Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Evet ben de hatirlarim 13 yasinda izledigim maclari pc'de oynadigim menejerlik oyunlariyla butun taktigi cozerdim:)

Benim anlatmak istedigim senin ve bircok kisinin hatirlamadigi ya da bilmedigi, Hagi ve Popescu maclardan once Terim'le taktigi tartisan ve belirleyen oyunculardi ve Hagi maclarda oyunculara nerde durmalari gerektigini nereye kosmalari gerektigini anlatan saha icindeki bir teknik direktordu. 4 yil zaten biz onun taktik bilgisiyle ve Terimin motivasyon ve disipliniyle sampiyon olduk. Bunun iyi oyunculula degil taktik bilgisiyle alakasi var. Anladin mi usta kardes?

Mete seneye Hagi'nin olamayacağını bildiğinden bu kadar abartılı ve rahat konuşabiliyor. Yoksa bu "Barcelona'yı yenecek düzeye getirecek" lafları gerçek olmaz, olamaz. Adama gülerler.

Aksine, Adnan Polatın Hagiyi gönderecek cesarete sahip oldugunu düsünmüyorum. Taraftar Ankaragucu macında yaptıgını daha evvel yapsaydı Rijkaard daha evvel giderdi.O mac istifa diye bagırmasaydı Rijkaard isine devam ederdi. Kisaca Adnan Polat taraftarin ritmine gore gidiyor. Skibbe'de de bu boyle olmustu ;)

Yani Hagi gidecek diye onu demem soz konusu bile degil. Baskalari gibi olay bittikten sonra yorum yapip asan kesenlerden degilim.

Rijkaard döneminde takımın kondüsyonu yerlerdeydi, 60-70'ten sonra ne koşan kalıyordu ne de basan.. Bunun düzelmiş olması sevindirici.

Konu Antep ten açılmışken değinmekte fayda var, 3. Antep maçı Hagi nin kaderine etki edicek.

Antepten her takım çok rahat puan alıyordur da, biz 3 maç puan kaybederiz anlarım, ANTEP DENİLEN TAKIM ŞUAN İTİBARİ İLE LİGİN EN İYİ TAKIMI.Sahip olduğun düşünceler ve bunu paylaşan diğer renktaşlar takıma iyilik değil kötülük ediyor!!!!

Görecem ben Feneride,Bjk yide,Trabzonuda onlarda ANTEP e puan kaybedince hoca gönderecek mi ?

antep 12 milyon euroluk transfer yapti.ya galatasaray?

su canadan stoper yaratma sevdandan vazgec hai reis lutfen

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

adami taraftarin gozunde ezdiriyorsun yaaaaaa tek hamleli adamdan stoper olmazzzzzzzzzzzz

Bende sorgulamak icin erken diyorum. Bu takim her haliyle sezon basindakinden iyi durumda. O neydi oyle kaleye yaklasamiyoduk. Simdi rakip ceza sahasinda cirit atiyoruz. Giriyo girmiyo ayri olay.

Kendi ceza sahamızda evet.

Şu dengesiz takımı bile arar olduk. Keşke üstüne yapsaydık bugünkü takviyeleri;

[video=youtube;lPUSAqxBniU]https://www.youtube.com/watch?v=lPUSAqxBniU[/video]

Elanoyu da sayın. 7 ye aldık, 3'e sattırdı.

Kendi ceza sahamızda evet.

Şu dengesiz takımı bile arar olduk. Keşke üstüne yapsaydık bugünkü takviyeleri;

[video=youtube;lPUSAqxBniU]https://www.youtube.com/watch?v=lPUSAqxBniU[/video]

Özlediğim iki şey bir arada resmen; Ali Sami Yen ve hücum futbolu...

Elanoyu da sayın. 7 ye aldık, 3'e sattırdı.

Evet bu Elano ve Misimovic ikilisi cok iyiydi. Her hafta goller asistler:) Oyle yurekten oynayan oyuncular hatirlamiyorum ben takimda. Yazik etti Hagi ikisine de.

Getirdigi adamlar da Culio ve Stancu. Kac hafta oldu ne puan kazandirdilar ne gol attilar. Oyle ruhsuz ruhsuz oynuyolar. Hele Culio'da Elano'daki hirsin, caliskanligin 10'da biri yok:)

Geri
Üst Alt