Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Ben bu adama ancak gülerim.

Ahanda böyle; :asd:

Istifa et artik ya, geldinden beri kac puan tobladin? nasil olurda hala istifa etmesin olmuyor iste cok iyi futbolcuydun ama asla iyi bir teknik d. olamadin.

Galatasaray'ın bu kadar mahkum oynamasını, golü atıp üstüne yatmaya çalışmasını, Konyaspor gibi 11 kişi defans yapmasını hazmedemiyorum be hoca. Bırak artık lütfen kendine daha fazla sövdürtmeden...

100 milyonluk yeni Arena'nin ilk maglubiyeti fb'ye karsi.

Al Stancunun turşusunu kur büyük Hagi!!!

hala isminin yanında teknik direktör yazıyo çok ilginç

Pino sakiz cignedi galiba. 1 0 ondeyken almiyor Pino yu. Ben hayatimda bu kadar takintili bi teknik direktor gormedim.

Hagının açıklamaya bak istifa burada konuşulacak şey değil.. Sen istifa etmeyı dusunuyormusum o bıle muamma

* Forum * Galatasaray Forumlarımız* Metin Oktay Futbol Forumu * Futbol Takımı / Teknik Kadro * Gheorghe Hagi

Hagi:İstifa burada konuşulacak birşey değil.:mad:

Hagi yine malum cümleyi söylemiş."Eve gidip neden yenildiğimize bakacağım,düşüneceğim neden yenildiğimizi".Zahmet etmeseydi boş yere.

Senin teknik direktörlükle uzaktan yakından alakan olmadığını daha önce söylemiştik ama dinletemedik.

Kendi elleriyle verdi maci Fenere, sen TD falan degilsin

Hırsızzzzz!!!! Hırsız var. Bizim puanımızı çaldı. Hırsız kim

inanilmaz kötü bir td sün.

misimovic sana "bu ne senin oynattigin, oynatmak istedigin, futbol mu" derken cok hakliymis.

geldiginden beri yaptigin oyuncu degisikerle kac mac verdin, hatirlamiyorum bile, son 3 maci üstüste verdin.

öne gecitign zaman kendi evinde oynattigigin defansif futbol yüzünden kac puan verdin, hatirlamiyorum bile, sanki defans yapmayi bilen bir takimimiz var, o kadar defansif oynatiyorsun.

teknik direktörlükle alakan yok hagi hiç alakan yok.tamam biz uefa kupasını kazanan takımda oynamadık futbolcu değiliz ama 2 tane gözümüz var yapma değişikliklerin bitiriyor bizi. Sana yakışan istifa etmek ve en erken 20 yıl sonra bir Galatasaray maçına gelmen çünkü en az 20 yıl lazım senin en son yaptıklarını unutmak için.

ne olursa olsun sadece futbolcu hagi kimliğinle aklımda kalacaksın gerisi bomboş

Psikologa fln gözükmesi lazım. Aynı hatayı bir insan 2 kere üst üste yapar 3.de toparlar hatasını anlar. Ama bir t.d; 1 kez yapar analiz eder 2.de en aza indirger 3.de hata yapmaz. Ama bizim ki hep değerlendiriyor arkadaş ben anlamadım gitti. Ayna karşısında top fln mı sektiriyor acaba. İnsan ilişkileri anormal derecede düşük. Üfffff yazcak çok şey var. Karmaşık yazdım belki sinirden. Hagi adamsa istifasını verir ve gider.

65 dakika topun arkasında olan ve pozisyon vermeyen takımı neden bozuyorsun ???

Hamleleriyle banko mac kaybettiren tek Teknik Direktör dünyada. Dünyada esi benzeri yok. Bravo Hagi

Geri
Üst Alt