Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Neill'in daha önce sağ bek oynadığından haberi varmı ki Hagi nin ? Malum adamın futbolcu databesesi sadece Romanya ile sınırlı. Bakın hakaret etmiyorum eleştirimi yapıyorum balıklama atlamasın hemen Hagi hayranları bu yoruma.

Hagi bilmiyorsa Tugay biliyordur. Bence bugun ortaya cikan iki gercek var. 1.si takim kesinlikle 4-3-3'ten vazgecilmeli. Yeni teknik direktor gelecekse de 4-4-2 oynatacak biri gelsin. 2.'si bu yonetim Hagi'yi yollar.

Hagi bilmiyorsa Tugay biliyordur. Bence bugun ortaya cikan iki gercek var. 1.si takim kesinlikle 4-3-3'ten vazgecilmeli. Yeni teknik direktor gelecekse de 4-4-2 oynatacak biri gelsin. 2.'si bu yonetim Hagi'yi yollar.

İstediğin dizlişi yap problem bu değil.

Ülen haciiii :D gül gül öldüm bugün. 60 dakika defans oynatmak ha? Hemde Yeni stadımızda? :D Cesur adamsın vesselam.. Kimse cesaret edemezdi böyle oynatmaya. Ayrıca futbol bilginide al git. Bireysel oynayan büyük futbolculardan büyük teknik adam çıkmaz. Ayrıca çok fantazi yaptın. Artık yeter.. Bye

Hepiniz en kralindan teknik direktorsunuz,her seyi biliyorsunuz.Bir hagi ile Tugay bilmiyor zaten.Kadronun mucadele gucu iyi ama yaratici oyuncu eksikligi ve bazi mevkilerde 2.ligde zor oynayacak adamlar var.Arda olmayinca oyunu acmak cok zor.Su anki kapasitemiz bu.Sene sonunda ama bu yonetimle ama yeni yonetimle cok iyi bir transfer politikasi izlenmesi gerektigini dusunuyorum.Hagi ile Tugay devam etmelidir.

Neill'in daha önce sağ bek oynadığından haberi varmı ki Hagi nin ? Malum adamın futbolcu databesesi sadece Romanya ile sınırlı. Bakın hakaret etmiyorum eleştirimi yapıyorum balıklama atlamasın hemen Hagi hayranları bu yoruma.

aslinda Sabri cikinca (Serdar girene kadar) Neill saga yakin oynamaya basladi, hafif Kazim'in caprazinda. Hagi'den once Tugay'in da bilmesi lazim ama olmadi iste. gun sakin olma, destek olma gunu. elbet bu durumdan cikacagiz. su an Hagi'nin gonderilmesi bize zaten bir sey kazandirmayacak. Acaba son derece iyi egitimden gecmis Tugay'a guvensek hata mi ederiz bu sene ve seneye icin?

Hepiniz en kralindan teknik direktorsunuz,her seyi biliyorsunuz.Bir hagi ile Tugay bilmiyor zaten.Kadronun mucadele gucu iyi ama yaratici oyuncu eksikligi ve bazi mevkilerde 2.ligde zor oynayacak adamlar var.Arda olmayinca oyunu acmak cok zor.Su anki kapasitemiz bu.Sene sonunda ama bu yonetimle ama yeni yonetimle cok iyi bir transfer politikasi izlenmesi gerektigini dusunuyorum.Hagi ile Tugay devam etmelidir.

Ben Hagi'den iyi oynatırım bu takımı. Takıma 60 dk defans yaptırmak zor olmasa gerek. Hagi'nin yaptığı ama benim yapamayacağım şeyler; futbolculaırn asıl mevkiilerini değiştirmemek olacaktır. Yaratıcı oyuncu eksikliğini sen görüyorsun da Hagi görmüyor mu? Kenarda Misimoviç gibi oyuncu dururken.. Yekta'nın ortasaha da Ayhandan da Mustafa Sarp'tan da iyi oynayabileceğini bilmiyor musun? Komik olma..

Teknik adamlik kariyerin acisindan Galatasaray'in top nokta oldugunu her hafta gostermeye devam ediyorsun Gica..Boyle devam edemezsin umarim.

Siz yatın kalkın dua edin yeni stadın hayrına evimizde ki maçları kazanıyor. Yoksa şimdiye çoktan düşmemek için mücadele veriyorduk. Hagi bursayı yesledi bizide yesleyecek.

