Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Kendisi buyuk Galatasarayli , buyukte hocadir benim icin.Sorun bir turlu dehasina ,kisiligine uygun ortami bulamayisidir.Terim zamaninda bugun Hagi'ye saldiranlar ayni seyi o zamanlar Terime yapmislardi.Terim hoca filan degil takimi saha icinde Hagi yonetiyor ,taktigide o veriyor.Aynen boyle soyluyorlardi.

Ne acidir boyle soyledikleri Hagi simdi ne futboldan anliyor ,ne taktikten anliyor.Yazik tek kelime ile yazik baska bir sey degil. Kimsenin gorev kabul etmedigi su kaos ortaminda ,rezil yonetimin altinda gorevi kabul ettin.4.5 aydir birseyleri degistirmek icin,eldeki mevcuttan maksimumu almak icin ugrastin durdun.Bu kadar yilin plansizligi hatalari sana yikilamaz.Umarim saglam bir yonetimle seneyede devam eder daha elverisli bir ortamda takimi istedigin gibi kurar duzluge cikarirsin.Allah yardimcin olsun ,insallah basarirsin.

Artık önümüzde bir hedef kalmadı. Kendi adıma fazla bir şey istemiyorum. Oyuncular kendi mevkiilerinde oynasınlar, yaşı 30+ olanlar yerine varsa genç alternatifler kullanılsın kâfi.

Saka gibi basinda devamli Fatih Terim'in adi geciyor...

Bari sırf gençleri oynat. Takım kazansın..

Hagi'ye kimse dokunamaz , Adnan Polat dahil.Oyle bir luksu yok artik 4 senede 6 hoca degistirdi bu 7 olur.Hic bir sansi kalmaz secimde .Ya Hagi ile basaracak ya basaracak baska yolu yok.ciksin adam gibi hocamizin yanindayiz ,yeni yapilanmaya gidecegiz ,sabredin demesi gerekir.Bu arada takiminda seri sekilde mac kazanmasi lazim artik.

Servet, Cana, Kazım seni yaktıkça sen onlarda ısrar ettin Hagi! İyi futbolcular Culio ve Yekta'yı bile zamanla dışladın. Emre Çolak ve Anıl'ı bitirdin. Tribünden tepki gelmese Sarp ve Aydın'ı el üstünden tutacaktın. Hagi her fırsat sana verildi ama sen kendi kendini bitirdin!

Analizleri iyi yap hocam..

İş başı yaparsın birazdan..

:D :D

Resmen dalga geçiyorsun bizle neyse..

kazım'ı 90 dk sahada tutan bi adam, 3-1 yenikken 90'da oyuncu değiştiren, oyuncuları mevkilerinin dışında saçma sapan yerlerde oynatan(dün de culio) ve hala sabır isteyen bir adam TEKNİK DİREKTÖR filan değildir...

Geldiğine sevinenlerdendim.Ama artık sana olan güvenim git gide azalıyor.

-Neden Neill ile Cana'nın yerini değiştiriyorsun?

-Mağlupken 90+larda oyuncu değiştirmenin gerekçesi nedir?

-Madem Cana'yı ön liberoda yetersiz gördün neden devre arası bu bölgeye transfer yapmadın?

-Gol kralı diye aldığın Stancu'yu neden sol çizgide oynatıp kaleden uzaklaştırıyorsun?

-Sabri'yi neden orta alana çektin? Serkan sağ bekte daha mı iyi? Orta alanda Sabri yerine Yekta'yı kullansan olmaz mı?

-Gol atmanın zaruri olduğu anlarda çizgide oynattığın Stancu'yu Baroş'un yanına çekmek yerine neden oyndan çıkartıp tek

santroforla maçı bitiriyorsun?

-Son Antep maçında Pino'yu son 10 dk. oyuna alıp sol kanata koymanın gerekçesi ne?

-Maçın en iyi adamı Culio'yu oyundan almanın gerekçesi ne?

-Bunun yerine Cana'yı çıkarıp Neil'i defansa çekseydin orta alana da Pino'yu yerleştirseydin fena mı

olurdu?

İşin çok zor değil be Hagi! Herkesi kendi mevkiisinde oynatacaksın o kadar. Şapkadan tavşan çıkarma gayretin niye?

Artık ben seni "Haci" olarak seviyorum "hoca" olarak değil.

Büyük futbolcudur ama bir T.D değildir.

Bir laf moda oldu gidiyor bu aralar "herkesi kendi mevkisinde oynatmak".Arkadas bizmi bunadik , bu oyuncular zaten buralarda oynadigi halde takim basarisiz olmadimi.Hagi keyiftenmi getirildi bu takimin basina.Adam mevcut kadroyla en iyiyi bulmaya calisiyor,madem eskisi olacakti ne gerek vardi Hagi'ye.

Ya bunlarin yerleriyle oynayip daha iyisini bulmaya calisacaksin,yada gonderip yenilerini alacaksin bu kadar basit.

Bir laf moda oldu gidiyor bu aralar "herkesi kendi mevkisinde oynatmak".Arkadas bizmi bunadik .

Seni bilemem ama ben bunamadım. Cana ile Neill daha önce oynadıkları takımlarda asli mevkiilerinde gösterdikleri performanslarından dolayı alınmadılar mı? Bunlar mevkiilerinde başarılı oldularsa bize gelince neden birbirlerinin yerinde oynatılıyor? Bana göre bu arayış değil "çorba" yapmaktır.

Bir laf moda oldu gidiyor bu aralar "herkesi kendi mevkisinde oynatmak".Arkadas bizmi bunadik , bu oyuncular zaten buralarda oynadigi halde takim basarisiz olmadimi.Hagi keyiftenmi getirildi bu takimin basina.Adam mevcut kadroyla en iyiyi bulmaya calisiyor,madem eskisi olacakti ne gerek vardi Hagi'ye.

Ya bunlarin yerleriyle oynayip daha iyisini bulmaya calisacaksin,yada gonderip yenilerini alacaksin bu kadar basit.

Bazılar için kaybetmek zor, senin için kaybettiğini kabul etmek zor.

Tamamen skandal bir hoca, kariyerinde son takım biz oluruz gibime geliyor kaç defa denedi olmadı en iyisi oyuncu yetiştirmesi.

gercek bir yapılanma gerek haginin bir an oönce gitmesi gerek neden bu takımı tugaya sezon sonuna kadar teslim etmediler anlamam haginin neyi var geldi becaliyi zengin etti sezon sonu gelmedende gidecek bu adamdan tewknik direktorluk olmaz tamam takım berabt ama sen berbat takımı iyice mahfettin be hagi

hala bahane üretebiliyor ya ona şaşırıyorum.bu seferde arda yoktu dedi.

Geri
Üst Alt