Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

o karsilastirmayi yapan herif salak aslinda

niye songla canayi karsilastiriyorsun embesil adam

karsilastirsana canayla terry yi:)

Degil 300, milyon haber bulsan beni alakadar etmez. Arsene Wenger gercekten isteseydi Canayı catır catır alırdı, senin gibilerde arkasından ancak ve ancak su dökerdi.

bak buda buraya kapak olsun ilk marsilyaya gitmeden once neden ingiltereye gidemedigini anlatiyor

Lorik Cana admits Arsenal interest prior to Sunderland & Marseille days - Goal.com

kendi agzindan

I couldn't get the right papers. When you are refugee in a country, you cannot leave that country. I went to the embassy to ask for a visa, but it was impossible. But everyone's destiny is different – mine was to go and play in France, and I was happy to do that."

ah canim ne guzel arastrip okuyup bilgilendiriyorsun bizi halbuki

hagi buyuk hagi acayip bilmemne

sonra takim 3 macta 3 pozisyon buluyor

gelip senin desteksiz sallamalarini okuyor deliriyor millet tabi

hatta simdi bende soyle bir kani var

galiba ben senden daha fazla guveniyorum hagiye ne dersin

Serd-reyz onceki verdigin link Sunderland'dayken, simdiki pre Sunderland days. Ayni olay degil galipha

3 mac daha balta ilk 11 oynasaydi gorurdum seni burda hagiyi korurken

ebn o zamanda hagi sacmaliyor baltayi oynatiyor diyordum

senin gibi o konuda konusulunca sandelyemi alip odanin kosesine gecip duvara bakmiyordum konu degistirilinceye kadar

simdide ayni seyi yapiyorum

canayi stoperde oynatacak luksumuz yok bu kadar basit

benim kitabimda cana on libero oynar hemde kralini oynar

fener macinda 10 kisi kalana kadar emre belozoglunu ezen ernst, cananin karsisinda kafasini kuma gommustu hatirlatirim

hic zor degil yahu ac izle bjk macini bastan sona bir daha

ama size lazim olan on libero topu lacak saga sola bakacak uzun pas atarmis gibi yapacak etrafinda 3 daha donecek sonra ilk pozisyondada ayni sekilde bos olan yanindakine topu durtecek soyle teknik ayak iciyle:)

benim kafamdaki onlibero ise toramandan donen top ernste gelmeden kafasina binecek calim yeme riskini goze alarak

hala anlamadigin noktalar varmi?

Serd-reyz onceki verdigin link Sunderland'dayken, simdiki pre Sunderland days. Ayni olay degil galipha

degil dedim zaten marsilyaya gitmeden once ilk gidemedigi zaman

arnavutluk kosova sorunlari zamani

ikinci verdigimde boldladim o yuzden

is still interested diyor

boyle sallama olaylar degil yani, gecmisi falan var diyorum

300 tane haber var diyorum abicim

pino morinyoyla mac sonrasi sakalasmis haberi degil yani:)

ha ikinci meseleye gelelim

ben burada formda bir arda hagiyi kurtarir dedim sen ustune gene yok haginin kurtulmaya ihtiyaci yok, sen isine gelince ardayi kotuluyorsun bilmemne sacmaliklariyla geldin

yemezlerrrrrrrrr

o lafi neden soyledigimi anlatinca tabi mantikli geldi ama tabi soyledigini yalaman zor o noktada

gecelim bu isleri mantikli bir argumanin varsa hagiyi koruyacaksin

takim kotuyse 2 pozisyon bulamiyorsa hagi istifa dememektir dogru hareket

yada hagiyi yollamak isteyen bir embesil yonetim varsa karsisina dikilmektir

kalkip karsi kaleye zar zor giden takim iyi oynuyor diyip milleti hagiye karsi doldurmanin manasi yok

adam bence mukemmel topcular aldi mesela ama TD luk bundanmi ibaret yahu

Turkiye'de pas ortalamasi %76

Ayhan'in %84

Baris'in %75

Sarpinho'nun da %80

Ikili top calma oranlari da

Cana 1163 dakika ve 42 ikili top calma

Mustafa 952 dakika 26 ''

Ayhan 1609 dakika 44 ''

Baris 787 dakika 24 ''

Digerlerinden Selcuk Sahin pas %80 ikili top calma 718 dakikada 28

Aurelio % 83 pas orani ve 1135 dakikada 28 top calma

Ernst'e dair veri yok

Emre Belezoglu %83 pas ve 1503 dakikada 49 top calma

Selcuk Inan %81 pas ve 1980 dakikada 55 ikili top calma.

