Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Pino'yu oynatsan eminim skor böyle olmayacaktı. Geçmişin hatrına ağır konuşmuyorum!

lanet olsun git artık git lütfen git...

Teknik direktör değilsin bu taraftar onuda kabullenir ve göğüsler ancak neden A.Polat denen onursuzuna maşa oldun neden hagi ?

Takım kontrataklarla etkili pozisyonlar yakalarken Kewell ve Arda'yı oyuna almanın mantıklı açıklamasını yapmalı. Aksi takdirde şu komisyon işlerine inanmaya başlayacağım.

Artik Hagi ismi bana sadece en kotu Teknik Direktor olarak hafizama gecekek. Keske UEFA yi almasaydik. Defol git.

Allah'ın aşkına, şerefin varsa onurun varsa İSTİFA et..

Çok basit yaaa kazımı çıkarıp pinoyu alacaksın

bu kadar basit lanet olsun bu kadar basit yaa

neden koyuyorsun kewel'ı neden ???

65 dakika topun arkasında olan ve pozisyon vermeyen takımı neden bozuyorsun ???

git artık lütfen git...

Cok akilli degisiklikler yapti geldiginden bu yana . Bugun Ayhan'i oyuna almasi mukemmel bir zekanin ornegiydi . Mustafa Sarp girer mi diye beklerken bir anda Ayhan oyuna girince rakip takim teknik direktoru sasti kaldi . Sag gosterip sol vurdu rakibi tuse etti resmen . Pino'yu oynatmamasi cok olumluydu zira en formsuz oyunculardan biri ozellikle 1-0 ondeyken oyuna girse Kewell kadar hizli ve patlayici olmadigindan etkili olamazdi . Bravo Hagi cok olumlu ...

I love you Rijkaard. yuru be hagi kim tutar seni

Onurun varsa eger ıstıfa et artık

Bugün Pino'yu oynatmaman için tek bir neden göster, soyunup film çevircem.

abdurrahim albayrak saydirdi hagiye

Ulan sen hagi olmasan varya

Ziya Doğan diyeceğim de Ziya Hoca'ya hakaret olacak...

Gökmen Özdenak: "Hagi t.direktörse bende Brad Pittim arkadas".

Bunun üstüne laf yok beyler.

Fenerbahçe'li olsam bu kadar beter yapmazdım lan takımı.

Pino'nun oynamaması ve gol lazımken oyuna Ayhan'ın girmesi falan yani cidden inanılmaz şeyler. Teşekkürler Hagi.

Hayal kırıklıgısın. 2. yarı takımı tamamen geri çekti neticesinde golleri yedik. Oda yetmezmiş gibi geçen haftanın yıldızı Pinoyu oynatmayışı akıllara zarar. Yemin ediyorum sırf Pino için izlicem demiştim maçı adamı ısınırken bile göremedik. Bu haginin kaçıncı hatası bilinmez. artık dicek birşey yok Adnan Sezgin senden iyi kadro kurardı eminim

Beğenmesem de Pino bu kadar iyiyken Stancu'yu bu kadar zorla oynatmaya çalışmasının bi anlamını çözemedim.Misimovic'i de boş yere gönderdi.Hagi'nin yaptığı resmen hak yemektir.Hagi'ye olan sevgim belli ölçüde azaldı.Sırf kendi aldırdı diye oynatıyor Stancu'yu.Bu kadar adaletsiz bi adam olduğunu bilmiyordum.Tabi futbolcuyken anlamıyorsun bunları t.d iken meydana çıkıyor.Oyuna yaptığı şahane müdahaleleri saymıyorum hiç.Zaten ben t.d değilim diye bağırıyor resmen.Ama kişilik olarakta bana göre çok sağlam biri olmadığı meydana çıktı.Hak yemek büyük günahtır.

Geri
Üst Alt