Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Benitez'in elinde de aynı kadro vardı. Fark ortada.

Demek ki Mourinhonun sistemi Inter takiminin gercek karakterini daha cok tamamliyomus. Yeter ki olumlu bir taktik anlayis uzerine dogru oyuncu secimleri yapilsin. Lucescunun ikinci senesinde kiralik adamlarla tirnaklariyla kurdugu kadroyu ve o kadronun hegemonyamizi bir senelikte olsa devam ettirdigini. Sonrasinda Terimin egosuyla paramparca oldu o kadro.

Benitez takımı sıkıcı futbol kimliğinden çıkarıp doğru dürüst futbol oynatmaya çalışıyordu,zaman vermediler.Olay bundan ibaret.Mourinho çok iyi bi t.d ama sadece sonuç odaklı,biraz şanslıdır da.Mesela Pellegrini döneminde ki Real madrid'in Mourinho'lu Real madrid'den çok daha iyi futbol oynadığını herkes kabul ediyor.

katiliyorum

mesela ben bu kupayi kazanan interle ancak kicimi silerim

hic bir sekilde bana bir zevk falan vermemistir izlerken

hele o final maci falan geciniz

bravo kazandiniz bile demekte zorlanirim sahsen

Benitez takım sıkıcı furbol kimliğinden çıkarıp doğru dürüst futbol oynatmaya çalışıyordu,zaman vermediler.Olay bundan ibaret.Mourinho çok iyi bi t.d ama sadece sonuç odaklı,biraz şanslıdır da.Mesela Pellegrini döneminde ki Real madrid'in Mourinho'lu Real madrid'den çok daha iyi futbol oynadığını herkes kabul ediyor.

Bu bahaneye de hastayım. Doğru düzgün futbol oynatmak:) Mou varken italyada en zevkli maçlar interin oluyordu. Sıkıcı falan değildi.

Barca maçında çok kapandılar ama mecbur kaldı, çok erken 10 kişi bırakıldı çünkü.

Evindeki maçta hiç de öyle oynamadılar.

Porto örneği var...

Bu bahaneye de hastayım. Doğru düzgün futbol oynatmak:) Mou varken italyada en zevkli maçlar interin oluyordu. Sıkıcı falan değildi.

Barca maçında çok kapandılar ama mecbur kaldı, çok erken 10 kişi bırakıldı çünkü.

Porto örneği var...

sana soylle sorayim

barcelona interle gecen sen 20 mac yapsa idi

sonuc ne olurdu:)

katiliyorum

mesela ben bu kupayi kazanan interle ancak kicimi silerim

hic bir sekilde bana bir zevk falan vermemistir izlerken

hele o final maci falan geciniz

bravo kazandiniz bile demekte zorlanirim sahsen

Finalde ne vardı yahu?

Milito iki mükemmel gol attı, onun dışında inter 3-4 tane net kaçırdı. Münih'in doğru düzgün pozisyonunu hatırlamıyorum, cidden hatırlamıyorum varsa söyleyin.

Çok rahat aldı maçı.

Finalde ne vardı yahu?

Milito iki mükemmel gol attı, onun dışında inter 3-4 tane net kaçırdı. Münih'in doğru düzgün pozisyonunu hatırlamıyorum, cidden hatırlamıyorum varsa söyleyin.

Çok rahat aldı maçı.

yok yahu haketmediler demiyorum hakettiler final maclarini

ama diyorum ki barcadan iyi bir takim degil

bizde uefayi aldigimizda leedsle 10 mac yapsak sahsen anca ikisini kazanirdik

bu is boyle

sana soylle sorayim

barcelona interle gecen sen 20 mac yapsa idi

sonuc ne olurdu:)

Geçen sene 4 tane yaptılar. 2'sini Barca kazandı, 1'nin İnter 1'i de berabere bitti. Anlatmak istediğin nedir? Barca daha iyi takım mı? Evet bildiniz:)

İnter'in iyi olmadığını söylüyorum zaten. O yüzden Mou oynattı diyorum. Ama şansla geçtiler dersen, ona gülerim. Evinde 3-1 kazanacaksın, Nou Camp'da 30'uncu dakikadan itibaren 10 kişi oynayıp sadece 1 pozisyon vereceksin? O da gol oldu. Bir de Bojan'ınki vardı, el vardı sanırım onda, sayılmadı.

Porto örneği var...

Geçen sene İnter'in çoğu maçını izledim Ahmet,harbiden bayıyodu adamı.Bu sene Benitez varken de izledim ve gerçekten takımı ofansif olarak oynatmak için çok şeyler yapıyordu.Ama dediğim gibi hiç sabredilmedi maalesef,gerçi İnter'in kadrosu da Benitez'in isteğine pek uygun değil.Porto'yu bilemem de dediğim gibi Real madrid'de buna müthiş bi örnektir.Pellegrini geçen sene mükemmel oynatıyordu takımı.Mourinho'nun daha sıradan oyun oynamayı seven ve sadece sonucu almaya çalışan bi t.d olduğu çok açık.

