Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi bile başarılı olmadığını kabul etti. Hagi'inanmayı güvenmeyi çok isterdim ama adam hala Hakan Balta'yı oynatıyor. Gökhan Zan'ı oynatıyor. Geçen maç 18e almıyor Aydın'ı bu maç kurtarıcı olarak sahaya sürüyor. Oynatsana gençleri. Nasıl inanalım nasıl sabır gösterelim. Gerçi bu kez sabır istemedin kovulacağını biliyosun tazminatını alır gidersin.

Ne demek efsane kalmalıydı? Adam Galatasaray sevgisi yüzünden geldi takıma. Herkez sırtını dönerken,o da mı dönseydi? Benim tepkim hakaret edenlere,ıslıklayanlara,başarısız olması için dört gözle bekleyen şerefsizlere.

Yaser hangi Galatasaray'lı Galatasaray'ın Hagi önderliğinde başarıdan başarıya koşmasını istemez?

Ne demek efsane kalmalıydı? Adam Galatasaray sevgisi yüzünden geldi takıma. Herkez sırtını dönerken,o da mı dönseydi? Benim tepkim hakaret edenlere,ıslıklayanlara,başarısız olması için dört gözle bekleyen şerefsizlere.

Aynen de o karakterdeki kişilere...

Geldiği zamandan beri çıkardığı en doğru kadroydu belki de. Cana-Neill fantezisinden vazgeçmesi umuyorum ki tek maç olarak kalmaz. Hakan yerine Çağlar'ı tercih ederdim ama son maçlara nazaran iyiydi o da. Maç sonrası açıklamaları ise ne olursa olsun üzmüştür.

Hagiye sabretmek gerek sabretmek gerek bu takımı o kurmadı enkazı teslım aldı fatıh terımde gelse bısey degısmez(fatıh terımı cok severım)dunyanın en ıyı td sı gelse oyuncuları degısmesı gerek arkadaslar hagıye yuklenmeyelm...

Ne enkazı yaa dalgamı geçiosunuz. kimse masal anlatmasın daha 2.haftadaki antalya maçından belli etti ne yapcağını. takımın içine etti gitsin artık tugaydan bile nefret ettirdi beni...

başarısız olabilir ki başarılı olacağını da iddia etmiyordu bu sürede. ilerisi için güven de vermeyebilir. ama hagi'ye defol çekeni galatasaraylı saymam ben

Galatasarayın bugünlere gelmesinde önemli rol oynayan rijkaardın ayaklarını öpücek derecede olan canlılar, Hagi ye dil uzatmasın.

Ne yapmış lan Rijkaard?

...

1-Sabri'den sağ açık yapıp üretkenliği sıfıra çek..

2-İnsua'yı hiç kullanma

3-Misi'yi yolla

4-Neill'ı orta sahada oynatıp taraftardan küfür yedir

5-Cana tek hamlelik adam stopere çek..

6-Hakan Balta'ya rezilken tahammül et..

7-Yekta'yı yeni yeni kullanmaya başla

8-Kaleci diye getirdiğin adam 1 senedir top oynamasın..

9-Geldiğin günden beri aşağı yukarı futbol olarak bir adım öteye gidemeyelim

Ve gel destek iste,külahıma anlatsınlar,bir takım ancak bu kadar kötü yönetilir..

İstifası hayırlı olacak..

Hala Rijkaard diyorlar komediye gel.

Son 3 sezon boyunca en başarılı sezonumuz (onda da 3. olduk gerçi) Rijkaard ile oldu bu ayrı bir konu.

1-Sabri'den sağ açık yapıp üretkenliği sıfıra çek..

2-İnsua'yı hiç kullanma

3-Misi'yi yolla

4-Neill'ı orta sahada oynatıp taraftardan küfür yedir

5-Cana tek hamlelik adam stopere çek..

6-Hakan Balta'ya rezilken tahammül et..

7-Yekta'yı yeni yeni kullanmaya başla

8-Kaleci diye getirdiğin adam 1 senedir top oynamasın..

9-Geldiğin günden beri aşağı yukarı futbol olarak bir adım öteye gidemeyelim

Ve gel destek iste,külahıma anlatsınlar,bir takım ancak bu kadar kötü yönetilir..

İstifası hayırlı olacak..

10-Stancu'yu sol kanat gibi oynat.

rijkaardın bankolarından barış özbek i mustafa sarpı oynatınca hagiye hakaret ediyorsunuz. yarım dönemdir Galatasarayın başında bu adam.kendi istedide gelmedi çağarıldı yönetim tarafından oda kabul etti.Sanki Hagi istemişte kulübe zorla teknik direktör olmuş gibi yorumlar yapılıyor.rijkaard ne yapmış lan diyen eleman tek bir Allah var günaha girme rijkaardı tanrılaştırma.. Tarihin en iyi kadrosu dediğimiz Galatasarayı liderden 20 puan uzak 3.yaptı rijkaard.Bu sezonla kıyaslayamassınız geçen sezonu. Kimse bana hikaye anlatmasın istedikleri adamları yönetim almamışmış.milyonlarca euro harcandı ispanyadan kaleci geldi,eski öğrencisi giovanni geldi.elano geldi jo geldi.keita geldi (sene sonu kendi gönderdi.) ortasaha iki tane transfer yaptıramadı mı bu adam ? Sene başı adını şuan hatırlamadıgım bi takıma elendik uefada.takımın başında kim vardı Derwall mi ? Ama onu futbolcular sattı dimi :) haklısınız.Siz bu adam ugruna Galatasaray futbolcusuna takım sattı dersiniz.

-- Hagi bu takımdan gittikten sonra sakın sizler geçmiş futbolculuk yaşamında kattıklarından dolayı onu övmeyin.bugün bu tepkileri Hagi hiçbir zaman unutmayacak.Defol diyenler utansınlar hallerinden.Rijkaardı tesbih etmeye devam etsinler.

10-Stancu'yu sol kanat gibi oynat.

Culio, orta saha bu haldeyken sol kanatta oynayamazdı. Emre Çolak'tan başka alternatif yoktu sanırım. O da Aydın vol.2 olacak az kaldı.

Ama şu var ki, Stancu'dan daha iyi oynayabilirdi belki. Solak futbolcu. Emre Çolak'ta potansiyel büyük ama...

Geri
Üst Alt