Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Su 5 ay Galatasaray tarihine kara leke olarak gecti.

Hagi 5 ayda

- Ulkesinin milli takimi icin topcuyu kadro disi birakan

- Sakiz cignedigi icin adami kadro disi birakan

- Komisyon alan

- Yonetimin masasi

gibi akla hayale sigmayacak seyler oldu. Yazik sizin Galatasarayliginiza. Takima kimse dokunmazken, Hikmet Karaman bile gelmezken adam geldi, elinden gelenin en iyisini yapiyor. Misimovic konusunda agir davranmis olabilir, Misimovic ne terbiyesizlik yaptiysa 1-2 haftayla da gecistirilebilirdi ama Hagi'ye burada edilen laflar haysiyet sinirlarini asti.

Geleli 5 ay olsa da Hagi'nin takimi ilerletemediginin, transferlerinin vasat oldugunun biz de farkindayiz. Ama akilli olan adam da bu adamin takim iki kere b.k cukurundayken gelip takima cag atlattigini, takimi b.k cukurundan cikardigini hatirlayip adama "canin sagolsun" der. Bence Hagi sezon sonu gitmeli, sizin gibi adamlar varken hemen yarin gitmeli.

:tiphat:

hagi, transferlerinden misiye kadar birçok şeyi doğru yaptın, bide sarp,serkan vsyi takımdan kestiğin an takımın önünü açacaksın. allah yarın yardımcın olsun kader maçı hepimizin.

Yaw niye bazı ınsanlar gozlerinin onundekını gormek, veya gormek degıl ama kabullenmek istemiyorlar. lutfen futbolculugundan oturu Hagı ye duydugunuz sevgıyı kenara koyun ve oyle dusunun. Yok yaw, Hagı nın teknık dırektor falan oldugu yok. Hangı takımda bu adam basarılı olmus Allah askınıza? Gecen sefer geldıgınde de krız vardı o zaman krız ortamından cıkarmayı basarmıstı simdi onu da basaramadı. bu kadar. Bır takımı krizden cıkarmak iyi teknik direktor olmak mıdır? tebdil i mekanda ferahlık vardır misali, tebdil i hoca da fayda goruldu, bu dusunce o zaman ise yaradı simdi yaramadı. İstikrar mistikrar deyin Hagi kalsın deyin ama Allah askınıza Hagi iyi teknik direktor demeyin!!!!!!!!

Hangı takımda bu adam basarılı olmus Allah askınıza?

Aristo mantigi.

Rijkaard Rotterdam'i kume dusurdukten sonra Barcelona'nin basina gecti. Hollanda milli takimi demeyin Hollanda'nin yari finale cikamadigi turnuva sayisi azdir zaten. Hagi'nin de ona benzer kupa sampiyonlugu var.

Hagi'de potansiyel var, ama BAM'la, Zan'la, Serkan'la ve takimin en onemli iki oyuncusu(Baros, Arda) sakatken basarili olabilecek bir antrenor yok.

Aristo mantigi.

Rijkaard Rotterdam'i kume dusurdukten sonra Barcelona'nin basina gecti. Hollanda milli takimi demeyin Hollanda'nin yari finale cikamadigi turnuva sayisi azdir zaten. Hagi'nin de ona benzer kupa sampiyonlugu var.

Hagi'de potansiyel var, ama BAM'la, Zan'la, Serkan'la ve takimin en onemli iki oyuncusu(Baros, Arda) sakatken basarili olabilecek bir antrenor yok.

Ama çok deneyimsiz,Hagi tecrübe kazanacak diye ben 2-3 sene daha Galatasaray'ı böyle görmek istemiyorum.

Ama çok deneyimsiz,Hagi tecrübe kazanacak diye ben 2-3 sene daha Galatasaray'ı böyle görmek istemiyorum.

Sozlesmesi seneye bitiyor. Merak etme etkisi cok kotu olsa Gerets'le ertesi yil rekor puan toplayamazdik.

Aristo mantigi.

Aristo mantigi??!!! Yari finale cikmadigi nadir olan Hollanda demek Aristo mantigi olmuyor galiba? Yari finale cikmadigi nadir olan Hollanda milli takimini yari finale cikarmak basari olmuyorsa 30 seneden beri kupa alamayan Fener i yenip kupa almak niye basari oluyor?

Lutfen biraz insaf...

