Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

yıl 2005 :o

arda001vm6.jpg

arda002ny5.jpg

Arkadaş demiş zaten her sene 10 tane oyuncu A takıma çıkıyor diye.

Kimi cikartti Allah askina ya? Arda´yi A takima alan kendisidir sadece ama oynatan Hagi degildir. Her Teknik Direktör her sene 10 tane PAF oyuncusunu A takima cikariyor, kampa götürüyor. Arda caka caka girdi bu takima. Gerets´in de oynatacagi yoktu ama Arda formayi giyer giymez show yapmaya basladi, oynatilmaya da mecburdu. ( Cenk Tosun gibi ) Arda´nin Hagi´yle alakasi bile yok. Simdi hangi genc girdi takima ve kendini gösterdi? Benim hatirladigim yok. Anil´i Tugay´in zoruyla oynatti. Bildigi tek sey Aydin´i oynatmak göz boyamak icin. Aydin da benim gözümde genc filan sayilmaz. Teknik bilgisi sifir, oyun okuma sifir, oyuncu degisikligi sifirin da altinda. Ayrica Hagi´nin tarzi oyuncular tarafindan sevildigini düsünmüyorum. Antipatik bulduklarini düsünüyorum.

Ben altyapi oyuncularina destek veriyor dedim. Hagi Emre Belozoglunun kramponlarini onaran bir adam, genc oyunculara bakisi bu.

Sen soyunma odasinda miydin da Tugay oynattirdi diyorsun Anil'i? Hagi birsey istemezse kim onu birseye ikna edebilir? Emre Colak kac mac ilk 11'de basladi Hagi geldikten sonra?

Stancu gibi Ribery gibi adamlarin Hagi donemlerinde Galatasaray'a gelmesi bazilarina gore tesaduf olabilir, bana gore degil. Altyapidan oyuncu cikarabilmesi icin Fatih Terim gibi en az 3-4 yil calismasi lazim ayni takimda. Bizim daha 3 4 maglubiyete tahamulumuz yok.

Bana gore butun teknik direktorler taktiksel hata yapiyor. Arsene Wenger 3-0'dan 4-3 mac veriyor. 6 ayda bir teknik direktor degistirmekten bu hale geldik zaten.

Hagi zamanında çok oyuncu mu çıktı? Arda çıktı. Zaten Arda'da ki yeteneği bilmeyen mi vardı? Ben Hagi futbolcu dan anlamıyor demiyorum evet anlıyor ama gitsin scout olsun. Galatasaray'ın teknik direktörü olamaz.

Hagi zamanında çok oyuncu mu çıktı? Arda çıktı. Zaten Arda'da ki yeteneği bilmeyen mi vardı? Ben Hagi futbolcu dan anlamıyor demiyorum evet anlıyor ama gitsin scout olsun. Galatasaray'ın teknik direktörü olamaz.

Kim olur Galatasaray antrenoru? Yukarda sordum bir daha sorayim daha Galatasarayli, daha zeki, daha caliskan bir isim soyleyin. Siz 10-12 yasindayken Hagi zaten saha icindeki teknik direktordu. Bugun Adnan Sezgin'in transfer ettigi savunma yuzunden taktik bilmiyor demesin kimse Hagi icin.

10 yil sonra Kadikoy'den puan aldik, kupa finalinda 5 attik diye Fener medyasi ustune gidiyor, bizim taraftar da bunlari hap gibi yutuyor.

Arda ve Pino nun dönüşüyle nasıl bir 11 oluşturacağı çok önemli.

ortasahaya çözüm bulması gerekiyor.

Arda yı ortada mı kanatta mı kullanacak merak ediyorum.

Kim olur Galatasaray antrenoru? Yukarda sordum bir daha sorayim daha Galatasarayli, daha zeki, daha caliskan bir isim soyleyin. Siz 10-12 yasindayken Hagi zaten saha icindeki teknik direktordu. Bugun Adnan Sezgin'in transfer ettigi savunma yuzunden taktik bilmiyor demesin kimse Hagi icin.

