:) Kaç maç oynadı da beğenmedin beyfendi? İyi o zaman Cana'yı orda oynat Neill'i orta saha da oynat dişli bi rakibe karşı yol geçen hanı olsun.

Madem yapılan her şey doğru neden takım hala kötü hiç düşündün mü? Neden Antep'e yeniliyoruz 2 seferdir?

Hala bilmeden konuşuyosun? Neye dayanarak ödenmedi diyosun. yönetim Her futbolcununu ödediği taksidi sana mı bildircek. Araştır biraz diyorum sana yaz etrafa bak ödenmiş mi ödenmemiş mi? Pehh yıllıkmış :) Daha Anlaşma konusunda da bilgin yok. Tamam ofansif diyosun işte 4-3-3 de ortadaki 3ün önünde oynayabilir gayet. Sabri'den kötü deme gülerler:) Kaç maç oynadı da beğenmedin beyfendi? İyi o zaman Cana'yı orda oynat Neill'i orta saha da oynat dişli bi rakibe karşı yol geçen hanı olsun.

Madem yapılan her şey doğru neden takım hala kötü hiç düşündün mü? Neden Antep'e yeniliyoruz 2 seferdir?

"Profesyonel oyuncu Zvjezdan Misimovic için VfL Wolfsburg ile vadeli transfer anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 2.500.000 Avro, 2011-2012 sezonunda 2.500.000 avro, 2012-13 sezonunda 2.000.000 avro ödenecektir.

anlarmısın bilmem??

yektayı zaten hiç izlemediğin belli bu çocuk kasımpaşada nerde başarılı olmuş git araştır felan olmadı twit at feysten ulaş

herşey doğru değil işte antep takım olgusunu aşmış bi takım biz ise henüz bu aşamaya ancak ulaşıcaz herşey yavaş yavaş kolay değil rijkaardın enkazını kaldırmak ilk önce sarp felan temizlendi şimdi hbalta türevi adamlarda önümüzdeki sezon bu sıradan adamlardan kurtulurak yeniden şampiyonluğa oynıcaz zaten

Şunu biliyorum, olağanüstü durumlar olmazsa, bu sezon iç sahada hepsini yeneceğiz. Özellikle Antep'in acizliğini izleyeceğim kupada. fener dahil seriye bağlarsak sonrası daha kolay olur formda Arda-Pino ile.

"Profesyonel oyuncu Zvjezdan Misimovic için VfL Wolfsburg ile vadeli transfer anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 2.500.000 Avro, 2011-2012 sezonunda 2.500.000 avro, 2012-13 sezonunda 2.000.000 avro ödenecektir.

anlarmısın bilmem??

yektayı zaten hiç izlemediğin belli bu çocuk kasımpaşada nerde başarılı olmuş git araştır felan olmadı twit at feysten ulaş

herşey doğru değil işte antep takım olgusunu aşmış bi takım biz ise henüz bu aşamaya ancak ulaşıcaz herşey yavaş yavaş kolay değil rijkaardın enkazını kaldırmak ilk önce sarp felan temizlendi şimdi hbalta türevi adamlarda önümüzdeki sezon bu sıradan adamlardan kurtulurak yeniden şampiyonluğa oynıcaz zaten

Böyle değil 2. taksitin ödendiği her yerde konuşuldu. Adnan Sezgin Misimovic Wolsburg'a dönmeyecek net olarak söylüyorum dedi. Sene sonunda görürüz. Wolsburg ona göre transferler yaptı Diego'yu aldı niye alsınlar tekrar. Yekta'yı senden çok izlediğim kesin. Sabri'den daha başarılı olacağı da kesin. Eğer Yekta kanat için alınmışsa bu da başlı başına hatadır zaten. Bi kere hala ısrarla Hakan Balta'yı oynatan teknik direktöre ben umut bağlamam.

Şunu biliyorum, olağanüstü durumlar olmazsa, bu sezon iç sahada hepsini yeneceğiz. Özellikle Antep'in acizliğini izleyeceğim kupada. fener dahil seriye bağlarsak sonrası daha kolay olur formda Arda-Pino ile.

Haklısın renkdaş ama ömrümüz birilerinin formda olmasını beklemek ile geçiyor.

Haklısın renkdaş ama ömrümüz birilerinin formda olmasını beklemek ile geçiyor.

