- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
hagiyi şu haliyle koy snejderden iyi oynar ya la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Severim ama TD olarak büyük bir 0.
5-1 macinda daha yüksek yenecekken, en iyi adami cikartiyor... Hakan Yakin var, illa oynatmadi, Rijkaarda alinmayan adamlar ona alindi (Stancu ve Culio) 5 + 3 milyon mu ne tuttu, misimovici illa oynatmamak icin bahane aradi.
Lüften bir daha Hagi kaldiramaz bu bünye, ve oyuncu olarak yaptiklarini cok daha fazla zedeler
Bir donem o hareketi hemen her mac izledigimizi dusununce... Gecenlerde bir arkadasin actigi baslik gibi; 'Attan inip essege binmek' boyle birsey oluyor galiba.
Radyospor'da Aziz Ustel; Hagi'nin bir sezon daha Galatasaray'da oynamak istedigini, ama o donem yonetim tarafindan karsi cikildigini soylemisti gecenlerde. Duyunca yikildim diyebilirim.
Hagi ve Jardeli bir sezon daha izlememize mani olup, Galatasaray'i dibe vurduranlarin cehennemin dibine kadar yollari var.
Rijkaarda alinmayan adamlar ona alindi (Stancu ve Culio) 5 + 3 milyon mu ne tuttu
Bir donem o hareketi hemen her mac izledigimizi dusununce... Gecenlerde bir arkadasin actigi baslik gibi; 'Attan inip essege binmek' boyle birsey oluyor galiba.
Radyospor'da Aziz Ustel; Hagi'nin bir sezon daha Galatasaray'da oynamak istedigini, ama o donem yonetim tarafindan karsi cikildigini soylemisti gecenlerde. Duyunca yikildim diyebilirim.
Hagi ve Jardeli bir sezon daha izlememize mani olup, Galatasaray'i dibe vurduranlarin cehennemin dibine kadar yollari var.