Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi taraftarin sevdigi oyunculari kiskaniyor.

Eğer Baros, Hagi'ye herhangi bir hakaret içeren söylemde bulunduysa veya o şekilde hareketler yaptıysa Hagi sonuna kadar haklıdır. Messi olsan, takımın teknik direktörü Adnan Aybaba da olsa saygı göstereceksin. Bir anlık sinirle belki bir şeyler söylemişsindir, sonra gelip özür dilersin ve kendi açından olayı kapatırsın.

Messi olsan, takımın teknik direktörü Adnan Aybaba da olsa saygı göstereceksin.

Hic de gostermez. Baros hangi teknik direktore saygisizlik yapmis simdiye kadar. Hagi taraftarin sevdigi futbolculari kiskaniyor, baska aciklamasi yok bunun.

Hic de gostermez. Baros hangi teknik direktore saygisizlik yapmis simdiye kadar. Hagi taraftarin sevdigi futbolculari kiskaniyor, baska aciklamasi yok bunun.

Göstermezse de sonuçlarına katlanır. Şimdiye kadar kimseye saygısızlık yapmaması da beni hiç ilgilendirmiyor. Sen antrenmanda hocanın dediğini yapmayıp laf ediyorsan, kim olursan ol cezanı alırsın. FR zamanında Servet yaptı (ki o da hiç sorun çıkarmayan, her zaman elinden geleni yapan bir futbolcuydu geldiğinden beri), FR de Servet'e verdi cezasını. Kimse de niye böyle yapıyor demedi. Şimdi taraftarların daha çok sevdiği bir oyuncu yapınca hemen bir sahiplenme duygusu oluşuyor.

hagi kompleksli bir insan...takimdaki en söhret ismin kendisi olmak istedigi icin büyük(!) oyunculari tek tek yollama derdinde...ve capulcular ile doldurma niyetinde..hagi ugruna misiyi yollayacaklarina hagi yi yollasalardi da adam sezon sonuna kadar toparlansaydi..?! simdi önümüzdeki sezon polat bir 10 numara daha mi alacak??? adama hic faydalanmadan 4,5 euro zarar ettiler hala kulüp icerisinde bu adami savunanlar var ya pessss...bir cok insanlarimiz cok cahil gercekten...böyle bir düzen de nasil basari bekleyebilirizki ?!

Göstermezse de sonuçlarına katlanır. Şimdiye kadar kimseye saygısızlık yapmaması da beni hiç ilgilendirmiyor. Sen antrenmanda hocanın dediğini yapmayıp laf ediyorsan, kim olursan ol cezanı alırsın. FR zamanında Servet yaptı (ki o da hiç sorun çıkarmayan, her zaman elinden geleni yapan bir futbolcuydu geldiğinden beri), FR de Servet'e verdi cezasını. Kimse de niye böyle yapıyor demedi. Şimdi taraftarların daha çok sevdiği bir oyuncu yapınca hemen bir sahiplenme duygusu oluşuyor.

Baros ne zaman teknik direktörünü basın önüne attı. Ne zaman çıkıp bu hocamızın son şansı dedi.Ne zaman mücadele etmemezlik yaptı.Rijkaard Servet'i istemiyorum gönderin dedi, yönetim elinde tuttu.Alternatifsiz adama mecbur bıraktı. Sapla samanı ayıralım.Baros için gerekirse taviz vereceksin.Yıldız oyuncu bunu hakeder

Hagi'nin keyfi baya yerinde.Bizim futbolcularla antremanda top oynuyor.Parasını tıkır tıkır alıyor.Tek zor tarafı hafta sonu maçlardan sonra çıkıp bahane üretmesi onuda gayet güzel yapıyor

Hagi komisyoncu...

Hagi paragöz...

Hagi şu..Hagi bu....

Bırakın şunları artık.Hagi başarısız oldu ve gidecek ama,başarısız olması Hagi'nin hak etmediği yorumlar almasını gerektirmez.Hagi ne olursa olsun efsanedir ve öylede kalacak.

Yorum yaparken dikkat edelim ve bir kez daha düşünelim Hagi'yi sevmeyebilirsiniz , teknik direktörlüğünü beğenmeyebilirsiniz.Ama unuttuğunuz birşey var Galatasaray'ın ruhudur ve efsanesidir.

hagi.jpg

Yazma oyle seyler sonra "td lik ayri futbolculuk ayri" diyen amipler cogaliyor

işini yapamayan gider , gidenin arkasından oturup kız çocukları gibi ağlayacak halimiz yok.Hagi bu kulübe emek verdiyse ,karşılığını da fazlasıyla aldı.Teknik direktörlük vasıfları yok işte ,tepeden tırnağa hatalı formasyonlar ,idari yetersizlikleri ve daha niceleri.Efsane bir futbolcuydu ama hayatta duygusallıklara yer yok , tek gerçek Galatasaray.

cik anlat konus

2. kez rezil etme kendini

zamanin var takimi duzeltmeye belkide bir sans daha almaya

ayni hatayi 2 kez yapma

misi konusunda yaptigin seyin altinda ezilirsin demistim

o bir hata kalsin kullandirma kendini bu sumuklu boceklere

Hagi olmasa Galatasaray siradan bir Turk takimiydi.