Ne mutlu sana ki Hagi ve Tugay bu düzeni ortadan kaldırmak icin ugrasıyor. Makine gibi isleyen bir takım kurulacak ve gelecek sezon bir cok kisi dediklerine pisman olacak. Ama 3-4 ay icinde Hagiye yapılanlar, gercekten yazık.

Sonra yönetime sallarlar, efsanelerimizi teker teker yediniz diye. Ulan hıyarlar, yasayan en büyük efsaneyi siz ikinci sefer yemek üzeresiniz.

Keşke Sezer Öztürk'ü alsaymışız devre arası. Takasta Aykut'u vermek istemediler muhtemelen. Ama alınmalıydı. Premier ligden adam almak hakikaten her bakımdan maliyetli.

Ukrayna-Rusya-Balkan pazarında kaynağından alınmış kaliteli yabancılarla dolu. Wagner-Popov-Karcemarskas-Jaja daha neler neler var. İş yapacaksın şov değil.

Galatasaray'da bir futbol devrimi daha yaşanıyor. ezik maçı dahil bir seri yakalanırsa yönetim de kurtulacak. Seneye ne bamı kalır ne ne baltası.

Ne mutlu sana ki Hagi ve Tugay bu düzeni ortadan kaldırmak icin ugrasıyor. Makine gibi isleyen bir takım kurulacak ve gelecek sezon bir cok kisi dediklerine pisman olacak. Ama 3-4 ay icinde Hagiye yapılanlar, gercekten yazık.

Sonra yönetime sallarlar, efsanelerimizi teker teker yediniz diye. Ulan hıyarlar, yasayan en büyük efsaneyi siz ikinci sefer yemek üzeresiniz.

Bak kardeşim kusura bakma yaşını bilmiyorum büyük isen affola. Ben Hagi den umutlu değilim güvenmiyorum. Güvenmeme nedenlerimde şunlar.

1-) Zapata'ya onay vermiş olması bile felaket. Adam kaç aydır top oynamadı. Biz Zapata'yı uzun vaade de yararlanırız diye almadık. 2. yarı için aldık. Hazır bi kaleci almalıydık. Ben şu anda Aykut'un oynamasını istiyorum.

2-)Israrla Hakan Balta'yı oynatması. 5 yabancı ile çıktığımız maçlarda bile Hakan Balta oynuyor. Tamam Insua yeterli değil ama Hakan yetersiz bile değil. Oynadığı her maç o kanat aksıyor. Ne hucum ne defans. Bu sene yedirdiği gollerin haddi hesabı yok.

3-)Cana-Neill değişikliği. Neill o tempoyu kaldıramaz. Tamam iyi top çıkarıyor ama dişli bi takıma karşı oynadığında kaldıramıyor o mevkiyi. O mevkinin rakibi ısırması lazım. Cana'da stoperde tehlikeli.

4-)Sabri'yi orta sahada oynatması. Sadece koşuyor diye bi adam oyun kurucu rolünde oynatılmaz. 10 metre önüne pas atamıyor şut atamıyor ara pası atamıyor. yapamıyor da yapamıyor. Onu orta sahaya çekince yerine geçen Serkan Kurtuluş Zaten evlere şenlik.

5-) Hazırlık maçlarında bile oynatmadı Anıl'ı ama gitti tam seri yakalayalım üst sıralara çıkalım dediğimiz maçta ilk 11 de başlattı. Bu çocuk kaldıramaz daha o yükü. Hatırlarsanız CaferCan'ı da böyle bi maçta oynatmıştı bi daha da görememiştik. Bu da aynısı olmaz inş.

6-) Transferlerde ihtiyacımız olan mevkilere adam alınmadı. Forvetim yok forvet transfer etcez dedi kaç kere. 5 küsür milyona Stancu alındı ama forvet değil. Baros yarın sakatlansa yine forvetsiz çıkcaz maçlara. Kazım Kewell forvet oynar diyceksin ama olmuyor işte 2 senedir görüyoruz bunu.

7-) Yekta'nın Hagi'nin isteğiyle alındığını düşünmüyorum ama Hagi alın demiş ise ve kanatta oynatcak ise buda başlı başına hatadır. O kadar para verildi. Yine Ayhan'a muhtaç olcak bu takım demektir.

8-) Misi olayının iç yüzünü bilmiyoruz ama açıklandığı gibi disiplinsiz hareketler sonucu ise gerçekten skandal bi karar buda.

