Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Bir cep telefonu verelim bıraksın artık..

eh Yönetim sorlarlar sana simdi : Suc Rijkaard da miydi, yada sizin dagitiniz begemediniz futbolcu lar gönderip, ikinci el oyuncu alip taktikler mi ?

Üstüne ne derseniz deyin, Rjkaardin bu seneki takimi, yinede bundan daha iyidi, üstüne 15 milyon daha az ödenmisti

3.75 mn euro verdiğin Yekta'yı yedek tutup, hafta içi 1-2 antrenmana çıkmış Mustafa'yı oynatmak da neyin nesidir yahu? Gitmesi gerek...

go home hagi. yeter be artık. kurdugun sacma kadrolara sacma sapan degisikliklerine dayanamıyorum. ulan mustafa sarp kimdir. ne işe yarar. sabrinin 50 pasının anca 1i bizim takıma gitti oda gol oldu. orta sahada oynuyo bu herif bide. serkan sag bekte sırıtıyor bu cok bariz acık. adamlarda bunu kullandı. bide korner dönüşü adamların en iyi yaptıgı kontraataktan gol yiyoruz o dahada komedi. 2. yedigimiz ve 3. yedigimiz gollerde akıl eksikligi var...

Hagi seni seviyorum ve dilim varmiyor ama olmayacak bu gidisle!

hic isik yok!

Kırdın komisyonlardan parayı.

Kovdur kendini tazminatını al,git güzel bir hayat kur kendine içinde futbol olmayan.

Zaten daha da takım falan bulamazsın kendine.

Sene başı Rijkaard'la 4 maç üst üste falan kazanmıştık değil mi ? Hatta kaybettiğimiz Ankaragücü maçında bile çok iyi pas yapmıştık ama ismini zikretmek istemediğim bazı futbolcu arkadaşlar yüzünden kaybetmiştik maçı. O zamanı bile arıyorsak yazıklar olsun takımı bu hale getirenlere...

Kırdın komisyonlardan parayı.

Kovdur kendini tazminatını al,git güzel bir hayat kur kendine içinde futbol olmayan.

Zaten daha da takım falan bulamazsın kendine.

Ayip oluyor, taktigini begenmesen de bu kadar hakareti hak etmiyor. Hagi ne zaman tazminat pesinden kosmus da simdi kossun. Sanki komisyona da ihtiyaci var.

3.75 mn euro verdiğin Yekta'yı yedek tutup, hafta içi 1-2 antrenmana çıkmış Mustafa'yı oynatmak da neyin nesidir yahu? Gitmesi gerek...

Ne Hagi'nin teknik adamlığını ne de Sarp'ın futboculuğunu beğenirim ama Yekta'yla Sarp'ın mevkileri bir mi? Geldğinden bu yana yeterli performans sergileyememiş, ofansif yanı bir hayli ağır basan, defansif yönü neredeyse olmayan bir oyuncuyla bir ön liberoyu kıyaslamak doğru mu? Bana kalırsa bu noktada hatayı yönetimden ön liberoya takviye isteyen ama isteği karşılanmayan Hagi'de değil, elimizde bir sürü ön libero var, yeterli diyerekten o isteği geri çeviren sevgili yönetimimizde aramak lazım.

Ben bugune kadar destek ciktim hagiye ama gorunen koy kilavuz istemez, olmiyacak bu is hagiyle, pozisyon uretemiyoruz, kalemize gelen her top tehlikeli oluyor, anadolu takimlarin maskarasi olduk resmen

Ne Hagi'nin teknik adamlığını ne de Sarp'ın futboculuğunu beğenirim ama Yekta'yla Sarp'ın mevkileri bir mi? Geldğinden bu yana yeterli performans sergileyememiş, ofansif yanı bir hayli ağır basan, defansif yönü neredeyse olmayan bir oyuncuyla bir ön liberoyu kıyaslamak doğru mu? Bana kalırsa bu noktada hatayı yönetimden ön liberoya takviye isteyen ama isteği karşılanmayan Hagi'de değil, elimizde bir sürü ön libero var, yeterli diyerekten o isteği geri çeviren sevgili yönetimimizde aramak lazım.

Arkadaş genel olarak ortasahayı düşünerek yorum yapmış olmalı. yani Mustafa yerine Cana, Sabri yerine Yekta gibisinden.

kaldı ki bu Mustafa nın defansif olarak da bir numarası yok ki. Sahada var mı yok mu belli değil. Ben televizyondan izliyorum kameraya girmiyor adam nerdeyse, statta başka türlü mü nedir. Stancu bile defansif olarak daha çok iş yapar bu faydasızın yerine

Sen Sarpı oynattıkça güle güle reis:tiphat: Hayatta uzun ve mutlu başarılar. 91 de emreyi soktun be :( Bari yap bi babalık ne olur o sarpın serkanın yerlerine de bilali onuru oynat da en azından giderken böyle gitti diyelim. Güle güle baba seninle eskisinden de kötüyüz

geldiğinden beri performansı düşen futbolcular,cana,sabri,neill,stancu, performansı artan futbolcular:yok,futbol hayatı tehlikeye girenler:misimovic,insua,

Hagi takımın başına geldiğinden beri ligde 6 galibiyet,7 yenilgi,2 beraberlik almışız.Ben size soruyorum galatasaray takımı t.d siz maçlara çıksa takımı taraftar kursa yine de bu kadar kötü istatistikler elde edilebilir mi?

sağ ayaklı stancuyu 90 dk sadece içeri kat edebildiğini göre göre solda oynatmak topu her aldığında sola inen culio yu ortasahada tek adam bırakmak sabrinin taktik zeka eksikliğini bile bile sağ içe yerleştirilmesi ve sabrinin hemen hemen hiç bölgesinde oynamayıp sürekli topu kovalaması ile sağda oluşan boş koridor vb. bla bla bla görmek çok zor olmamalıydı gerçi olmadı abdullah avcı gördü :))))

Sayende Misimovic gibi adamdan da olduk. Adam imzaliyor, Hagi kovuluyor :) Acayip komik olurdu. Galatasaray´in nasil yönetildigini de göstermis olur yine.

Hagi takımın başına geldiğinden beri ligde 6 galibiyet,7 yenilgi,2 beraberlik almışız.Ben size soruyorum galatasaray takımı t.d siz maçlara çıksa takımı taraftar kursa yine de bu kadar kötü istatistikler elde edilebilir mi?

Şu forumdan kura ile 5 kişiyi takımın başına koysaydık, 15 maçta 12 galibiyet 1 mağlubiyet 2 beraberlik alırdı bu takım. Yani daha iyi bir sonuç çıkardı eminim.

Merak ettiğim bazı şeyler var, madde madde yazacağım.

1- Futbolcular saha içerisinde neden bu kadar statikler ve neden hiç yer değiştirmiyorlar ?

2- Futbolcular arasındaki mesafe neden bu kadar fazla ?

3- Son adam Servet'le, en ileri uçtaki Baros arasında neden 60-70 metre mesafe var ?

Geri
Üst Alt