Benitez rotasyon manyağı, ve kendi futbol görüşünü takıma oturtmaya çalışan bir antrenördür. Rijkaard gibi. Mourinho da elindeki malzemeyle en iyisini çıkarmaya çalışan bir antrenör. Fark burada. Biraz tercih meselesi.

Geçen sene 4 tane yaptılar. 2'sini Barca kazandı, 1'nin İnter 1'i de berabere bitti. Anlatmak istediğin nedir? Barca daha iyi takım mı? Evet bildiniz:)

İnter'in iyi olmadığını söylüyorum zaten. O yüzden Mou oynattı diyorum. Ama şansla geçtiler dersen, ona gülerim. Evinde 3-1 kazanacaksın, Nou Camp'da 30'uncu dakikadan itibaren 10 kişi oynayıp sadece 1 pozisyon vereceksin? O da gol oldu. Bir de Bojan'ınki vardı, el vardı sanırım onda, sayılmadı.

e takim iyi degil iste bir sekilde kazanmis onemli maclari bu sene kazanamiyor iste

adamin motivasyon olayi demekki ust duzeyde

bana baska bir bilgi vermiyor bu degerler

cunku izlerken bu adamlar guzel oynuyor demiyordum sahsen

ayrica morinyo kotu TD demiyoruzki yani ne alaka

tabiiki iyi teknik direktor

Geçen sene İnter'in çoğu maçını izledim Ahmet,harbiden bayıyodu adamı.Bu sene Benitez varken de izledim ve gerçekten takımı ofansif olarak oynatmak için çok şeyler yapıyordu.Ama dediğim gibi hiç sabredilmedi maalesef,gerçi İnter'in kadrosu da Benitez'in isteğine pek uygun değil.Porto'yu bilemem de dediğim gibi Real madrid'de buna müthiş bi örnektir.Pellegrini geçen sene mükemmel oynatıyordu takımı.Mourinho'nun daha sıradan oyun oynamayı seven ve sadece sonucu almaya çalışan bi t.d olduğu çok açık.

Roma-Juve-Milan'a kıyasla bana iyi gelmiş olabilir, doğrudur:D Özellikle Juve kahrediyordu beni... Roma da sürekli kapanıyordu. Inter fena değildi yine de.

Milito-Eto'o-Pandevl le çıkıyordu adam.

Madrid'i ben de beğenmiyorum onu belirteyim. Pellegrini'ninkini de beğenmiyordum ama:)

e takim iyi degil iste bir sekilde kazanmis onemli maclari bu sene kazanamiyor iste

adamin motivasyon olayi demekki ust duzeyde

bana baska bir bilgi vermiyor bu degerler

cunku izlerken bu adamlar guzel oynuyor demiyordum sahsen

ayrica morinyo kotu TD demiyoruzki yani ne alaka

tabiiki iyi teknik direktor

Mou gitti kel göründü diyorum:) Yüzdesini tartışıyorduk ya konuya oradan geldik...

Muammar al-Gaddafi

Libyali birisinin aglayislari ve cok kaygili oldugunu søylemesi.

Hagi.

Futbolcular.

Hanginiz gerceksiniz ?

Gala-Juve el ele. Ama Juve macları harbiden adamı bitiriyor. Müthis bir heveslede geciyorum TV karsısına :asd:

türkiye'ye sistem değil sonuç odaklı hoca gelirse başarılı olur, bizim ülkemizde onun için aragones, del bosque, rijkaard, hiddink gibi hocalar hiç bir zaman başarılı olamamıştır çünkü onlara gereken sabır, zaman ve imkanlar tam anlamıyla verilmemiştir. bizde iş yapacak adamlar daum, lucescu, kalli, gerets gibi eldeki kadrodan maksimum verimi almaya çalışacak olan hocalardır.

Mourinho gittigi her takima ilk alan savunmasini øgretiyormus ilk burdan basliyormus ise. Daha sonrasinda teknik organizasyonlar sistem vs. vs. uzerine calisiyormus fakat ilk øncelikli olarak temel hedefi alan savunmasi oluyormus.

galatasaaryin kadosu kötü falan degil bence.getirsinler lucescuyu bakin nasil oynuyoruz

galatasaaryin kadosu kötü falan degil bence.getirsinler lucescuyu bakin nasil oynuyoruz

Basarili olamayabilir. O dønem bir mac gøruntulerine denk geldim de savunmada 8 kisiler ve ust uste hata yapiyorlar Anadolu takimlari. Iyi takimlar tum iyi oyunculari topluyorlardi køtuler de Anadolu takimlarina kaliyordu bence. Fakat futbol genel olarak cøktu ustune bir de Anadolu takimlarindan cok cok ustun bir kadromuz yok. Artik onlar da dogru seyleri yapabiliyorlar dogru transferler yapabiliyorlar. Bence kesin degil basarili falan olmasi.

Geri
Üst Alt