Aklıma bu saatte gelenler bunlar. Ben Hagi'yi çok severim inş başarılı olur ben bu sözlerimi yutarım yanılmışım derim.

Ama hiç ışık görmüyorum ben.

Bu BAM olayı geçen senede vardı ve biz yine konuşuyorduk böyle ama BAM gitmedi.

Gecen sezon, hatta bu sezon bası o oyuncuları ortadan kaldıracak tek bir transfer yapılamadı. Yapılan transferlerde bu BAM dediginiz oyunculardan kesik yedi, Lorik Cana gibi. Fakat simdi görüyoruz ki bu BAM hegemonyasını bitiricek hamleler yapılıyo. Buna Servette dahil. Haginin Lille'de oynayan Mavuba veya Alou Diarrayı kesin bir dille istedigini bir cok yerden duydum. Bu bile gelecek sezona umutla bakmanızı saglaması lazım. Zira Haginin o mevkiye bir oyuncu istemesi maglum oyuncuları takımdan kesmesi icin tastikli bir kanıt. Diarra olmaz, baskasını alır ama o mevkiye oyuncu aldırmaya kararlı. Adnan Polatta bir nevi bunu dogruladı.

Rijkaard tam 3 transfer döneminde bu uygulamayı yapamadı. Hagi altı üstü bir devre arasında Rijkaardın 3 transfer döneminde yapamadıgını yapıp, Galatasarayı bu virüsten %70 oranında kurtardı diyebiliriz.

*Diger yazıya eve gidince cevap yazıcam :)

Gecen sezon, hatta bu sezon bası o oyuncuları ortadan kaldıracak tek bir transfer yapılamadı. Yapılan transferlerde bu BAM dediginiz oyunculardan kesik yedi, Lorik Cana gibi. Fakat simdi görüyoruz ki bu BAM hegemonyasını bitiricek hamleler yapılıyo. Buna Servette dahil. Haginin Lille'de oynayan Mavuba veya Alou Diarrayı kesin bir dille istedigini bir cok yerden duydum. Bu bile gelecek sezona umutla bakmanızı saglaması lazım. Zira Haginin o mevkiye bir oyuncu istemesi maglum oyuncuları takımdan kesmesi icin tastikli bir kanıt. Diarra olmaz, baskasını alır ama o mevkiye oyuncu aldırmaya kararlı. Adnan Polatta bir nevi bunu dogruladı.

Rijkaard tam 3 transfer döneminde bu uygulamayı yapamadı. Hagi altı üstü bir devre arasında Rijkaardın 3 transfer döneminde yapamadıgını yapıp, Galatasarayı bu virüsten %70 oranında kurtardı diyebiliriz.

*Diger yazıya eve gidince cevap yazıcam :)

Bende bunu bırak diğer yazıya cevap yaz diycektim :) Sen koyu Hagi hayranısın bende hayranıyım ama futbolculuğunun:) Senle bu konuyu tartışmak isterim en azından gereksiz cevaplar vermiyosun. Uyumuş olursam da yarın cevaplarım :)

Bence BAM dan yüzde 70 kurtulmamız Hagi sayesinde olmadı :) Barış sakatlandı Ayhan cezalı:) Tek Sarp'ı kesti. Bu hafta görücez Hagi Ayhan ile başlarsa yukarda yazdığım maddelere bir yenisi eklenir :)

Bak kardeşim kusura bakma yaşını bilmiyorum büyük isen affola. Ben Hagi den umutlu değilim güvenmiyorum. Güvenmeme nedenlerimde şunlar.

1-) Zapata'ya onay vermiş olması bile felaket. Adam kaç aydır top oynamadı. Biz Zapata'yı uzun vaade de yararlanırız diye almadık.

Haginin Zapata konusundaki tavrı cok dogruydu. Neden?

Udinenseli Handanovic ve AZ Alkmaarlı Romeroyu talep etti ilk olarak. Hali ile degerinin cok üzerinde, yani astronomik bir teklif gelmedik sürece, hic bir akıllı kulüp yönetimi as kalecisini devre arasında baska bir kulübe verip takımının o sezondaki akibetini riske sokmaz. Bunu yapsa yapsa bizimkiler yapar :)

Eldekiler Aykut ve Ufuk gibi kaleci sıfatını kattiyen haketmeyen iki kaleci lisanslı futbolcu. Haginin birseyler üretmesi lazımdı. Aksi taktirde kupada elden gidicekti. Zira Aykutun iki sezon evvel Sivas kurasıda takımı nasıl Türkiye kupasından ettigini hepimiz hatırlıyoruz. Hagi'de son care serbest kalmıs eski oyuncusunu talep etmek zorunda kaldı.