Elano satıldı kalması yönünde çaba harcamadı, Misimoviç i kadro dışı bıraktı, Yekta alındı değerlendirmeye bile çalışmadı.

elinde olan yaratıcı adamları kullanmak için bir gayret göstermedi maalesef

Elano satıldı kalması yönünde çaba harcamadı, Misimoviç i kadro dışı bıraktı, Yekta alındı değerlendirmeye bile çalışmadı.

elinde olan yaratıcı adamları kullanmak için bir gayret göstermedi maalesef

Hala Elano niye satildi diyorsunuz.Bence taraftar futbolcularin esiri olmus vaziyette.Keza Misimovictede ayni vaka.Galatasaraya iki kurusluk faydasi olmayan futbolcular el ustunde tutuluyor.Yillarca hizmet etmis,sampiyonluklar kazandirmis yerli oyuncular azicik kotu oynadi diye isliklaniyor.Bence taraftar bu tutumuyla bu durumu hakediyor,cunku ne istedigini bilen insan sayisi cok az.

Hala Elano niye satildi diyorsunuz.Bence taraftar futbolcularin esiri olmus vaziyette.Keza Misimovictede ayni vaka.Galatasaraya iki kurusluk faydasi olmayan futbolcular el ustunde tutuluyor.Yillarca hizmet etmis,sampiyonluklar kazandirmis yerli oyuncular azicik kotu oynadi diye isliklaniyor.Bence taraftar bu tutumuyla bu durumu hakediyor,cunku ne istedigini bilen insan sayisi cok az.

Bırak şovenizm masallarını.O yerli futbolcular son üç senemizin katillerinden biri.Geçiniz.

Forvetimiz varda 2 forvet oyuniyacagiz

----------Aykut-------

sabri--------neill------Servet------İnsua

------Yekta-----Cana-----Culio

--------------Misi-------------

--------Baros-------Kazım

Hak yolunu seçmek vardı.

ben Elano niye satıldı tartışması yapmıyorum. biz Elano yu bizde kaldığı sürece ortasahanın gerisinde oynattık, Hagi ben bu adamdan ileride faydalanırım dedi mi? hayır. tamam satılmasına göz yumdu kendi kararıdır. Misimoviç disiplinsiz dedi, kadro dışı bıraktı buna eyvallah. Yekta geldi bir maç mı ne ilk 11 mi çıktı, buna da eyvallah. Israrla, Sarp,Ayhan,Mustafa yı koydu ortasahaya.

Elano nun GS öncesi ve sonrası performansları ortada. Misimoviç in gelmeden önceki performansı ortada. Yekta bizim yerlilerin (ayhan,sarp,sabri) hepsinin toplamından daha çok ayaklarına hakim.

Hagi takımdaki mevcut yaratıcı ortasahalardan faydalanmaya çalışmıyorsa sebep yine kendisidir. Birini de kazanmaya çalış arkadaş. Ben isterim Hagi başarılı olsun ama o kendini imha ediyor ne yazıkki.

Adnan Sezgin ve Hagi gønderilir.

Yønetim de gider buyuk ihtimalle.

Sezon sonunda Ayhan Mustafa Aydin Insua Zapata vs. vs. gider.

Yeni bir yønetim ve yeni bir td gelir. Fazlaca transferler olur.

Cesareti ve Galatasaray sevgisi icin tesekkür ediyorum kendi adima ama ikinci yari itibariyle kendisinin de basarisiz oldugunu kabul etmesi gerekir. Takim benim takimim degil diyor ama 5 transfer yapti Hagi. Hepsini de oynatiyor. Takimin yarisi eder bu. Hala positif etki yapamiyorsan mazeret üretemezsin.

Neill ( kalitesi belli / capsiz degil )

Baros ( Türkiye´nin en iyi forveti )

Servet ( Türkiye´nin en iyi yerli stoperi )

Sabri ( Anadolu takimlarinin sag beklerine göre iyi bir sag bek )

Culio ( Hagi´nin adami )

Stancu ( Hagi´nin adami )

Kazim ( Hagi´nin adami )

Zapata ( Hagi´nin adami )

Yekta ( kaliteli yerli oldugunu herkes biliyor )

Bu takim nasil senin takimin olmuyor anlamis degilim Hagi. Basarisizligini örtmek icin sonradan gelmeni koz olarak kullanmaya calisiyorsun ama bu sadece ilk yari icin gecerliydi. Artik gecerli degil. Ve sen Galatasaray´i daha da kötü duruma getirdin. Bunu herkes görüyor. Olmadi, olmamisti, olmayacak.

Geri
Üst Alt