Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

hagiciğim çok güzel konuşuyor.aslanım benim:D

Hagi'nin tazminatı ne kadardır, bilgisi olan var mı ?

Bence Hagi önemli taktik hatalar yapmazsa. Sezon sonuna kadar galibiyet serisi yakalayacağız. Şampiyonu biz belirleyeceğiz.

Yeterki Rijkaard'a gösterilen sabrın 10/1' ini göstersin taraftar. Hagi'nin takımında eksik olan birşeyler var ama bu kesinlikle kalitesizlik değil. Rijkaard döneminden kalan moral, hedefsizlik eksikliği ve sürekli beraber oynamamaktan kaynaklanan takım olamama eksikliğidir. Hagi'nin takımının zamana ihtiyacı var. Stoper, golcü gibi nokta transferlere...

Serdar Ortaç'tan mesaj var: ''Sana bir önerim olacak hayatından mikropları at.''

Serdar Ortaç'dan yine mesaj var: ''Kafayı yormam sonuna bakmam ben adam olmam."

En gec sezon sonu gönderilmeli. Bugün resmen 5-4-1 oynatti takimi. :o

Bugun baktigimiz zaman sahanin en iyileri culio, kazim, stancu. bu oyunculari da hagi begenip getirdi. daha once ribery, song gibi oyuncular da onun zamaninda geldi. arda'nin takima kazandirilimasinda da katkisi var. yine anil gibi emre colak gibi genclere sans veriyor.

gecen hafta yenildik diye o kadar yaygara koparilan antep bu hafta bursayi deplasmanda 4-1 yendi. hagi'nin niye bu kadar ustune gidiliyor anlamiyorum. bu takimda onun transfer ettigi 4 oyuncu var. onlar da takimi guclendirdiler, zayiflatmadilar.

yerine kim gelmeli? hagi'den daha galatasarayli, daha caliskan, daha zeki birini soylesin biri. siz 8-9 yasindayken hagi takimi saha icinden yonetirdi.

olmuyor olmuyor işte. Sabri falan da tutmuyor ortasahada. Ayhan, Mustafa falan hak getire. Yekta yeterli bir görüntü çizmiyor.

---------Cana----Culio----------

-----------Misimoviç------------

işte hocam daha ne arıyosun.

hem kendine hem taraftara eziyet çektiriyosun.

Geçmiş dönemlerde genelde fener medyası,fenerasyon ve hakemlerle mücadele ederdik.Bu sene bu 3 lüye sabırsız tarftar ve kişisel menfaatlerini galatasarayın önünde tutan yöneticilerde eklendi.

Adnan POLAT geçen iki sezonda takımın başına geçen hocaların etkisini kırdı ve futbolcuya dayalı başı bozuk disiplinsiz bir ortam ortaya çıktı.HAGİ bu takımın başında kalmalı, iyi işler yaptı ve yapmaya devam ediyor.Bizim takıma HAGİ gelmeseydi şuan şaka olarak değil ciddi ciddi kümeye oynuyor olurduK.

Misimoviç olayından dolayı kimse hagiye yüklenmesin bu işte yönetimin kararı vardır, Arda nasıl gidecekse bu adamda gidecek.

Şuan gerçek olan şu ki sezon sonu takımın yarısı gerek sözleşmesi bitdiğinden gerek performansı yetersiz olduğundan gönderilecek.Bunu futbolcularda biliyor.Buna birde medyanın gazıyla birde Hocayı eklerseniz, hadi bir medya gazı daha birde Yönetimi ve başkanı eklerseniz.

Seneye Bank Asyada mücadele ederiz.AKLINIZI BAŞINIZA ALIN.

Kusura bakmayin ama ben 1 gün bile dayanmazdim Hagi´ye bu mactan sonra. Bu kadar da olmaz yani. Barcelona´yla oynamadik, Bucaspor´la oynadik ya. Bucaspor´un o kadar da eksigi vardi. Akilli olsalar 3-1 yeneceklerdi bizi. Hagi´nin savunulcak tek bir yani bile yok teknik anlamda. Bugün gönderirdim. Hic düsünmeden

Serkan, Servet, Cana, Balta(Caglar)

Bukadar arkasini kaldiramiyan yavas adamlari yan yana koyarsan her macta birsürü pozisyon vermeye mahkumsun. Cek oraya Sabriyi, hareketlilik getirsin. Senin bütün savunma oyuncularin agir. Gelen giden maymuna ceviriyor defansi

Bugün gönderirdim. Hic düsünmeden

Zaten hic dusunmeden alinan kararlar hep basariyla sonuclanir:) Bir dusunsen alternatifler icinde en iyi teknik direktorun Hagi oldugunu gorursun. Hagi bana unlu bir teknik direktoru hatirlatiyor.

Bu unlu teknik direktor zaman zaman teknik hatalar yapar fakat disipliniyle, genc oyunculari bulmasiyla ve altyapidan oyuncular cikarmasiyla unludur. Onun takiminin taraftarlari 6 yil beklemis sampiyon olmadan, simdi her iki yilda bir sampiyonlar ligi finalindeler. Taktik hatasindan yanlis degisiklikten maclar da finaller de kaybederler. Bir yil ikincilerse ertesi yil Ingilteredeki butun kupalari alirlar ama her yil da sampiyon olmazlar.