Yaptiklari pas sayisi da zaten oyunlarda kaldiklari sureler var. O surelerde Selcuk Inan 1598, Emre 1043, Aurelio 669, Selcuk Sahin 384, Cana 553, Baris 383, Ayhan 1034, Mustafa 366 toplamda.

Bu ikili top calmada liderlik Selcuk Sahin'e ait. 25 dakikada 1 onunki. Cana 27, Emre Belezoglu 30, Baris 32 Mustafa ve Ayhan 36 Aurelio da 40 dakikada 1.

Istatistiklere gøre en iyi pas orani top 5'imiz.

1. Ayhan Akman %84 mashallah nazar degmesin.

2. Emre Belezoglu %83

3. Aurelio %83

4. Selcuk Inan %81

5. Evet Sarpinho ve Selcuk Sahin.. %80 En køtuler Baris ve Cana.

En iyi ikili top calma top 5'imiz ( Kac dakikada bir ikili top caldiklari )

1. Selcuk Sahin 25

2. Cana 27

3. Emre 30

4. Baris 32

5. Mustafa ve Ayhan ve Selcuk Inan 36. En køtusu Aurelio bu kategoride onu Selcuk Inan, Mustafa, Ayhan takip ediyor.

Serdar, o kadar yazmıssın ama hic birini okuma geregi duymadım. Kusura bakma saygısızlık olarakta algılama. Zira adım gibi biliyorum ki aynı lafları tekrarlamıssındır.

Bak sana ne sordum önceki sayfalarda; madem Arsene Wenger Canayı o kadar begenip istemis peki bu adamı nasıl olduda Sunderland alabildide Arsenal alamadı? Bunlar ayrı ülkelerin takımları falan mı? Hade Sunderland hızlı davranıp aldı, peki biz bu adamı almadan evvel Arsenal neden talip olmadı? Sonucta sans Arsene Wengerin önüne bir degil tam iki sefer düsmüs. Sunderland neden kaptanını takımda daha bir yılı dolmadan zarar ederek sattı? Bu kadar ucuz paraya neden Arsenal almadı? Neden, neden, neden?

Cevabın bekledigim cevapsa o zaman daha evvel dedigime, yani Arsene Wenger-Anthony Annan olayına geliceksin ve kendi kendine kapagı takmıs olacaksın.

Son sözüm, karakteri ne kadar saglam olursa olsun Cana Galatasaray forması altında ye-ter-siz.

Serdar, o kadar yazmıssın ama hic birini okuma geregi duymadım. Kusura bakma saygısızlık olarakta algılama. Zira adım gibi biliyorum ki aynı lafları tekrarlamıssındır.

Bak sana ne sordum önceki sayfalarda; madem Arsene Wenger Canayı o kadar begenip istemis peki bu adamı nasıl olduda Sunderland alabildide Arsenal alamadı? Bunlar ayrı ülkelerin takımları falan mı? Hade Sunderland hızlı davranıp aldı, peki biz bu adamı almadan evvel Arsenal neden talip olmadı? Sonucta sans Arsene Wengerin önüne bir degil tam iki sefer düsmüs. Sunderland neden kaptanını takımda daha bir yılı dolmadan zarar ederek sattı? Bu kadar ucuz paraya neden Arsenal almadı? Neden, neden, neden?

Cevabın bekledigim cevapsa o zaman daha evvel dedigime, yani Arsene Wenger-Anthony Annan olayına geliceksin ve kendi kendine kapagı takmıs olacaksın.

