Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi olsan, takımın teknik direktörü Adnan Aybaba da olsa saygı göstereceksin.
Hic de gostermez. Baros hangi teknik direktore saygisizlik yapmis simdiye kadar. Hagi taraftarin sevdigi futbolculari kiskaniyor, baska aciklamasi yok bunun.
Hagi taraftarin sevdigi oyunculari kiskaniyor.
bir cok insanlarimiz cok cahil gercekten...
Göstermezse de sonuçlarına katlanır. Şimdiye kadar kimseye saygısızlık yapmaması da beni hiç ilgilendirmiyor. Sen antrenmanda hocanın dediğini yapmayıp laf ediyorsan, kim olursan ol cezanı alırsın. FR zamanında Servet yaptı (ki o da hiç sorun çıkarmayan, her zaman elinden geleni yapan bir futbolcuydu geldiğinden beri), FR de Servet'e verdi cezasını. Kimse de niye böyle yapıyor demedi. Şimdi taraftarların daha çok sevdiği bir oyuncu yapınca hemen bir sahiplenme duygusu oluşuyor.
Hagi olmasa Galatasaray siradan bir Turk takimiydi.
Göstermezse de sonuçlarına katlanır.
Hagi futbolcu olarak olmasaydı, Avrupa'da şöyleydik, böyleydik diye anlatacak birşeyimiz olmazdı bugün. Yani Bülent-Hakan fln hikaye. Avrupa'da başarı ilk başta Hagi'nin eseridir, daha sonra diğerlerinin. Fatih Terim'i bile imparator yapan Hagi'dir. Hagi futbolcu olarak dönemin Messi'siydi. Ama gelelim teknik direktörlüğüne, ben bile ondan daha iyi teknik direktörlük yaparım. En azından Adnan Polat işime karıştığında, fena küfür ederim, olmadı kafa atarım, o da olmadı basar istifamı giderim. Taraftarında gözünde de, değerim daha fazla artar. Ama Hagi paranın esiri olmuş, çokda görmüyorum, Balkan ülkesinde yetişmiş.
Uefa gol kralı Hakan Şükür,
Bu takımın alt yapısından yetişmiş ve hayatını burada geçirmiş, Türk tarihinin en iyi stoperi Bülent Korkmaz,
Bu iki isime inanılmaz haksızlık ediliyor o dönem ki başarılar için.
Popescu, Taffarel, Emre Belözoğlu, Okan Buruk vs. saymıyorum bile.