Okan, Suat ,Emre, Hakan vs olmasaydı, Hagi tek başına bir hiçti.Tüm parçalar birbirini tamamladı.Hagi oyun içinde 15 dakikada bir kayıplara karışıp dinlenirdi,peki onun yükünü kim taşırdı.Biz almasaydık eğer,Japon liginde sürünecekti Hagi.

Hagi süper topçuydu ,ama tek başına bizi taşıdı demek ne kadar doğru.Ne kadar süper topçuyduysada aynı paralelde çok kötü bir hoca.Hatta td bile demek diğer td lere haksızlık olur.

Hagi futbolcu olarak olmasaydı, Avrupa'da şöyleydik, böyleydik diye anlatacak birşeyimiz olmazdı bugün. Yani Bülent-Hakan fln hikaye. Avrupa'da başarı ilk başta Hagi'nin eseridir, daha sonra diğerlerinin. Fatih Terim'i bile imparator yapan Hagi'dir. Hagi futbolcu olarak dönemin Messi'siydi. Ama gelelim teknik direktörlüğüne, ben bile ondan daha iyi teknik direktörlük yaparım. En azından Adnan Polat işime karıştığında, fena küfür ederim, olmadı kafa atarım, o da olmadı basar istifamı giderim. Taraftarında gözünde de, değerim daha fazla artar. Ama Hagi paranın esiri olmuş, çokda görmüyorum, Balkan ülkesinde yetişmiş.

Hagi futbolcu olarak olmasaydı, Avrupa'da şöyleydik, böyleydik diye anlatacak birşeyimiz olmazdı bugün. Yani Bülent-Hakan fln hikaye. Avrupa'da başarı ilk başta Hagi'nin eseridir, daha sonra diğerlerinin. Fatih Terim'i bile imparator yapan Hagi'dir. Hagi futbolcu olarak dönemin Messi'siydi. Ama gelelim teknik direktörlüğüne, ben bile ondan daha iyi teknik direktörlük yaparım. En azından Adnan Polat işime karıştığında, fena küfür ederim, olmadı kafa atarım, o da olmadı basar istifamı giderim. Taraftarında gözünde de, değerim daha fazla artar. Ama Hagi paranın esiri olmuş, çokda görmüyorum, Balkan ülkesinde yetişmiş.

Uefa gol kralı Hakan Şükür,

Bu takımın alt yapısından yetişmiş ve hayatını burada geçirmiş, Türk tarihinin en iyi stoperi Bülent Korkmaz,

Bu iki isime inanılmaz haksızlık ediliyor o dönem ki başarılar için.

Popescu, Taffarel, Emre Belözoğlu, Okan Buruk vs. saymıyorum bile.

Uefa gol kralı Hakan Şükür,

Bu takımın alt yapısından yetişmiş ve hayatını burada geçirmiş, Türk tarihinin en iyi stoperi Bülent Korkmaz,

Bu iki isime inanılmaz haksızlık ediliyor o dönem ki başarılar için.

Popescu, Taffarel, Emre Belözoğlu, Okan Buruk vs. saymıyorum bile.

Hagi apayrı birşeydi. Burada Bülent Korkmaz'ı, Hakan Şükür'ü en çok savunan adamlardan biriyim bunu da belirteyim.

O adamlara güveni veren dışarda Fatih Terim içerde Hagi'ydi. Real Madrid maçında makelele, mc manaman ı ortada maymun edince, leeds united maçında adamları geçip altı pasta topuk pası verince, uefa kupası finalinde vieira'ya "top nerede ulan?" dedirtince bizimkiler "Bir durun yahu!" dedi. Biz de yaparız. Bunları maymun eden adam bizim yanımızda oynuyor.

Hagi'nin misyonu ve özelliği çok çok farklıdır bu yüzden. Herkesin bacakları titrerken, o gider penaltıyı tavana asar.

Hagi'nin alınma döneminde pürüzler çıkar. Bir yönetici Fatih Terim'e "Hocam olmuyor der" Fatih Terim de kendisine ödenecek bir yıllık paranın Hagi'ye ödenmesine razı olduğunu söyler. Yönetici şaşırır tabii bu kadar iyi mi diye sorar. Fatih Hoca'dan "Dünyada ilk üçte" cevabını alır.

hagiadams.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] futbolculuğuna sözümüz olamaz ; ama bu adamın öfkesini kontrol edememesi yeni bir olay değil.Duygusal davranıyor ,ve sinirine yenik düşüyor ; bir teknik adamda kesinlikle olmaması gereken özellikler.

Geri
Üst Alt