Son sözüm, karakteri her ne kadar saglam olursa olsun Cananın Galatasaray forması altındaki performansı ye-ter-siz.

Son sözüm, karakteri her ne kadar saglam olursa olsun Cananın Galatasaray forması altındaki performansı ye-ter-siz.

bende songu canaya tercih ederim desem yetermi?

mukemmel bir wenger hamlesi bence song o istatistiktede goruldugu gibi inanilmaz verimli

canadan daha az tackle yapip daha cok top calmis ve pas yuzdesi daha iyi

Turkiye'de pas ortalamasi %76

Ayhan'in %84

Baris'in %75

Sarpinho'nun da %80

Ikili top calma oranlari da

Cana 1163 dakika ve 42 ikili top calma

Mustafa 952 dakika 26 ''

Ayhan 1609 dakika 44 ''

Baris 787 dakika 24 ''

.

adam epl de iki kisiyi karsilastirmis:)

.

adam epl de iki kisiyi karsilastirmis:)

Ben hepsini karsilastirdim Turkiye'de (: En køtu pas orani Baris ve Cana en iyi ikili top calma orani Selcuk Sahin ve Cana. Turkiye'de bu oranlari. Hemen Sabri ve Gøkhan Gønul'u kiyaslayim bi bakalim ne yapmislar ne etmisler (:

Ben hepsini karsilastirdim Turkiye'de (: En køtu pas orani Baris ve Cana en iyi ikili top calma orani Selcuk Sahin ve Cana. Turkiye'de bu oranlari. Hemen Sabri ve Gøkhan Gønul'u kiyaslayim bi bakalim ne yapmislar ne etmisler (:

simdi o degerlerden cananin on liberoda oynadiklarini bulsakmi

malum stoperde top calmak kolay degil:)

Hmmm. Sabri ve Gøkhan'in isabetli pas orani %71. Gøkhan her 22 dakikada 1 top calarken Sabri her 72 dakikada 1 top caliyor. Gøkhan her 2.5 dakikada 1 pas yaparken Sabri her 2.7 dakikada 1 pas yapiyor. Sabri'nin 0 Gøkhan'in 3 golu var. Ikili top calma oraninda Sabri cok køtuymus be.. Hemen burdan Sabri ve Hakan Balta'yi karsilastirayim. Balta % 76 pas ortalamasi ile oynuyor. Hakan'da her 64 dakikada bir ikili mucadelede top kazaniyor. Ibo %75 pas ortalamasi ve her 33 dakikada 1 ikili top calma orani ile oynuyor.

Istatistiklere gøre bizim bek kanatlari bitmis ):

Hmmm. Sabri ve Gøkhan'in isabetli pas orani %71. Gøkhan her 22 dakikada 1 top calarken Sabri her 72 dakikada 1 top caliyor. Gøkhan her 2.5 dakikada 1 pas yaparken Sabri her 2.7 dakikada 1 pas yapiyor. Sabri'nin 0 Gøkhan'in 3 golu var. Ikili top calma oraninda Sabri cok køtuymus be.. Hemen burdan Sabri ve Hakan Balta'yi karsilastirayim. Balta % 76 pas ortalamasi ile oynuyor. Hakan'da her 64 dakikada bir ikili mucadelede top kazaniyor. Ibo %75 pas ortalamasi ve her 33 dakikada 1 ikili top calma orani ile oynuyor.

Istatistiklere gøre bizim bek kanatlari bitmis ):

serdar bunu gecen sene basinda soylemisti desem ne dersin:)

ne sabri ne baltadan bek olmaz diye ahmetle uzun uzun tartismisligimiz var

19. hafta sonu itabarilye %73 pas ortalamasi ile oynamis Cana. Her 26 dakikada 1 top calma orani.

Edit: Castrol Analiz. Bu ikili top calmada søyle birsey yaptim. Hepsinin oynadigi mac sayisi ve dakikasi farkli oldugundan toplam oynadiklari sureyi top calma sayisina bøldum ve her dakika kac top calmislar øyle birsey yaptim.

Geri
Üst Alt