Erkut Sözeri
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 1.422
- 0
- 1.306
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Bir cep telefonu verelim bıraksın artık..
Bir cep telefonu verelim bıraksın artık..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırdın komisyonlardan parayı.
Kovdur kendini tazminatını al,git güzel bir hayat kur kendine içinde futbol olmayan.
Zaten daha da takım falan bulamazsın kendine.
3.75 mn euro verdiğin Yekta'yı yedek tutup, hafta içi 1-2 antrenmana çıkmış Mustafa'yı oynatmak da neyin nesidir yahu? Gitmesi gerek...
Ne Hagi'nin teknik adamlığını ne de Sarp'ın futboculuğunu beğenirim ama Yekta'yla Sarp'ın mevkileri bir mi? Geldğinden bu yana yeterli performans sergileyememiş, ofansif yanı bir hayli ağır basan, defansif yönü neredeyse olmayan bir oyuncuyla bir ön liberoyu kıyaslamak doğru mu? Bana kalırsa bu noktada hatayı yönetimden ön liberoya takviye isteyen ama isteği karşılanmayan Hagi'de değil, elimizde bir sürü ön libero var, yeterli diyerekten o isteği geri çeviren sevgili yönetimimizde aramak lazım.
Hagi takımın başına geldiğinden beri ligde 6 galibiyet,7 yenilgi,2 beraberlik almışız.Ben size soruyorum galatasaray takımı t.d siz maçlara çıksa takımı taraftar kursa yine de bu kadar kötü istatistikler elde edilebilir mi?