Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.059
- 159
- 1.388
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Mete kardeş halen sorumun cevabını bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet seneyede Barcayı yeneriz dimi Mete kardeş ?
metenin demek istedigi o deplesmanlarda isimiz cok zor olacak, yanlis anladin bence
Dikkatli okumamisim orayi. Evet Hagi gelecek sezon Barca'yi yenecek duzeye gelicek takimi. Rubin veya Shaktarin kontrollu futbol ve kaliteli ayaklarla yendigi gibi. Ertesi sezonda gercekten yeneriz CL'de. Yapmadigimiz sey degil.
Hagi son basın toplantısında 1.5 senelik kontrat imzaladım bana bu süreyi tanıyın dedi,sürekli zaman istiyor evet ama bunun nedenlerini de kendince açıkladı.Geldiğimde bu takımın bir çok sorunu vardı dedi,rijkaard'tan çok farklı bir sistemi olduğu için oyuncu seçimleri ve takımın bulunduğu konumu göz önünde bulundurup bu takımı ben yapmadım dedi.Arda dedi,baros dedi bu oyuncuları daha hiç kullanamadım,devre arası aldığım oyuncularsa daha çok yeni geldiler,alışmalılar dedi."Ben" dedi,HAGİ.bu takıma herşeyimi veren bir adamım dedi.futbolcuyken de TD olarak ilk geldiğim zamanda.Takımda herşeyi değiştirmenin,düzeltmenin bugünden yarına olamıyacağını söyledi ve "bana kontratım bitene kadar şans verin,kendi takımımı kurmama izin verin,ben kazanan,yarışmacı bir takım oluşturabileceğime inanıyorum" dedi.bu kadar kredim de olsun artık dedi.
Hagi futbolcu olarak Galatasarayın kendisine kazandırdıklarından fazlasını kulübe kazandırabilen ender futbolculardandı.TD olarak geldiği zaman da en zor dönemlerimizdi.İlk TD'lük deneyiminde de başarısız olmadığı gerçeği var.Giderken enkaz bırakmadığı,hatta şampiyon olan takımın altyapısını oluşturması var.Hagi gelecek sezon istenilen başarıları yakalayamasa da kesinlikle belli bir seviyeye getiricektir takımı.Şimdi bu adam "Hagi" 1 sezon istiyor bizden, ben herşeyimi verdim bu kulübe,1 sezon sabredin ulan,yine başarıcam diyor.Sürekli bir vefadan bahseder dururuz.bu adam 1 sene sabredicek vefaya sahip bir kulüp-taraftar olmalıyız diye düşünüyorum.en azından ben sabredicem nacizane.
Bırakın bu duygusal ayakları yahu. Hakan Şükürde herşeyini verdi. Niye kabul etmedi diye sorarlar adama.
Asil bu sabirsiz ve nankor bakis acisindan cikmamiz lazim. Bazilari cip ve transfer davalarina duserken UEFA kupasi sampiyonlugu sonrasi, Hagi en buyuk cimbom diyordu. Bu yuzden Hagi en zor zamanlarda sorumluluktan kacmazken bazilari uygun anlari kolluyor.
Geçiniz.
Bakın Haginin futbolculuk yönüne hiçibir lafım olamaz. Olanıda " a salak" diye eleştiririm. Normal hayatta da küfür ederim.
Futbolculugundan bahsetmiyorum, karakterinden bahsediyorum ve neden baska efsane futblocularin sorumluluk almadigina cevap veriyorum. Ne soru sordugunu da mi unutuyorsun? Unutma diye senin mesajla birlikte yolladim halbuki.
Mete seneye Hagi'nin olamayacağını bildiğinden bu kadar abartılı ve rahat konuşabiliyor. Yoksa bu "Barcelona'yı yenecek düzeye getirecek" lafları gerçek olmaz, olamaz. Adama gülerler.
Ustandan aldığın lafı ustana satma gerisini söylemem. Biliyoruz ne demek istediğini. Hagi Galatasaray sevgisinden takımın başına geçti. Ama bazen sevmek yetmiyor. Azıcık mantıklı ve pro düşünmek gerek.
Ustacim sen daha ilkogretim okulundayken Hagi Ali Sami Yen'de takimi orkestra sefi gibi yonetiyordu. Hagi'nin taktik bilgisi ortadir(5-1) ve Fatih Terim'in Hagisiz kariyeri ortadir.
6 ayda bir teknik direktor degistirmek mi mantikli ve pro dusunmek.