Hagi de genc yetenekleri takima katmasiyla, altyapi oyuncularina verdigi destekle, takimda mucadele eden oyunculari gormek istemesiyle bu unlu teknik direktoru hatirlatiyor. Bilen bilir bu antrenoru.

Zaten hic dusunmeden alinan kararlar hep basariyla sonuclanir:) Bir dusunsen alternatifler icinde en iyi teknik direktorun Hagi oldugunu gorursun. Hagi bana unlu bir teknik direktoru hatirlatiyor.

Bu unlu teknik direktor zaman zaman teknik hatalar yapar fakat disipliniyle, genc oyunclulari bulmasiyla ve altyapidan oyuncular cikarmasiyla unludur. Onun takiminin taraftarlari 6 yil beklemis sampiyon olmadan, simdi her iki yilda bir sampiyonlar ligi finalindeler. Taktikk hatasindan yanlis degisiklikten maclar da finaller de kaybederler. Bir yil ikincilerse ertesi yil Ingilteredeki butun kupalari alirlar ama.

Hagi de genc yetenekleri takima katmasiyla, altyapi oyuncularina verdigi destekle, takimda mucadele eden oyunculari gormek istemesiyle bu unlu teknik direktoru hatirlatiyor. Bilen bilir bu antrenoru.

Kimi cikartti Allah askina ya? Arda´yi A takima alan kendisidir sadece ama oynatan Hagi degildir. Her Teknik Direktör her sene 10 tane PAF oyuncusunu A takima cikariyor, kampa götürüyor. Arda caka caka girdi bu takima. Gerets´in de oynatacagi yoktu ama Arda formayi giyer giymez show yapmaya basladi, oynatilmaya da mecburdu. ( Cenk Tosun gibi ) Arda´nin Hagi´yle alakasi bile yok. Simdi hangi genc girdi takima ve kendini gösterdi? Benim hatirladigim yok. Anil´i Tugay´in zoruyla oynatti. Bildigi tek sey Aydin´i oynatmak göz boyamak icin. Aydin da benim gözümde genc filan sayilmaz. Teknik bilgisi sifir, oyun okuma sifir, oyuncu degisikligi sifirin da altinda. Ayrica Hagi´nin tarzi oyuncular tarafindan sevildigini düsünmüyorum. Antipatik bulduklarini düsünüyorum.

Serkan, Servet, Cana, Balta(Caglar)

Bukadar arkasini kaldiramiyan yavas adamlari yan yana koyarsan her macta birsürü pozisyon vermeye mahkumsun. Cek oraya Sabriyi, hareketlilik getirsin. Senin bütün savunma oyuncularin agir. Gelen giden maymuna ceviriyor defansi

ah ah acaba avatarınızdaki şahsiyet 4 lük agücü maçında hakan balta-servet tandemiyle sahaya çıkarken ve bunları orta sahaya kadar çıkarırken böyle diyormuydunuz beklerde insua ve serkandı yine :o

eleştircem diye bazı insanlar cılkını çıkartıyor afedersiniz

cana-x-culio orta sahasının ne kadar ağır olduğunundandda bi habersiniz sanırım

Bugun baktigimiz zaman sahanin en iyileri culio, kazim, stancu. bu oyunculari da hagi begenip getirdi. daha once ribery, song gibi oyuncular da onun zamaninda geldi. arda'nin takima kazandirilimasinda da katkisi var. yine anil gibi emre colak gibi genclere sans veriyor.

gecen hafta yenildik diye o kadar yaygara koparilan antep bu hafta bursayi deplasmanda 4-1 yendi. hagi'nin niye bu kadar ustune gidiliyor anlamiyorum. bu takimda onun transfer ettigi 4 oyuncu var. onlar da takimi guclendirdiler, zayiflatmadilar.

Scout olsun o zaman.

Kimi cikartti Allah askina ya? Arda´yi A takima alan kendisidir sadece ama oynatan Hagi degildir. Her Teknik Direktör her sene 10 tane PAF oyuncusunu A takima cikariyor, kampa götürüyor. Arda caka caka girdi bu takima. Gerets´in de oynatacagi yoktu ama Arda formayi giyer giymez show yapmaya basladi, oynatilmaya da mecburdu. ( Cenk Tosun gibi ) Arda´nin Hagi´yle alakasi bile yok. Simdi hangi genc girdi takima ve kendini gösterdi? Benim hatirladigim yok. Anil´i Tugay´in zoruyla oynatti. Bildigi tek sey Aydin´i oynatmak göz boyamak icin. Aydin da benim gözümde genc filan sayilmaz. Teknik bilgisi sifir, oyun okuma sifir, oyuncu degisikligi sifirin da altinda. Ayrica Hagi´nin tarzi oyuncular tarafindan sevildigini düsünmüyorum. Antipatik bulduklarini düsünüyorum.

yıl 2005 :o

arda001vm6.jpg

arda002ny5.jpg

İyi ki Bucaspor maçını ve Hagi'nin saçmalıklarını seyretmeyip Azizname adlı tiyatro oyununu izlemişim. Oh be.

Geri
Üst Alt