Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Kim olur Galatasaray antrenoru? Yukarda sordum bir daha sorayim daha Galatasarayli, daha zeki, daha caliskan bir isim soyleyin. Siz 10-12 yasindayken Hagi zaten saha icindeki teknik direktordu. Bugun Adnan Sezgin'in transfer ettigi savunma yuzunden taktik bilmiyor demesin kimse Hagi icin.
10 yil sonra Kadikoy'den puan aldik, kupa finalinda 5 attik diye Fener medyasi ustune gidiyor, bizim taraftar da bunlari hap gibi yutuyor.
Geldi geleli bir maçta umut vermez mi be takım.
İlla oyuncuların yerlerini değiştirerek bi şeyler ispatlamaya çalışıyor.Teknik direktör olarak hiç birşey ispatlayamadı daha ne ülkesinde ne burda.
Ne verecek bu takıma ne sistemi var daha önce hangi takıma getirdiği düzeni bize getircek.
Çok takıntılı birisi. Hadi bana Hakan Balta inadını açıkla hadi. Koy Insua'yı. Solda Culio-Insua uyumu da gayet iyiydi. Insua yeterli değil ama Çağlar'dan da Balta'dan da iyi. Bana Hakan oynamadı deme sakat olduğu için oynadı.
Ayhan'ı kesemedi. Cezalı olduğu için oynamadı kaç maçtır.
Barış'ı kesemedi sakatlandı öle kurtulduk.
Bi Sarp'ı kesti oda tam kesme sayılmaz sakatlıktan döndükten sonra almadı ama yedeklerde ilk başvurcağı oyunculardan.
Neill orta sahası ile göreceksin her güçlü takım orta sahamızı çok rahat geçicek ki defansa da patlamaya hazır bomba Cana'yı koyduk. Ben Cana'yı beğeniriim ama 90. dk da o golü yesek nolcaktı? Savuncak mıydın böyle?
Madem ilk 11 için yeterli görmüyosun bırak ilk 11'i sakatlıklar cezalar olduğu halde orta saha da Yekta'yı kullanmamak için sağ bek sabriyi ortaya koyuyosun sağ beke de Bank Asya ayarında Serkan'ı koyuyosun. Kim nerde oynuyor belli değil. Yazık değil mi 4 milyon euroya?
Fovet yok forvet alcam dedi aldığımız oyuncuyu sol açıkta oynatıyoruz. İyi topcu ama solda çok etkisi kalıyor. Es Es maçında da öyleydi Antep maçında da bugün de.
Sistemimiz ne belli değil. Oynat 4-4-2 işte. Neden 4-3-3 ısrarı devam ediyor ki. Oyuncularımız 4 3 3 için uygun olsaydı o sistemin kralı ile başarılı olurduk.
Takım pozisyona giremiyor. Karambole oynuyoruz.
Umut yok ışık yok ilerisi için. Bu takım seneye de böyle olursa o stad 10bin bile dolmaz.
Kim istemez ki Hagi teknik direktör olarak da bizde tüm kupaları alsın. Ama o kapasite yok. Bi kere yıldız oyuncularla çalışmaz Hagi. Takım pozisyona giremiyor Almanya asist kralı kadro dışı. Olaya bak.
Sen güvenmeye devam et ne deyim.
İyi geceler herkese.