10 yil sonra Kadikoy'den puan aldik, kupa finalinda 5 attik diye Fener medyasi ustune gidiyor, bizim taraftar da bunlari hap gibi yutuyor.

Geldi geleli bir maçta umut vermez mi be takım.

İlla oyuncuların yerlerini değiştirerek bi şeyler ispatlamaya çalışıyor.Teknik direktör olarak hiç birşey ispatlayamadı daha ne ülkesinde ne burda.

Ne verecek bu takıma ne sistemi var daha önce hangi takıma getirdiği düzeni bize getircek.

Çok takıntılı birisi. Hadi bana Hakan Balta inadını açıkla hadi. Koy Insua'yı. Solda Culio-Insua uyumu da gayet iyiydi. Insua yeterli değil ama Çağlar'dan da Balta'dan da iyi. Bana Hakan oynamadı deme sakat olduğu için oynadı.

Ayhan'ı kesemedi. Cezalı olduğu için oynamadı kaç maçtır.

Barış'ı kesemedi sakatlandı öle kurtulduk.

Bi Sarp'ı kesti oda tam kesme sayılmaz sakatlıktan döndükten sonra almadı ama yedeklerde ilk başvurcağı oyunculardan.

Neill orta sahası ile göreceksin her güçlü takım orta sahamızı çok rahat geçicek ki defansa da patlamaya hazır bomba Cana'yı koyduk. Ben Cana'yı beğeniriim ama 90. dk da o golü yesek nolcaktı? Savuncak mıydın böyle?

Madem ilk 11 için yeterli görmüyosun bırak ilk 11'i sakatlıklar cezalar olduğu halde orta saha da Yekta'yı kullanmamak için sağ bek sabriyi ortaya koyuyosun sağ beke de Bank Asya ayarında Serkan'ı koyuyosun. Kim nerde oynuyor belli değil. Yazık değil mi 4 milyon euroya?

Fovet yok forvet alcam dedi aldığımız oyuncuyu sol açıkta oynatıyoruz. İyi topcu ama solda çok etkisi kalıyor. Es Es maçında da öyleydi Antep maçında da bugün de.

Sistemimiz ne belli değil. Oynat 4-4-2 işte. Neden 4-3-3 ısrarı devam ediyor ki. Oyuncularımız 4 3 3 için uygun olsaydı o sistemin kralı ile başarılı olurduk.

Takım pozisyona giremiyor. Karambole oynuyoruz.

Umut yok ışık yok ilerisi için. Bu takım seneye de böyle olursa o stad 10bin bile dolmaz.

Kim istemez ki Hagi teknik direktör olarak da bizde tüm kupaları alsın. Ama o kapasite yok. Bi kere yıldız oyuncularla çalışmaz Hagi. Takım pozisyona giremiyor Almanya asist kralı kadro dışı. Olaya bak.

Sen güvenmeye devam et ne deyim.

İyi geceler herkese.

Görüşlerine harfiyen katılıyorum, sabırsız olmamız yönetimide etkiliyor ve popilist davranıyorlar.HAGİ ile 5 senelik sözleşme yapılsın.O zaman görecem ben fener medyasını.HAGİ bizimle hagi, bizde onunla KRALIZ.Dünyanın en iyi ikilisi HAGİ & GALATASARAY

Bravo Hagi'ye. Bank Asya ligine giden yolda en büyük rakibimizi devre dışı bıraktığı için.

Hagi'nin futbol mantalitesini, takımı oynatmak istediği oyunu beğenmesem de kızamıyorum. Hele gol attığımızda sevincini görünce hiç kızamıyorum, normalde ağır bir şekilde eleştirmem gerekiyor ama yapamıyorum işte, tıkanıyorum.

Iyi yoldayiz beyler, takim her geçen hafta daha iyi oynuyor. Hagi gerçekten bu islerden anliyor. Daha Alou Diarra gelecek bu takima. Seneye sampiyonlar ligindeyiz. Bu arada Arda'dan harika stoper oyuncusu olur, benden söylemesi.

