Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Geçen sene farklı mıydık? Bu kadar çabuk unutmayın yahu. Keita, Arda alıp gidiyordu. Servet-Hakan gibi defans adamlarıyla ortaya kadar çıktığımız için de şu anki halimizden daha çok pozisyon veriyorduk.

En azından şu anki kadrodaki oyuncuların gerçek performanslarını görebilmemiz için sağlıklı bir ortama ihtiyacımız var. Çağlar yeter mi? Serkan yedek için uygun mu? Emre Çolak gelişim gösterebilecek mi? Stancu-Kazım-Culio ne kadar yeterli, Arda ne yapacak, nasıl dönecek sakatlıktan vs. Sadece şunları halletsek o bile kar gelecek sene için. Ama şu ortamda kimse iyi oynamıyor. Kahvede maç seyrettiysen bilirsin, her türlü küfürü yer topçular... PAs atsa-atmasa, top sürse sürmese... Bu ortamda Hagi'nin oyun anlayışını da eleştiremezsin. Anlatmak istediğim bu. Yanalım, bitelim de dahası yok yani. Yandık, bittik kül olduk.

Bu maçı hadi kazandık, diğer mağlubiyetlerimizden ders çıkaralım. Kaynak bol bu sene. Bu maçı da kazanalım...

Geçen sene çok çok daha iyiydik. Millet geçen seneyi eleştirir sürekli ama son 3 sezonun en iyi performansını sergileyip, üçüncü olduk. Son 3-5 hafta kala CL umudumuzu kaybettik. En azından pozitif futbol oynuyorduk, maçlar bu kadar sıkıcı geçmiyordu. Eleştirilerimiz Mustafa Sarp'ın, Ayhan'ın, Servet'in, Barış'ın pas hatalarıyla sınırlıydı. Şimdi ise bunların yanında forvet ile defansın arasındaki mesafeyi hesaplamak ile sürüyor.

Dahası yok diyorsun da neden hala bu şekilde oynuyoruz, neden ileriyi düşünmüyoruz? Zaten sezon bizim için bitti, oynat şu takıma adam gibi futbol o zaman görelim. En azından sıkıntı yapmadan, keyif veren bir futbol izlettirmiş olursun. Neden hala arkayı düşüneyim diye komik komik takımlara eziliyorsun?

Ben Rijkaard'ın gideceği hafta söylemiştim, biz ettiğimizi bulacağız diye... Hagi'ye yine de kızamıyorum, bu hiçbir şey ama bu halimizden memnun değilim, daha da içimde saklayamam bunu...

Geçen sene çok çok daha iyiydik. Millet geçen seneyi eleştirir sürekli ama son 3 sezonun en iyi performansını sergileyip, üçüncü olduk. Son 3-5 hafta kala CL umudumuzu kaybettik. En azından pozitif futbol oynuyorduk, maçlar bu kadar sıkıcı geçmiyordu. Eleştirilerimiz Mustafa Sarp'ın, Ayhan'ın, Servet'in, Barış'ın pas hatalarıyla sınırlıydı. Şimdi ise bunların yanında forvet ile defansın arasındaki mesafeyi hesaplamak ile sürüyor.

Dahası yok diyorsun da neden hala bu şekilde oynuyoruz, neden ileriyi düşünmüyoruz? Zaten sezon bizim için bitti, oynat şu takıma adam gibi futbol o zaman görelim. En azından sıkıntı yapmadan, keyif veren bir futbol izlettirmiş olursun. Neden hala arkayı düşüneyim diye komik komik takımlara eziliyorsun?

Ben Rijkaard'ın gideceği hafta söylemiştim, biz ettiğimizi bulacağız diye... Hagi'ye yine de kızamıyorum, bu hiçbir şey ama bu halimizden memnun değilim, daha da içimde saklayamam bunu...

İlk paragrafa katılmadığım için orta yol bulamayacağız gibi:) Tek farkın Arda-Keita ve sakatlanana kadar Baros olduğunu düşünüyorum.

