Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Şimdi de Emre Çolak'ı A2'ye yollamış.

Bu adamın takımın başında kaldığı her saniye Galatasaray'a zarardır.

Futbolcu düşmanı. Verdiği saçma sapan kararlarla futbolcuları yok ediyor.

Evet kendisi forvet arkasıydı ve kanatlarda da oynayabiliyordu. Ama Emre, Misimovic hatta Stancu öyle olmak zorunda değil.

Önce elindeki futbolcun neler yapabiliyor ona bak. Sonra oyuncundan bir şeyler iste.

Ha bi de 4 milyon verip aldırdığın Yekta vardı? Ona bu muamele niye Hagi?
Yekta 4m euro,misimovic 8 m euro Sadece bu 2 adamdan takımı 12 m euro zarara soktu kendileri.Aldıkları ücretleri falan eklemiyorum.

Mete :)

-- Aykut kendini hiç ispatlayamadı haklısın ama Zapata'nın nasıl goller yediğini görüyoruz. Yabancı kontenjanı harcamaya gerek yok bu kalecinin Aykut'tan bi fazlası yok ki.

---Çağlar döndü artık görücez Hagi'nin ilk tercihi Çağlar mı Balta mı. Ama Çağlar'ı oynattığı maçlarda bile Balta'yı farklı mevkilerde oynatmıştı. Bu hafta görücez Balta-Ayhan ilk 11 de başlarsa ben daha da umutsuz düşünürüm Hagi hakkında.

---Sabri ne kadar dinanizm getirse de aklı ile oynamıyor pas atamıyor ki. Zaten senin dediğin oyunu 2-3 maçta 1 oynuyor. O yuzden orta alanda oynarsa genelde Antep maçında oynadığı gibi oynar.

---Bende gebçleri oynatsın diyorum ama Anıl'ı Beypazarı maçında oynatmadık hazırlık maçlarında oynatmadık gittik seri yakalayalım dediğimiz maçta oynattık. Bence yanlış tercihdi.

--Başarısız olcağını hissettiğin de çekip gitmez işte. Nereye gitsin Galatasaray'dan başka kim onu takımın başına geçircek ki. Her yenildiğimiz maç sonu aynı konuşma. İyi oynadık koştuk şunu yaptık bunu yaptık. Eğer bu oyuna Hagi iyi diyorsa ben nasıl güveneyim.

--Hagi'nin kariyeri hakkında dediğin doğru. Eğer bu kez de başarılı olamazsa teknik direktörlük yapamaz bundan sonra.

Kusura bakma senin gibi alıntılayarak yapamadım ama anlıycağına eminim sırayla cevapladım :) Hagi'yi savunma nedenlerini de bekliyorum :)

Hagi yönetimin joystick'i olmamalı.

Şimdi de Emre Çolak'ı A2'ye yollamış.

Bu adamın takımın başında kaldığı her saniye Galatasaray'a zarardır.

Futbolcu düşmanı. Verdiği saçma sapan kararlarla futbolcuları yok ediyor.

Evet kendisi forvet arkasıydı ve kanatlarda da oynayabiliyordu. Ama Emre, Misimovic hatta Stancu öyle olmak zorunda değil.

Önce elindeki futbolcun neler yapabiliyor ona bak. Sonra oyuncundan bir şeyler iste.

Ha bi de 4 milyon verip aldırdığın Yekta vardı? Ona bu muamele niye Hagi?

Biri sana maas mi veriyor sacmala diye?

Hagi ile olmayacağı çok açıktı zaten. Geldiğinden beri 1 2 maçta iyi oynadık. Sezon sonu yollar ayrılmalıdır. Uzun uzun tartışmaya gerek yok yani. Sabır mabır diyenlere de inanmıyorum. Hagi ne getirecek Galatasaray'a ? Bunun cevabını veremiyorsak , sabrın da gereği yoktur. Rijkaard'ın getireceği bir sistem vardı. Ona sabır gösteriyorduk , o çok ayrı...

Sezon sonu Hagi gitmeli , vizyonu olan , atak futbolu tercih eden yerli veya yabancı bi hocayla anlaşılmalı. Gönlümden geçen isim Erik Gerets ama ...

