Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Arada bir iyi yorum yaptıgın oluyor, ama bazen o kadar sacmalıyosun ki nereden baslayacagımı sasırıyorum. Galatasaraya gelen Piresleri, Robert Laurentleri, Morientesleri mi sayayım? Yoksa Arsene Wengerin Anthony Annana talip oldugunu, Mourinhonun Pinoya hayran kaldıgını ve bu oyuncuların birinin Schalkeye digerininde Galatasaraya geldigini mi?

Arsene Wenger ready to re-enter race for tough-tackling Sunderland skipper Lorik Cana | Mail Online

komik olmaya devam et sen

iki tane gazete gostemriyorum sana

300 tane gosteriyorum hala ayni terane

pino niye sasirttiki seni morinhonun talip olmasi cok normal ayrica

40 yasindaki morientesimi anlatiyorsun bana

june 2009 bak bu sacma yorumu yapma diye vermisim tarihi

Hagi den ne bekliyorsunuzki hergün tartışıyorsunuz.

Hagi bize futbol devrimi yapmaya gelmedi yada geleceğin takımını kurmak yada ne bileyim bir ekol oluşturmak için gelmedi, ki zaten o bilgi birikim ve t.direktörlük kabiliyetine sahip değil.

Hagi boşta bir teknikdirektör iken büyük bir kaosun içinde bulunan ,t.d sini kovup yerine t.d bulamayan her kapıdan red yiyen bir takıma ,çöplük gibi bir kadroyu sezon sonuna kadar idare etmek ve basiretsiz yöneticilerin hatalarını örtüp onlara zaman kazandırmak için gelmedi getirildi.

Oda kendi çapında onu kadro dışı bırakarak bunların yerlerini değiştirerek ruhunu inancını güvenini kaybetmiş kalitesiz bir futbolcu kadrosunu ateşlemeye oynatmaya çalışıyor.İster beğenin ister beğenmeyin hagi eleştirilecek son kişi isterse hiçbir transferi tutmasın...

cana top yapamiyormus:)

yuzde 83 epl deki deger o an itibariyle:)

Bende gerektiği kadar cevabını verdin. Haginin en ufak dahi T.Dlik başarısı yok. Galatasarayda kobay değildir. Bu adamın oynattığı futbol umut vermemektir. 0-0 biten fb maçından sonra konvoy yapanlarla tartışmak istemem ama sen hak ediyosun. Bucayı 1-0 yendi diye halay çeken, fb ile 0-0 berabere kaldı diye konvoy yapan insanlarla tartışmam. Bu adamın futbolu umut veriyor dersende 3-2 biten antep maçındaki mustafa sarpinho değişikliğini işaret ederim sana.

O konvoy yapanların tamamının suan Hagiye salladıgından emin olabilirsin.

Bakın, Skibbe ve Rijkaard zamanında oyuncuların disiplinsizliklerini hatırlayanınız var mı? Mesela Serveti ele alalım. Skibbe döneminde bu oyuncu hocasının oyun anlayısını, taktigini, sistemini cart curt her seyini birden fazla sefer canlı yayında elestirmis ve olayı direk Skibbenin hic birsey bilmedigine getirip karizmasını yerle bir etmisti. Sonuc ne oldu? Yine ilk 11 yine ilk 11 ve Skibbe tukaka oldu. Bir sonraki sezon Servet kendisini kesti diye cıkıp Rijkaarda sallamaya basladı ve Rijkaard bu oyuncuya mukafat verir gibi Serveti ilk 11'de oynatmaya basladı.

Simdi size soruyorum, Servet cıkarda bunu Hagiye yapabilir mi? Yaptı diyelim, cezasız kalır mı? Neden Haginin cevabı bu mesajda gizli.

Bu forumda bir tek Serdar_Burak hocanın yorumlarını ve düşünce tarzını anlayamıyorum. Bir dakika önce savunuyor 1 dakika sonra eleştiriyor. Eleştirdiği şeyi beğeniyor. Beğendiği şeyi eleştiriyor vs. Anlamadım abi.

Arsene Wenger ready to re-enter race for tough-tackling Sunderland skipper Lorik Cana | Mail Online

komik olmaya devam et sen

iki tane gazete gostemriyorum sana

300 tane gosteriyorum hala ayni terane

pino niye sasirttiki seni morinhonun talip olmasi cok normal ayrica

40 yasindaki morientesimi anlatiyorsun bana

june 2009 bak bu sacma yorumu yapma diye vermisim tarihi

Degil 300, milyon haber bulsan beni alakadar etmez. Arsene Wenger gercekten isteseydi Canayı catır catır alırdı, senin gibilerde arkasından ancak ve ancak su dökerdi.

O konvoy yapanların tamamının suan Hagiye salladıgından emin olabilirsin.