Açıkçası t.d liği bir yana geldiğinden beri enkaz devraldım enkaz devraldım gibi saçma açıklamalar yapması,Misi'yi yok yere kadro dışı bırakması beni Hagi'den çok soğuttu.Bi kere enkaz diye bahsettiğin şey nedir bunu bi açıkla?.Sağ beki orta sahaya çekip 4 milyon euro verdirdiğin adamı yedek oturtuyorsun ondan sonra ön libero alınmadı oluyor.Ayrıca enkaz diyip duruyosun sürekli Rijkaard'a dokundurma çabasındasın,al işte senn aldırdığın adamlar senin takımın ama düşmemeye oynayan takımı kendi sahamızda zor bela yenebiliyoruz.O da rakip takımın multi beceriksizliği sayesinde oluyor.Ayrıca transfer konusunda da bana göre oyuncuları Romanya'dan aldırması sorun değil,çünkü dünya futbolundan bi haber olduğunu düşünüyorum.En azından iyi kötü bildiği adamları aldırır.

Dünya futbolundan bir haber mi? Herkesin hayran olduğu Barca'nın, Madrid'in formasını giymiş bir adamdan bahsediyoruz. Sen olaraları görsen, bak oynasan demiyorum görsen hayata bakış açın değişir:asd:

"Devre arasında" Culioyu, Stancuyu, Kazımı, Yektayı getirrebilen Hagi'den yaz transfer sezonunda olagan üstü bir takım kurmasını bekliyorum.

Dünya futbolundan bir haber mi? Herkesin hayran olduğu Barca'nın, Madrid'in formasını giymiş bir adamdan bahsediyoruz. Sen olaraları görsen, bak oynasan demiyorum görsen hayata bakış açın değişir:asd:

Demek istediğim o değil.Mesela Gaziantep'in aldığı Wagner veya Danny'i Hagi önceden tanıyomudur?.Hiç sanmıyorum.Dünya futbolundan bi haber derken avrupa dan oyuncu tanımamasını kastettim daha çok.Yoksa son yıllarda Avrupa'ya doğru dürüst bi oyuncu gönderemeyen Romanya'dan sürekli transfer yapma arzusu başka şekilde açıklanamaz.

Demek istediğim o değil.Mesela Gaziantep'in aldığı Wagner veya Danny'i Hagi önceden tanıyomudur?.Hiç sanmıyorum.Dünya futbolundan bi haber derken avrupa dan oyuncu tanımamasını kastettim daha çok.
Formica nın alınmasını hagi istememiştir belki,yektayı bile kendi aldırmadı diye yedek oturtuyor,onun yerine ortasahada bank asyada bile olmayacak seviyede oynayabilen sabriyi oynatıyor.

Mavubayı, Handanovici, Diarrayı, Romeroyu, Bigliayı cartı curtu tanıdıgına göre tanıyodur. Adamın kendisi has Avrupalı, iyice sacmalamaya basladınız :asd:

Arkadaslar Hagi 1 seneyı daha haketmıyormu neler verdı bıze bıraz destek cıkalım lutfen...

Mavubayı, Handanovici, Diarrayı, Romeroyu, Bigliayı cartı curtu tanıdıgına göre tanıyodur. Adamın kendisi has Avrupalı, iyice sacmalamaya basladınız :asd:

Transfer listesini Hagi ile birlikte mi hazırlıyosun merak ettim?.Ayrıca bu adamları tanımıyorsa futboldan men edilmeli zaten:o

Demek istediğim o değil.Mesela Gaziantep'in aldığı Wagner veya Danny'i Hagi önceden tanıyomudur?.Hiç sanmıyorum.Dünya futbolundan bi haber derken avrupa dan oyuncu tanımamasını kastettim daha çok.Yoksa son yıllarda Avrupa'ya doğru dürüst bi oyuncu gönderemeyen Romanya'dan sürekli transfer yapma arzusu başka şekilde açıklanamaz.

