Cok özledim be büyük usta. Keşke birkereye mahsus senden öncekilerin bıraktığı yıkıntının,enkazın değil de, şöyle kaliteli bir kadronun başına geçsen.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2Pwoj-Gafbo[/media]

266ba89c28ee11e3b03622000a9e5e29_8.jpg

Severim ama TD olarak büyük bir 0.

5-1 macinda daha yüksek yenecekken, en iyi adami cikartiyor... Hakan Yakin var, illa oynatmadi, Rijkaarda alinmayan adamlar ona alindi (Stancu ve Culio) 5 + 3 milyon mu ne tuttu, misimovici illa oynatmamak icin bahane aradi.

Lüften bir daha Hagi kaldiramaz bu bünye, ve oyuncu olarak yaptiklarini cok daha fazla zedeler

Severim ama TD olarak büyük bir 0.

5-1 macinda daha yüksek yenecekken, en iyi adami cikartiyor... Hakan Yakin var, illa oynatmadi, Rijkaarda alinmayan adamlar ona alindi (Stancu ve Culio) 5 + 3 milyon mu ne tuttu, misimovici illa oynatmamak icin bahane aradi.

Lüften bir daha Hagi kaldiramaz bu bünye, ve oyuncu olarak yaptiklarini cok daha fazla zedeler

adamin avatarinda rijkaard var ve bunu diyor

Bir donem o hareketi hemen her mac izledigimizi dusununce... Gecenlerde bir arkadasin actigi baslik gibi; 'Attan inip essege binmek' boyle birsey oluyor galiba.

Radyospor'da Aziz Ustel; Hagi'nin bir sezon daha Galatasaray'da oynamak istedigini, ama o donem yonetim tarafindan karsi cikildigini soylemisti gecenlerde. Duyunca yikildim diyebilirim.

Hagi ve Jardeli bir sezon daha izlememize mani olup, Galatasaray'i dibe vurduranlarin cehennemin dibine kadar yollari var.

Bir donem o hareketi hemen her mac izledigimizi dusununce... Gecenlerde bir arkadasin actigi baslik gibi; 'Attan inip essege binmek' boyle birsey oluyor galiba.

Radyospor'da Aziz Ustel; Hagi'nin bir sezon daha Galatasaray'da oynamak istedigini, ama o donem yonetim tarafindan karsi cikildigini soylemisti gecenlerde. Duyunca yikildim diyebilirim.

Hagi ve Jardeli bir sezon daha izlememize mani olup, Galatasaray'i dibe vurduranlarin cehennemin dibine kadar yollari var.

tek kelime ile dogrulari bildiren bir post.

Rijkaarda alinmayan adamlar ona alindi (Stancu ve Culio) 5 + 3 milyon mu ne tuttu

Simdi biseyler yazardim, sap gibi kalirdin ekranin basinda ama kisa tutacagim.

"Sirf" Elano+Keita= 15 milyon. Yillik aldiklari para farkina da hic girmeyelim istersen.

Jo,Neill,Leo Franco,Dos Santos,Insua,Pino,Cana falan daha bunlara hic girmedim dikkatini cekerim.

Jardel gitmek icin can atiyordu... nasil oluyorda yönetim postaladi oluyor ? Daha kendisi iki sene önce diyordu gitmek istemek hayatimin en yanlis hatasiydi diye

Mancini'den once Hagi'yi teklif goturmusler. Hagi ve Popescu daha dogrusu. Kabul etmemis Hagi.

Sayende Galatasarayli olmus bir iki kendini bilmez yeni yetme ergenin istifa tezahuratlari icin kirildin mi bize be Hagi'm:(

Son günlerde ciddi ciddi Fatih Terim'den sonra Hagi'ye teklif yaptığımız yazılıyor. Eğer böyle bir şey varsa gerçekten verilmiş sadakamız varmış.

o kadar şanslıyım ki hagi gibi bir futbolcuyu galatasarayımda canlı canlı oynarken izledim Allahım şükürler olsun sana

Geri
Üst Alt