Bakın, Skibbe ve Rijkaard zamanında oyuncuların disiplinsizliklerini hatırlayanınız var mı? Mesela Serveti ele alalım. Skibbe döneminde bu oyuncu hocasının oyun anlayısını, taktigini, sistemini cart curt her seyini birden fazla sefer canlı yayında elestirmis ve olayı direk Skibbenin hic birsey bilmedigine getirip karizmasını yerle bir etmisti. Sonuc ne oldu? Yine ilk 11 yine ilk 11 ve Skibbe tukaka oldu. Bir sonraki sezon Servet kendisini kesti diye cıkıp Rijkaarda sallamaya basladı ve Rijkaard bu oyuncuya mukafat verir gibi Serveti ilk 11'de oynatmaya basladı.

Simdi size soruyorum, Servet cıkarda bunu Hagiye yapabilir mi? Yaptı diyelim, cezasız kalır mı? Neden Haginin cevabı bu mesajda gizli.

Rijkaard kimi oynatacak servetin yerine? Sakat olan gökhan zanı mı? Gülünç duruma düşüyorsun. Yönetim hangi istediği oyuncuyu aldı rijkaard'ın? İnsua hariç!

Rijkaard kimi oynatacak servetin yerine? Sakat olan gökhan zanı mı? Gülünç duruma düşüyorsun. Yönetim hangi istediği oyuncuyu aldı rijkaard'ın? İnsua hariç!

Insua Rijkaardın istegiyle alındı diyorsan ben bu konuya girmem bile :)

Ali Turan kazması vardı bide, hani Servete alternatif. Hagiye düstü bu kazmaları temizlemek.

Suan konuyu takip eden Yunus Can haricinde, Hagi keyfinden Neillı orta sahada oynatıyor diyebilir mi kimse? Adnan Polat kendi agzıyla "Haginin istedigi defansif orta sahayı yetistiremedik" dedi. Haginin bu defansif orta saha oyuncusu ve 2 alternatifli kaleci isteginden biri gerceklesseydi ikincilik teorim gercek olurdu.

Zaten Cana konusundada ciddi ayrılıklar var taraftar arasında. Linderoth mesela, Kalli sezonun ilk maclarında tek basına orta sahada dinamoluk görevi yapıyodu vede ayagı top yapıyodu. Burada ne Linderothlu hayaller kurulmustu hatırlayın ve bunun nedeni maglumdu. Bu ısıgı cogu kisi Lorik Cana'da göremedi, cünkü ye-ter-siz kaldı.

Alla Alla:o.Arsenal taraftarlarının milyon tane Cana ile ilgili yorumu koyulmuştu buraya.Gözlerim Serhat'ı arıyo biraz da yok şu an.Cana'yı doğru dürüst izlemediğin çok açık.50 kere önermiştim burada.İşkembeden sallamadım ama emin ol baya izlemişliğim vardı geçen sene.Bazı maçlarda çok basit top kayıpları vardı doğrudur,ama ben bunu adapte olamamasına bağlıyorum biraz da.Pasları falan gayet isabetlidir Cana'nın,yetersiz demen çok komik Real için bile yeterli bi adam hatta diyorum Barca-Real maçında Real'in orta sahasında Cana gibi bi adam olsa Barca öyle cirit atamazdı.Böyle bi adamı stopere hapsetmek gerçekten dahiyane bi fikir.Ek olarakta Neill stoperde daha iyi oyun kuruyo,ön liberoda baskı altında çünkü.Geriden çok daha isabetli attığı paslar var.

Bu forumda bir tek Serdar_Burak hocanın yorumlarını ve düşünce tarzını anlayamıyorum. Bir dakika önce savunuyor 1 dakika sonra eleştiriyor. Eleştirdiği şeyi beğeniyor. Beğendiği şeyi eleştiriyor vs. Anlamadım abi.

Bak dün ne yazmısım bu konu hakkında.

Mete Alparslan' Alıntı:
Sen dur bakalım. Ne Haginin nede Ardanın ismini agzına bile almaman gerek. O an isine nasıl gelirse öyle yorum yapıyosun. Ardayı piyasaya cıkaranda Hagidir, Ardanın Hagiyi dahası Galatasarayı kurtarması minnet olayı degil görevidir.

Kimse salak degil.

Alla Alla:o.Arsenal taraftarlarının milyon tane Cana ile ilgili yorumu koyulmuştu buraya.Gözlerim Serhat'ı arıyo biraz da yok şu an.Cana'yı doğru dürüst izlemediğin çok açık.50 kere önermiştim burada.İşkembeden sallamadım ama emin ol baya izlemişliğim vardı geçen sene.Bazı maçlarda çok basit top kayıpları vardı doğrudur,ama ben bunu adapte olamamasına bağlıyorum biraz da.Pasları falan gayet isabetlidir Cana'nın,yetersiz demen çok komik Real için bile yeterli bi adam hatta diyorum Barca-Real maçında Real'in orta sahasında Cana gibi bi adam olsa Barca öyle cirit atamazdı.Böyle bi adamı stopere hapsetmek gerçekten dahiyane bi fikir.