Gecmisine bakarsak kagıt üzerinde mantıklı bir transfer gibi geliyo. Sonucta bu adam Romanya liginde iki sefer ünvan sahibi olmus bir kaleci, e sampiyonlar ligi tecrübeside var. En önemliside zaten kayıp gitmis bir sezon icin riski minimum bir transfer. Tutmazsa sezon sonu sakin kafa ve daha elverisli imkanlarla bir transfer yapılır.

2. yarı için aldık. Hazır bi kaleci almalıydık. Ben şu anda Aykut'un oynamasını istiyorum.

Aykut kendini ve gercekte ne oldugunu bir cok kez kanıtladı. Bu konuya girmem bile.

2-)Israrla Hakan Balta'yı oynatması. 5 yabancı ile çıktığımız maçlarda bile Hakan Balta oynuyor. Tamam Insua yeterli değil ama Hakan yetersiz bile değil. Oynadığı her maç o kanat aksıyor. Ne hucum ne defans. Bu sene yedirdiği gollerin haddi hesabı yok.

O konuda bisey diyemem, cünkü bende elestiriyorum Hagiyi. Cagların gelisiyle birlikte bu konununda rafa kalkacagı maglum. Caglar hazır oldugu zaman Haginin istisnasız beki Caglara emanet ettigini izledik gördük.

3-)Cana-Neill değişikliği. Neill o tempoyu kaldıramaz. Tamam iyi top çıkarıyor ama dişli bi takıma karşı oynadığında kaldıramıyor o mevkiyi. O mevkinin rakibi ısırması lazım. Cana'da stoperde tehlikeli.

Adnan Polatta söyledi, "Hagi defansif bir orta saha istedi" diye. Benim duyumlarıma göre Mavuba ve Alou Diarra ikilisinden birini istemis. Bu oyuncuyu yetistiremediklerini Adnan Polat bizzar kendi söyledi. Yani Hagi bos topcular talep etmiyor. Düsünün ki Culio ve Stancu gibi adamlar Haginin 2. ve 3. alternatifleriydi. Daha ne istiyosunuz anlamıyorum ki :)

Cana yaratıcılık acısından orta sahada kesinlikle yetersiz. Teknik olarak Servetin yanına fazla olan bir adamı orta sahaya kaydırıp Lorik Cananın fizik gücünden yararlanması gayet normal. Sene sonu istedigi bir defansif orta saha oyuncusu ile bu dizilisi mutlaka düzene sokacaktır.

4-)Sabri'yi orta sahada oynatması. Sadece koşuyor diye bi adam oyun kurucu rolünde oynatılmaz. 10 metre önüne pas atamıyor şut atamıyor ara pası atamıyor. yapamıyor da yapamıyor. Onu orta sahaya çekince yerine geçen Serkan Kurtuluş Zaten evlere şenlik.

Ne kadar savunsalarda Serkanın Galatasarayın beki olmayacagını elli sefer yazdım burada.

Neillı orta alanda yaratıcılık yoklugundan oynatıyo. Normalde Neill yası itibariyle tek basına o tempoyu kaldıramazdı. Elinde Kalli ve Skibbe döneminde saha basmadık yer bırakmayan eski Barısta yok. Sabri yetersizde olsa tempolu futboluyla orta sahaya dinamizm kazandırıyo. Yoksa bek icin Sabri'de eksik bir oyuncu. Sabrinin en fazla mükemmel bir yedek olması gerekirdi normal sartlarda, fakat kadro tastikli bir enkaz. An itibari ile yapacak fazla birsey yok.

5-) Hazırlık maçlarında bile oynatmadı Anıl'ı ama gitti tam seri yakalayalım üst sıralara çıkalım dediğimiz maçta ilk 11 de başlattı. Bu çocuk kaldıramaz daha o yükü. Hatırlarsanız CaferCan'ı da böyle bi maçta oynatmıştı bi daha da görememiştik. Bu da aynısı olmaz inş.