Kazandığımıza üzüldü bazı arkadaşlar... Kişi özelinde yazmıyorum ama böyle olduğunu biliyorum.

Hagi'yide mi eleştirmeyeceğiz arkadaş.

Derim bende o zaman. :) Hatırlarsınız...

Kazandığımıza üzüldü bazı arkadaşlar... Kişi özelinde yazmıyorum ama böyle olduğunu biliyorum.

Ben sevinmedim de üzülmedim de... Ama takım alarm veriyor her haliyle... Bu maçta bile göze çok battı, yenilseydik yahut puan kaybetseydik o zaman herkes bu problemlerin nedenine inmek için uğraşacaktı. Kısaca bu galibiyet acıyı 1 hafta daha uzattı, belki de 2 hafta...

Adnan Polat ve tayfası basta iken Hagi gitse ne olucak onu anlamıyorum.

Rijkaard ile 3. olup sonra Avrupa'ya gidip elenmektense, Hagi ile 5. olur veya kupayı kazanıp Avrupa'ya gitmeyi tercih ederim. Hem maddi hem manevi anatajımız olur :) Ki Hagi seneye bu takımı Barcelona, Real, Manu, City gibi takımlarla oynayacak ve yenecek düzeye getirecektir. Ertesi senede Hagili Galatasaray eskisi gibi CL'de estirecektir. Bundan emin oldugum icin fikrim ne olursa olsun degismeyecek. Transfer dönemine sunun suraısnda bir kac ay kaldı zaten. O zaman iste söz benim gibilerden cıkar.

Adnan Polat ve tayfası basta iken Hagi gitse ne olucak onu anlamıyorum.

Rijkaard ile 3. olup sonra Avrupa'ya gidip elenmektense, Hagi ile 5. olur veya kupayı kazanıp Avrupa'ya gitmeyi tercih ederim. Hem maddi hem manevi anatajımız olur :) Ki Hagi seneye bu takımı Barcelona, Real, Manu, City gibi takımlarla oynayacak ve yenecek düzeye getirecektir. Ertesi senede Hagili Galatasaray eskisi gibi CL'de estirecektir. Bundan emin oldugum icin fikrim ne olursa olsun degismeyecek. Transfer dönemine sunun suraısnda bir kac ay kaldı zaten. O zaman iste söz benim gibilerden cıkar.

Bursayı ligden düşüren mi bizi Barça'ya karşı oynayacak duruma getirecek muheauhauha zaaaaaaaaaaaaaa xD

Ben sevinmedim de üzülmedim de... Ama takım alarm veriyor her haliyle... Bu maçta bile göze çok battı, yenilseydik yahut puan kaybetseydik o zaman herkes bu problemlerin nedenine inmek için uğraşacaktı. Kısaca bu galibiyet acıyı 1 hafta daha uzattı, belki de 2 hafta...

Adem Allah aşkına daha neresine ineceğiz problemin? Kaybede kaybede bir hal olduk. İnşallah avrupadan eleniriz diyordu bazıları, gittik karpatye elendik. Şu maçı kaybedelim, bunu kaybedelim de e yeter yahu...

Takımın sorunları belli Servet-Hakan-kale-Culio haricinde orta saha. Bir de eksik olan Arda. Bu takım bu kadar kötü oynamaz. Hagi'nin getirdiği adamlar iyi. Baros var. Neill, Cana hep iyi oyuncular. Yani bu kadar kötü oynanmaz.

Öğrenilmiş çaresizlik durumunu üzerimizden atmak için kazanmamız gerekiyor artık.

Kendine güven denen birşey kalmadı. Desteği bıraktım, iyiliğimiz için de kazanmayı istememiz gerekiyor.

Benim için diğer türlüsü mümkün değil zaten. Galatasaray gol atacak da ben sevinmeyeceğim?

Görmek nasip olmasın...

en cok caglara sevindim su baltadan kurtulduk simdilik.

birde su mustafa denizli maratonda stancunun kalitesi yok diyor,

asil bunu söyleyen adamin yorumculugunun kalitesinde süphe ederirm!

Geri
Üst Alt