Rijkaard Galatasaray a geldiginde kariyerinde kupalar vardi, hangileri oldugunu siz benden iyi biliyorsunuz. "Yari finale cikmadigi kupa sayisi nadir olan" Hollanda'ya, 88 Avrupa Sampiyonasini kazanan takimdan bu yana en iyi futbolu oynattigini herkes soyluyor, Italya ya nasil elendikleri sanirim unutulmus. Barcelona nin bu Rijkaard i almasi ile Galatasaray in bu Hagi yi almasi arasinda daglar kadar fark var. Barcelona Rijkaard i aldiginda evet tecrubesizdi ama yetenekli olduguna inandiklari bir adama guvendiler. Aynen bizim Hagi yi 100. yilimizda goreve getirmemiz gibi' basarisi yoktu ama guvendik. o kisma itiraz eden yok. Fakat Hagi yi kariyerinin bu asamasinda goreve getirmek ne oluyor bilemiyorum artik. olmayan kariyerinin...hadi burada BAM var Serkan var su var bu var vs..Romanya milli takiminda kim vardi, Bursa da kim vardi, o adini hatirlamadigim Romen takiminda kim vardi, arkasindan Steau da kim vardi? Mazeret cok...

takimi kendisi kurmamis olsun, sakatlar cok olsun, su olsun bu olsun, Rijkaard in gittigi gunle bugun arasinda en ufak bir iyilesme goruyor musunuz? 5 ay olmus arkadaslar, 5 ay...ve gram iyilesme yok..biseyler varda farkli yorumlara falan acik degil yani..ortada hicbirsey iyilesme yok..hani ekonomi programlari var ya bugunlerde ortada bi iyilesme var suni veya gercek ve buna farkli yorumlar getiriliyor, yok iyiyiz yok aslinda kotuyuz goruntu aldatici falan diye..Hah iste bizim durumumuz oyle bile degil..Hersey rezalet ve halen yonetim ve Hagi savunuluyor nedense...

Aristo mantigi.

BAM'ı Serkan'ı zorla oynat diyen mi var? 4 milyona Yekta'yı aldırıyosun ama orta sahada Sabri defansa da bank asya da bile oynamaycak Serkan'ı oynatıyosun? Mantıklı bi açıklama yapar mısın bu konuda?

BAM'ı Serkan'ı zorla oynat diyen mi var? 4 milyona Yekta'yı aldırıyosun ama orta sahada Sabri defansa da bank asya da bile oynamaycak Serkan'ı oynatıyosun? Mantıklı bi açıklama yapar mısın bu konuda?

Bunlari ben de elestiriyorum. Kotu sonuclari ve futbolu takimin moralsiz ve hedefsiz olmasina bagliyorum. Gercek test bugun olacak Hagi ve takim icin. Elenirsek zaten Hagi kalmayacak.

Ntvspor'un antrenmanlara dayanarak verdigi ilk 11 sahaya cikarsa bugun Hagi hatalarini gormus demektir, bu iyiye isaret olur.

Eger kalirsa bu yaz ortasahaya ve defansa getirecegi Tomas, Song, Culio tipli adamlarla da toparlar takimi Hagi.

hacinin yerine olsam.....derhal giderdim!

Hagi TT Arenada Mustafa Sarp'ı 11de oynatmaya cesaret edebilir mi?

Ntvspor'un antrenmanlara dayanarak verdigi ilk 11 sahaya cikarsa bugun Hagi hatalarini gormus demektir, bu iyiye isaret olur.

Ayhan yine ilk 11'de. Neill yine ortasahada, Cana yine savunmada. Ders falan aldigi yok, yazik etti kendine.

hagi teknik direktörse bende adnan polat ım.

Bunu ilk yarı bitmeden yazıyorum orta sahadan elini kolunu sallayarak geliyo Antep.Resmen bomboş gibi.Cana'yı ön liberoya artık çekmesi lazım.Göz problemi olmayan herkes görür bunu.Savunulacak bi tarafı kalmadı artık.Her yönden 0.

Antep e haftada 3 maç yapılacak ama 3 üde Galatasaray la olsun deseler düşünmeden kabul ederler.Adamlar En rahat maçlarını oynuyorlar,ne karşılayan var,ne sıkıştıran var,rahat rahat geliyorlar ortasahadan oooohh kebap.TT arenada topla oynama yüzdesi Gs %40 Antep %60.

Yektayı gördün dimi Td denilen adam,bu adamın yerine mustafa sarpı oynatıyordun.Hadi güle güle şimdi.

Geri
Üst Alt