Canayı fazla izlemedigimi elli kez yazdım burada. Izlemedigim oyuncuya yorum yapmadıgımı bilmen gerek. Ne yorum yapıyosam Galatasaray forması altındaki performansına göre yapıyorum. Sen suan yeterli buluyosan Canayı o iste bambaska bir konu.

Cana gerçekten iyi bir ön libero değil. Rijkaard'da oynatmıyordu, 34'lük Ayhan'a şans veriyordu. Hagi'de stoperde değerlendiriyor.

Neyse beyler ben kacar, iyi geceler cümleten. Akıllı ve mantıklı oldugu sürece her tartısma güzeldir :ka19:

Insua Rijkaardın istegiyle alındı diyorsan ben bu konuya girmem bile :)

Ali Turan kazması vardı bide, hani Servete alternatif. Hagiye düstü bu kazmaları temizlemek.

Ali Turan denen dingilide Ednan Şeşgin transfer etti. Etmedi de bakıyım güleyim oturma organımla..

Yapamıyor, dogru bildin. Aksini dersen kendini yalanlarsın. Hagi reis topcudan super anlıyor diyen sensin. O zaman neden Cana defansta neden Neill orta sahada cevabını vereceksin.

iyi futbolcular aldi diyorum

her yaptigi sey dogrumu diyorum

herkesi dogru yerde oynatiyormu dedim

bunda anlasilmayan birsey varsa bu senin sorunun arkadasim

bellik cananin kotu futbolcu olmadigini dusunuyorki bana stoper lazim degil diyor yada gokhan zani oynatmiyor vesaire

senin dediginin dogru olmasi icin canayi kesip zani oynatiyor olmasi lazim

sen anlamiyorsan ben ne yapayim

bak bunu okuyunca ne kadar sacma bir laf ettigin ortaya cikti gordunmu

neymis efendim hani topcudan anlarmis neden cana boyleymis filan falan

yahu arsene wengerin alip almamasi degil olay hala cozememissin

adamin seviyesini ve karsilastirildigi adamlari anlatiyorum

sana yuzde 83 pas yuzdesi diyorum

hala bana elle tutulur bir lafin yok

neymis efendim top yapamiyormus:) yorum yazarken bir yandanda cekirdekmi citlatiyorsun:)

benim soylediklerimde zerre bir tezat yok hepsi ortada

sen ve senin gibiler adami stoper oynayamadigi icin topcudan saymiyorsunuz:)

komik olanda bu

bu adami stoper oynatan iki insan var oncelikle,

epl deki hoca wenger falan salak tabi

biri arnavutluk TD u (oyle bir takimin en iyi savunmacisini stopere koymasi normal karsilanabilir zaten dandik takim)

biri de hagi

bana kimse kalkip bu olay dogru diyemezzz

adam agir ve tek hamleli adam kardesim bana kalkip boyle kac tane stoper yazarsiniz koca dunya futbolunda salayip durun anca

agir stoperin ya teknigi cok iyidir yada alan savunmasi ustasidir

sen servetin kac kere rakibin ayagina kaydigini gordun cana gibi

kaymaz neden cunku zaten oyle bir mesafede ise adama omuz omuza savasir yada rakip vizir diye gecer ve servet arkasindan bakar

cana denen adam ise arkasinda destek oldugunu bildigi icin atar kendini adamin onune ya pozisyon bozar arkadasi kapar

ya faul yapar

yada topu calar

savunmadaki stoperin boyle bir luksu yoktur

cana stoper oynamazmi oynar tabi iste ama boyle servet canadan daha iyi falan dersiniz

bizede bu makaleleri gostermek duser

senin futbol bilginin ne yazikki benle tartisacak seviyede olmadigina kanaat getirmis bulunmaktayim

hagiyi korumasi gereken insanlarin da mumkunse iki mac izlemis olmasini tercih ederim

bana kininin sebebini de tahmin edebiliyorum

ama susamazdim soyledim zamaninda

senin bu desteksiz hagi korumalarin yuzunden millet hagiye uyuz olmaya basliyor

anlatiyoruz diyoruzki adam takimin geriye ckmesini engelliyor bilmemne

hayir hic gozunuz futbol gormediyse besiktas macini bir acin izleyin cana oncesi ve sonrasi seklinde

al sana haginin en buyuk hatasi

beni anlamaya calisirsaniz daha hayirli olur:)

Geri
Üst Alt