Genc oyuncu mevzularına fazla girmeyi sevmiyorum. Bremen'den aldıgımız Alparslanı oynatmıyo diye o kadar saymıstım Skibbeye, simdi ne oldugu ortada. Eger Hagi ve Tugay Anılı hazır görmüsse demek ki hazırdır. Sonucta Cafercanı takımdan gönderen Eric Gerets idi. Bende iste bu yüzden Hagiye tolerans gösterin diyorum. Hagiyi o dönem rahat bıraksalardı, belki de ertesi sezon Cafercanı Ugur ve Arda gibi yıldız yapardı.

6-) Transferlerde ihtiyacımız olan mevkilere adam alınmadı. Forvetim yok forvet transfer etcez dedi kaç kere. 5 küsür milyona Stancu alındı ama forvet değil. Baros yarın sakatlansa yine forvetsiz çıkcaz maçlara. Kazım Kewell forvet oynar diyceksin ama olmuyor işte 2 senedir görüyoruz bunu.

Burada Haginin bir santrafor istedigini biliyoruz en azından. Bence Barosun daha iyisi olan Mutu gelicekti, kulübü sorun cıkarttı. Kaleci konusunda dedigim gibi, bu durumda olan bir Galatasaraya cokta iyi oyuncular, hele ki devre arasında hic gelmez.

Konu yine aynı yere geliyo. Hagiye yaz sezonunda kendi takımını kurması icin zaman verilmeli. Hagiyi seviyorum diyosun, ama Hagiyi sevmek onu her sartta kabul etmektir. Hagi basarısız olacagını hisettigi an kendi cekip gider zaten. Kimseye laf bırakmaz.

7-) Yekta'nın Hagi'nin isteğiyle alındığını düşünmüyorum ama Hagi alın demiş ise ve kanatta oynatcak ise buda başlı başına hatadır. O kadar para verildi. Yine Ayhan'a muhtaç olcak bu takım demektir.

Yektayı ben sıkca izledigimi söyleyemem. Ama suan icin sergiledigi pasif futbol vasatın altında. Eksiklerin dönmesiyle birlikte kendi mevkisine monte edileceginden eminim.

8-) Misi olayının iç yüzünü bilmiyoruz ama açıklandığı gibi disiplinsiz hareketler sonucu ise gerçekten skandal bi karar buda.

Zamanında benzer bir skandala disiplinini öne sürerek Feldkamp imza atmıstı. Yine Bosnak bir oyuncu Bolicti. O sezon ve akabetinde Galatasarayın geldigi yer bellidir. Haklı veya haksız, bu konuda tek yapabilecegim fikir üretmek olur. Hagiye güveniyorum.

Aklıma bu saatte gelenler bunlar. Ben Hagi'yi çok severim inş başarılı olur ben bu sözlerimi yutarım yanılmışım derim.

Ama hiç ışık görmüyorum ben.

Sözlerini yutma, destegini ver ve Haginin gelecek sezon takımı nerelere getirecegini izleyip görelim. Bu Haginin kariyerine devam veya tamam deme periyodudur. Bu zamanda yanında olmayacaksak ... kadar yolumuz var.

Bir daha ki yazımda bende neden Hagiye güvendigimi teker teker yazıcam. Hemde futbolculugunun f sini karıstırmadan.

:@Mete guzel bı acıklama olmus tebrıkler.

Şimdi de Emre Çolak'ı A2'ye yollamış.

Bu adamın takımın başında kaldığı her saniye Galatasaray'a zarardır.

Futbolcu düşmanı. Verdiği saçma sapan kararlarla futbolcuları yok ediyor.

Evet kendisi forvet arkasıydı ve kanatlarda da oynayabiliyordu. Ama Emre, Misimovic hatta Stancu öyle olmak zorunda değil.

Önce elindeki futbolcun neler yapabiliyor ona bak. Sonra oyuncundan bir şeyler iste.

Ha bi de 4 milyon verip aldırdığın Yekta vardı? Ona bu muamele niye Hagi?

Bu takımdaki futbolcuların bir kaçı harici neden 90 dk maç çıkartabilecek kondisyona sahip değillerdir en çok merak ettiğim bu. O kadar kondisyonerler var tesisler süper lüx hersey var,bunların problemi nedir? 50-60. dklardan sonra takım yürümeye başlıyor,koşan mücadele eden bir tane adam kalmıyor dogru dürüst,,ilginç..

Geri
Üst Alt