Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi konuşmasını yaparken gerçekten içim acıdı. Ne olursa olsun, I love you Hagi :tiphat:

handwaving.jpg

Yine klasik laflar: ben bu takimi bu hale getirmedim blablabla.

4.5-5 aydir takimin basindasin be adam. 5-6 transfer yaptirdin daha ne

Hmm çok güzel. Galatasaray'ın kurtuluş formülü bulundu; "Yeni bir teknik direktör ve 5-6 transfer." :tiphat:

Baba şimdi kalan maçlarımızın bi formaliteden öteye gitmediği aşikar. Peki taraftarlardan sana karşı biraz umut varsa bu kalan maçtarda oynattığın futbolla veya en azından yapmak istediklerinle gösterirsin bunu.

Fakat tabloya bakarmısınız son 10-15 dk. Yekta stoper Servet forvet oynuyor ve bu bi kaç maçtır tekrar eden bi olay.Ayrıca maçın diğer dakikalarında oynanan oyunu bi kenera bırakıyorum.

Şimdi kimse bizden Hagi sabır istiyor yok bilmem yeni gelmiş kendi kadrosu değilmiş ayağı yapmasın

Senin kadron değilse bile istediğin mantaliteyi sahada gösterirsin.

Hagi ile olacak iş değil

Bir kez daha söylüyorum Hagi Adnan ın 'taraftarın gazı' nı almak için acilen uyguladığı bir projeden başka bişey değildir.

Hagi Adnan Polat zihniyetinin kurbanı olmuştur.

Hagi giderse ne değişecek?Bu sezon bitti zaten.Hagi'yle bu iş olmayacak ama tüm suçu Hagi'ye yüklemek vicdansızlık olur.

Hagi 'den önce Adnan Polat gideceği için problem yok.

Hagi giderse ne değişecek?Bu sezon bitti zaten.Hagi'yle bu iş olmayacak ama tüm suçu Hagi'ye yüklemek vicdansızlık olur.
Yeni teknik direktör sezon bitmeden gelmelidir.Dediğin gibi zaten sezon bitti,T.d ler takımı tanıyana kadar saçma sapan işler yapıyorlar,hiç olmazsa yeni td lig bitene kadar takımın eksiklerini görür,takım düzenini iyice kafasında oluşturur.Diğer sezona daha hazırlıklı çıkar.Hagi ile sezon sonuna kadar beklersek yazık olacak geçen zamana.

Evet, Hagi'ye bende kızamıyorum ama sene sonu kesinlikle yollar ayrılmalı.

Hagi yönetime kızgın beyler ....Hagi gider buyuk ihtimal...

Yeni teknik direktör sezon bitmeden gelmelidir.Dediğin gibi zaten sezon bitti,T.d ler takımı tanıyana kadar saçma sapan işler yapıyorlar,hiç olmazsa yeni td lig bitene kadar takımın eksiklerini görür,takım düzenini iyice kafasında oluşturur.Diğer sezona daha hazırlıklı çıkar.Hagi ile sezon sonuna kadar beklersek yazık olacak geçen zamana.

Yeni T.Direktörü,yeni yönetim seçmeli.

seni üzenin ben taaa... Sen kralsın kurtarıcı değilsin bunu bilmeyen mankafalara seni yem etmeyeceğiz.(umarım) Senin suçun taşın altına elini sokman çünkü tırsak korkak değilsin. Senin billurlarını yesinler keşke seni öyle görmeseydim be kral:(

Döneceksin İnşallah sene sonu Romanya'ya. Anca küçük çocukların oynadığı futbol takımını çalıştırırsın sen bay kapris.

Kaliteli bir t.d. bulup uzun yıllar çalışmalıyız ama bu kişi kesinlikle hagi değil

Hagi´nin tek isteiği Galatasaray´ı yeniden yukarılara taşımaktı.Galatasaray´a zarar verdiğini anladığı an bırakır ve bunu ima ettide.Hagi´nin son isteyeceği şey Galatasaray´a zarar vermektir.Hagi´ye hakaret edenler haddini bilsin!Yanlış anlaşılmasın eleştirmeyin demiyorum,hakaret diyorum.Hagi hala kalbimde çok özel biryere sahip,hiçbirşey değişmedi benim adıma.

Geri
Üst Alt