Cevap: #10 Gheorghe Hagi

onun gibi bi lider olsaydı şimdi başımızda..takımdaki ruhsuzlar şaha kalkardı şerefsizim.isyan eden,başkaldıran bi futbolcuydu hagi aynı zamanda.

2 sene önce Fener maçı çıkışında Hagi'ye kızıyordu.:D

O yuzden yonetimde isi olmamali, fazla duygusal! Amrabat transferinede A.A. Yuzunden 8,6 verdik.. Hoca olmaz diyordu..

cok severim kendisini ama bana gore futboldan fazla anlamiyor, tipik turk seyircisi.. Tam bi fanatigi hemde.. Yonetmenlikler bence profesyonellere birakilmali..

Efsaneler aniliyorda Hagi hic cagrildimi? Bence guzel bi solen yapilmali kendisine..

Şu yaşımda ben bile hala bi frikik olsa Selçuk'tan önce Hagi geliyor aklıma ah diyorum ah Hagi olsaydı ne severdi oraları.Çok büyük futbolcuydu reyiz öyle böyle değil hem de.Taraftarla içi içeydi her zaman.Ufacık çocuktum hala hatırlarım Monaco'ya üst köşeden attığı golü.Biz seni çok sevdik reyiz içimizden biri aileden biri gibi sevdik.

''Dünyayı 2 elinin arasına alabilir misin dediler?'' bizde Galatasaray atkısı açtık. Gica Hagi

[video=youtube;U55dfh9Vmt8]https://www.youtube.com/watch?v=U55dfh9Vmt8[/video]

Terim'in birinci doneminin ilk yili degil de ikinci yilinda Ergun Gursoy, "Transferi mumkun, ne dersin diye?" sorsa, "Cruyff ile konustum, mac basina sozlesme sartini kabul ediyorsa olabilir, su kadardan fazla da vermeyin" seklinde soylemler ile transferi yatacak olan, futbol dunyasinin gelmis gecmis en buyuk yeteneklerinden ve adamlarindan bir tanesidir kendisi.

Basin karsisinda ise transferi "Hagi'yi kim istemez. Karakteri, adamligi ile muthis bir futbolcu, cok begenirim ve severim kendisini, ama transfer haberleri de takimi cok kotu etkiledi yani, lutfen. (Bir cilek olacaksa o benimdir)" gibi aciklamalarla gecistirilirdi herhalde. :o

Terim'in birinci doneminin ilk yili degil de ikinci yilinda Ergun Gursoy, "Transferi mumkun, ne dersin diye?" sorsa, "Cruyff ile konustum, mac basina sozlesme sartini kabul ediyorsa olabilir, su kadardan fazla da vermeyin" seklinde soylemler ile transferi yatacak olan, futbol dunyasinin gelmis gecmis en buyuk yeteneklerinden ve adamlarindan bir tanesidir kendisi.

Basin karsisinda ise transferi "Hagi'yi kim istemez. Karakteri, adamligi ile muthis bir futbolcu, cok begenirim ve severim kendisini, ama transfer haberleri de takimi cok kotu etkiledi yani, lutfen. (Bir cilek olacaksa o benimdir)" gibi aciklamalarla gecistirilirdi herhalde. :o

ne diyon ya

28777031250.jpg

''bence alex de souza'nın heykelinin dikilmesi yanlış, hakan şükür'ün bile heykeli dikilmemiş illa yabancı bir oyuncunun heykeli dikilecekse bu hagi olurdu.''

yusuf şimşek

[video=youtube;9FuNh4cZg7k]https://www.youtube.com/watch?v=9FuNh4cZg7k[/video]

Yok böyle video, her izleysimde duygulaniyorum.

videoyu seyrettim, aldı götürdü beni. dedim ki, şimdi haginin yarısı kadar bir on numaramız olsaydı...

Hagi'nin transfer süreci, yöneticilerin ağzından:

(6:30'dan sonrası önemli)

[video=youtube;DkysK33B0lo]https://www.youtube.com/watch?v=DkysK33B0lo[/video]

Geri
Üst Alt