Culio- Güvendiği bir adam belli, gayet de uygun fiyata geldi, oturdu.

Stancu- Uefa'nın sitesinde de çıktı sanırım, romanyanın genç yeteneği falan diye. Adam iyi zaten belli.

Zapata'ya da mecbur bırakıldı zaten.

Yoksa Song-Tomas-Conceicao-Ribery-Saidou, hiçbiri romanya'dan değildi. Adamın hayatı avrupada, dünya kupalarında geçmiş gençler ne diyorsunuz siz?

Takımda kalmasını istiyorum, herşeyden önce yönetim değişmeli.

Ama bu Hagi'nin yetersiz bir T.D olduğu gerçeğini değiştirmez.

Tamam transferden anlıyorsa scout olsun diyoruz bizde?Galatasaray ın td si olmasını gerektirecek 1 tane özelliğini sayın,ben size olmadığını gösterecek 100 tane sayarım.

Transfer listesini Hagi ile birlikte mi hazırlıyosun merak ettim?.Ayrıca bu adamları tanımıyorsa futboldan men edilmeli zaten:o

Maradona'nin futbolunu ozluyorum dedigi adam futboldan men edilmeliymis Handanovici tanimiyorsa. Supermis.

Hagi'nin transferleri iyi ona katılıyorum. Ama oynattığı futbol bizim kimliğimize ters, bu oyuncularla inan daha pozitif futbol oynatabilir. Daha iyisini de sezon sonu transferlerle yapabilir. Ama bu şekilde oynatırsa, ümit vaat etmiyor diye gönderilmezse neyim.

Culio- Güvendiği bir adam belli, gayet de uygun fiyata geldi, oturdu.

Stancu- Uefa'nın sitesinde de çıktı sanırım, romanyanın genç yeteneği falan diye. Adam iyi zaten belli.

Zapata'ya da mecbur bırakıldı zaten.

Yoksa Song-Tomas-Conceicao-Ribery-Saidou, hiçbiri romanya'dan değildi. Adamın hayatı avrupada, dünya kupalarında geçmiş gençler ne diyorsunuz siz?

Sen bana bu takımın neden hala bir oyun anlayışının olmadığının cevabını versene önce. :) Neden Cana ile Baros arasında 80, her futbolcu arasında 10 metre boşluk var? Neden hiçbir futbolcu alan değiştirmiyor. Bizimkiler sahaya diziliyor bulundukları mevkiye zımbalanmış gibi oradan paslaşıp birşeyler yapmaya çalışıyor.

Bosuna sanal scout olmadık. Listesini biraz bilicez. Ama cogunu zaten Cüneyt Tanman GSTV'de söyledi veya agzından kacırdı.

Ha bide, sezon sonu Cana Fiorentina veya Udinense'ye satılıp yerine Toulalan geliyomus.

Maradona'nin futbolunu ozluyorum dedigi adam futboldan men edilmeli. Supermis.

Teknik direktör olarak Maradona ile Hagi men edilebilir.İyi futbolcudan iyi teknik direktör olacak diye bi kaide yok.Ayrıca Ahmet çok saçmalıyosun kusura bakma:o.Neyse demek istediğimi anladğını sanıyorum bu fikrimi de sürekli Romanya'dan oyuncu almaya çalışmasıyla destekliyorum zaten.Avrupa'dan genç ucuz bi oyuncu bilmiyor çünkü,bu yüzden hiç rağbet görmeyen Romanya liginden kendi bildiği adamları getiriyor.

Bosuna sanal scout olmadık. Listesini biraz bilicez. Ama cogunu zaten Cüneyt Tanman GSTV'de söyledi veya agzından kacırdı.

Ha bide, sezon sonu Cana Fiorentina veya Udinense'ye satılıp yerine Toulalan geliyomus.

Cana, Fiorentina veya Udinese'ye satılabilir.

Ancak Toulalan bize babayı gelir.

Geri
Üst Alt