Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Analizini yaptın mı hoca?

Her mağlubiyetten sonra analiz yapıyorsun ya :D

Mutlaka çözümü bulmuşsundur..!

Hocam kaybettiğin her maçtan sonra birde Uefa belgeseli yayınlamazsan sevinirim hakkaten..

Her sene anıyoruz,ve yerimizde sayıyoruz..

Büyük futbolcusun ama büyük insan değilsin,kendini bu kadar çok öven bir tutumda olma artık bıktım..

Maçı kaybetmişiz sen çıkıp Galatasaray'a çok şeyler verdim diyorsun,evet verdin seni bir ömür andık ve anıyoruz,ama senin bunu demeye hakkın yok,daha ne yapsın bu insanlar ters mi dönsün sana?

Tamam anasını satıyım başarının mimarıydın o zaman,ama Fatih Terim bile 2.döneminde bu kadar çok övmedi kendini..

Önce hoca Hagi olduğunu hatırlayacaksın,sen hala futbolcu zihniyetiyle takılıyorsun,o yüzden takıma ne sözün geçiyor ne hükmedebiliyorsun,frikik olduğunda sahaya gir de gol at birde..

Terim geleceğine Bank Asya'da oynayalım daha iyi. Terim Hagi'den bile kötüdür. Terim balondur, patlayalı çok oldu ama bazıları hala bunu anlayamadı.

Burdan sonra Romanya'da bile takım çalıştıramaz artık teknik direktörlük kapasitesi yok.

İyi futbolcuydun ama iyi teknik direktör değilsin Hagi! Stancunun forvette, Lorikin orta sahada, Neillin defansta oynaması gerektiğini taraftar çok iyi biliyor ama sen bilmiyorsun.En iyi yerli futbolcularımızdan olan Yektayı bile oynatmadın onun yerine isabetsiz pas atmaktan başka bir şey yapamayan Ayhanı ilk on bire aldın.Efsane olarak kalmanı isterdim ama hatalarınla gözümde değerin kalmadı.

Gitmesini isteyenler "defolsun gitsin bu herif" tarzı mesajlar yazdıkça devam edece ne yazık ki yanlış olsa da. Ne ilginç bir taraftar topluluğu bu yahu, gelmiş geçmiş en önemli yabancı oyuncularımızdan birini, kişiliğine saldırılmasın ve saygı gösterilsin diye içimizdeki İrlandalılara karşı savunmak zorunda kalıyoruz.

Bu konuda haklisin. Teknik direktörlügü kötü diye Hagi'nin adamligina, karakterine laf atan embesillere karsi tabii ki 2000'lerde takima verdiklerini ve efsane olusunu hatirlatacaksin. Ama gayet saygili bir sekilde iletilen elestiriler sonrasi yazdigim türde cevaplarin gelmesi beni deli ediyor. Hagi'nin ciddi sekilde teknik direktörlügünü begeniyorsan ortaya argümanlarini koy tartisalim. Fakat sen olaya teknik yönünden yaklasirken adamin gelip duygusal davranmasi en ufak diyalog olasiligini yok ediyor.

hagi sadece futbolcu olarak kalmalıydı. kendini benim gözümde bitirmiştir.

Hakan balta anında kadroda,yemin ediyorum kahkalarla gülüyorum bu adama.

Cana'yı sağ bek oynatacak olamaz di mi bu kadarını yapamaz:o

thumbs-down.jpg

Hala Hakan Balta'yı utanmadan oynatan adam.

Yine klasik laflar: ben bu takimi bu hale getirmedim blablabla.

4.5-5 aydir takimin basindasin be adam. 5-6 transfer yaptirdin daha ne

Sanırım istifasını verecek Pazartesiye kadar.

''Bu takımı kim bu hale getirdi?'' sorusu sorulsun bi kendisine.

Mac sonrasi ne dedigini yazarsaniz sevinirim.

Fener maçına hagi ile çıkarsak,tt arena daki 52 bin taraftar bile kurtaramaz bizi.

başlıktaki 'Teknik Direktör' yazısını silsek daha iyi olur bence..

Geri
Üst Alt