Arkadaşlar forum içerisinde sürekli olarak küfür kısaltmalarıyla karşılaşıyoruz.Lütfen bu tür kelimeleri kullanmaktan kaçınalım.Sürekli uyarı yaparak konuyu bölmek bizimde hoşumuza gitmiyor ama küfür kısaltmalarından hoşnut olmayanlar daha çok emin olabilirsiniz.

Hagi ile olmayacağı çok açıktı zaten. Geldiğinden beri 1 2 maçta iyi oynadık. Sezon sonu yollar ayrılmalıdır. Uzun uzun tartışmaya gerek yok yani. Sabır mabır diyenlere de inanmıyorum. Hagi ne getirecek Galatasaray'a ? Bunun cevabını veremiyorsak , sabrın da gereği yoktur. Rijkaard'ın getireceği bir sistem vardı. Ona sabır gösteriyorduk , o çok ayrı...

Sezon sonu Hagi gitmeli , vizyonu olan , atak futbolu tercih eden yerli veya yabancı bi hocayla anlaşılmalı. Gönlümden geçen isim Erik Gerets ama ...

Onun cevabını verecek kisilere denk gelmedin demek. Ben sana kısa kısa cevabını vereyim.

-Galatasarayı icten ice bitiren oyuncuya dayalı düzen bitecek.

-Takım gerektiginde rakibi kitleyerek mac kazanmasını ögrenecek.

-Yan gelip yatan oyuncu olmayacak.

-Mac bitene kadar oyunu bırakmayan, hırsı ve azimi tavan yapmıs "ayagı top yapabilen" bir takım kurulacak.

-Futbolcunun iyisinden anlıyor. Takımını oturttugu vakit kulübe kar getiricek genc futbolcular bulup kazandırır.

-Disiplinli hocalar daima Galatasarayda is yapmıstır, bunlara önceki dönemini baz alırsak Hagi'de dahil.

Dahada sayarım, ama bunlar Hagiye 2011-2012 sezonunu vermek icin yeterde artar bile.

Hagi ile olmayacağını anlamak zor değil ancak ondan "bu adam" diye bahsetmek çok ters geliyor bana. Hoca olmayı asla beceremeyecek de olsa o Hagi'dir. En azından yaptıklarına hürmeten yorum yaparken dikkatli olmak lazım.

Jose Mourinho;

-Mac bitene kadar oyunu bırakmayan, hırsı ve azimi tavan yapmıs "ayagı top yapabilen" bir takım kurulacak.

-Futbolcunun iyisinden anlıyor. Takımını oturttugu vakit kulübe kar getiricek genc futbolcular bulup kazandırır.

-Disiplinli hocalar daima Galatasarayda is yapmıstır, bunlara önceki dönemini baz alırsak Hagi'de dahil.

Mete'yi izlemeye devam edin.

Rijkaard Rijkaard, Barcelona, total futbol dediniz, sonuc ortada. Bize 5 attı, kesin iyi hocadır, Almandır, disiplinlidir, Skibbe dediniz, 2002'den sonraki en iyi kadro girdigi her alanda sıfır cekti.

Simdi bırakında bide Hagi hünerlerini denesin, bakalım oluyomuymus yoksa olmuyomuymus.

Rijkaard Rijkaard, Barcelona, total futbol dediniz, sonuc ortada. Bize 5 attı, kesin iyi hocadır, Almandır, disiplinlidir, Skibbe dediniz, 2002'den sonraki en iyi kadro girdigi her alanda sıfır cekti.

Simdi bırakında bide Hagi hünerlerini denesin, bakalım oluyomuymus yoksa olmuyomuymus.

Hagi,Skibbe'den daha uzun süre geçirdi ama sonuç çok kötü.Üstelik Skibbe döneminde oynadığımız futbol zevkliydi,şimdi ise gol pozisyonu bulamaz hale geliyoruz.İç sahada seyirci vs. iyi oynuyoruz ama deplasman tamamen hayal kırıklığı.Yinede Hagi'den önce yönetim gitmeli.

Onun cevabını verecek kisilere denk gelmedin demek. Ben sana kısa kısa cevabını vereyim.

Dahada sayarım, ama bunlar Hagiye 2011-2012 sezonunu vermek icin yeterde artar bile.

