Barış Tufan
Parçalı Üye
- 29 Haziran 2010
- 4.368
- 102
- 1.173
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
hagiciğim çok güzel konuşuyor.aslanım benim
hagiciğim çok güzel konuşuyor.aslanım benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyor HAGI
Serdar Ortaç'tan mesaj var: ''Sana bir önerim olacak hayatından mikropları at.''
Bugün gönderirdim. Hic düsünmeden
Zaten hic dusunmeden alinan kararlar hep basariyla sonuclanirBir dusunsen alternatifler icinde en iyi teknik direktorun Hagi oldugunu gorursun. Hagi bana unlu bir teknik direktoru hatirlatiyor.
Bu unlu teknik direktor zaman zaman teknik hatalar yapar fakat disipliniyle, genc oyunclulari bulmasiyla ve altyapidan oyuncular cikarmasiyla unludur. Onun takiminin taraftarlari 6 yil beklemis sampiyon olmadan, simdi her iki yilda bir sampiyonlar ligi finalindeler. Taktikk hatasindan yanlis degisiklikten maclar da finaller de kaybederler. Bir yil ikincilerse ertesi yil Ingilteredeki butun kupalari alirlar ama.
Hagi de genc yetenekleri takima katmasiyla, altyapi oyuncularina verdigi destekle, takimda mucadele eden oyunculari gormek istemesiyle bu unlu teknik direktoru hatirlatiyor. Bilen bilir bu antrenoru.
Serkan, Servet, Cana, Balta(Caglar)
Bukadar arkasini kaldiramiyan yavas adamlari yan yana koyarsan her macta birsürü pozisyon vermeye mahkumsun. Cek oraya Sabriyi, hareketlilik getirsin. Senin bütün savunma oyuncularin agir. Gelen giden maymuna ceviriyor defansi
Bugun baktigimiz zaman sahanin en iyileri culio, kazim, stancu. bu oyunculari da hagi begenip getirdi. daha once ribery, song gibi oyuncular da onun zamaninda geldi. arda'nin takima kazandirilimasinda da katkisi var. yine anil gibi emre colak gibi genclere sans veriyor.
gecen hafta yenildik diye o kadar yaygara koparilan antep bu hafta bursayi deplasmanda 4-1 yendi. hagi'nin niye bu kadar ustune gidiliyor anlamiyorum. bu takimda onun transfer ettigi 4 oyuncu var. onlar da takimi guclendirdiler, zayiflatmadilar.
Kimi cikartti Allah askina ya? Arda´yi A takima alan kendisidir sadece ama oynatan Hagi degildir. Her Teknik Direktör her sene 10 tane PAF oyuncusunu A takima cikariyor, kampa götürüyor. Arda caka caka girdi bu takima. Gerets´in de oynatacagi yoktu ama Arda formayi giyer giymez show yapmaya basladi, oynatilmaya da mecburdu. ( Cenk Tosun gibi ) Arda´nin Hagi´yle alakasi bile yok. Simdi hangi genc girdi takima ve kendini gösterdi? Benim hatirladigim yok. Anil´i Tugay´in zoruyla oynatti. Bildigi tek sey Aydin´i oynatmak göz boyamak icin. Aydin da benim gözümde genc filan sayilmaz. Teknik bilgisi sifir, oyun okuma sifir, oyuncu degisikligi sifirin da altinda. Ayrica Hagi´nin tarzi oyuncular tarafindan sevildigini düsünmüyorum. Antipatik bulduklarini düsünüyorum.