Hacı söylediklerin çok iyi şeyler ama Hagi geleli 5 aymı ne oldu yazdıklarının hiç birini göremedik daha takımda ayrıca hiç bi ışıkta göremedik futbolcular yan gelip yatmaya halen devam ediyor oynadığımız futbolun kalitesi ayrıca Hagi geldiği güne nazaran geriye gitmiş durumda

Skibbe'ye bari laf etmeyin çarpılırsınız. Skibbe, Hagi ile top olarak oynar.

Hagi,Skibbe'den daha uzun süre geçirdi ama sonuç çok kötü.Üstelik Skibbe döneminde oynadığımız futbol zevkliydi,şimdi ise gol pozisyonu bulamaz hale geliyoruz.İç sahada seyirci vs. iyi oynuyoruz ama deplasman tamamen hayal kırıklığı.Yinede Hagi'den önce yönetim gitmeli.

Saglam Baros, daha dinc Kewell, Kallinin egitiminden gecmis oyunu 70 metrede oynayan Arda, sihirbaz Lincoln, sahada basmadık yer bırakmayan Barıs, defansla ofans arasında köprü olan Topal. Bunların hic biri yok artık. Bunların olması icin Haginin sakin kafayla yaz döneminde ince eleyip sık dokuyarak oyuncu secmesi gerekir.

Hacı söylediklerin çok iyi şeyler ama Hagi geleli 5 aymı ne oldu yazdıklarının hiç birini göremedik daha takımda ayrıca hiç bi ışıkta göremedik futbolcular yan gelip yatmaya halen devam ediyor oynadığımız futbolun kalitesi ayrıca Hagi geldiği güne nazaran geriye gitmiş durumda

Aksine, Hagi geldikten sonra takım daha derli toplu, mücadeleci, cok kosar ve rakibe basar hale geldi. Hagi, Rijkaardın enkazını degilde, Skibbenin müthis kadrosunu eline almıs olsaydı bu futbolla Hagiye bende karsı cıkardım. Ama sartlar ortada, bu kadroyla, hele ki bu defans bloguyla daha iyisi olmaz. Rijkaardın bu sezon oynattıgı futbolu bir tek Terimin ikinci döneminin ikinci senesinde hatırlıyorum. Tam anlamıyla rezalet. Bu yüzden Hagiye ful destek ile 2011-2012 sezonu verilmeli. Takip ettirdigi ve istedigi oyuncular adımıza sanımıza yakısacak kalibrede.

Daha evvelde yazdım, devre arasında getirdigi fakat yinede fark yaratan oyuncular Haginin 2. 3. hatta 4. alternatifleriydi. Bu bile gelecege umutla bakmaya yeter.

Skibbe'ye bari laf etmeyin çarpılırsınız. Skibbe, Hagi ile top olarak oynar.

:boohoo:

Kör ölür badem gözlü olur. Hayatımda izlediğim en kötü Galatasaray Held, Fatih Terim II, Rijkaard dönemleriydi. Takımın oyun karakteri değişti. En kolayı takım kötü demek zaten, herhangi bir zahmete gerek yok. Kimi Yekta'ya aynı presi yaptıracağını sanar, kimi Emirhan geçsin kaleye der.. "Hagi gitsin de ne olursa olsun" ana fikir bu. Futbolculuğu iyiydi ama teknik direktörlüğü kötü. Ekimden beri telegolün sloganı.

zahmet olmazsa lincolnsüz skibbenin takımının ne yaptığını açsın baksın arkadaşlar

kewell-baros-nonda-ardalı-ümitli hücum hattı pozisyona giremiyordu lincolnsuz

takım üzerinde antrenörlüğünü sınarcasına yaptığı her maç saçmasapan 3-4-3 , 3-5-2 , 6-4-0 gibi akıl almaz çağ dışı sistemlerine değinmek istemiyorum hele kovulduğu son 5 lik kocaeli maçında barosu-ardayı felan şampiyonluk yolunda en kritik maçlardan biri olmasına rağmen yedek oturtanda bu şahsiyet yemişim onun oynattığı futbolu lincolnsuz maç kazanmayı bırakın gol pozisyonuna giremiyordu onun takımı var mı ötesi??

ve hagi geçmişiyle eleştiriliyor hemde şu dönemde bu adam 3. olduğunda bile takımı 76 puana ulaştırmış yahu el insaf

Bordeaux-Hamburg maçları sırasında Lincoln etkisizdi. Stopersiz kalmamış olsak Hamburg'u da rahat eliyorduk.

Geri
Üst Alt