Bugün şu videoya rastladım ve tamamını izledim. Geçmiş TR şampiyonluklarından birinin öyküsünü izlerken insanın gözleri dolar mı? Doluyor vallahi :red: Hagi sen ne büyük bir adammışsın bu yaşımda hala bıkmadan defalarca idrak ediyorum. Bir futbol tanrısı adeta

Hagi dışında da zaten o dönemin takımı tam anlamıyla bir takımdı. Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Adrian Ilie, Tugay Kerimoğlu, Arif Erdem vs... izlerken tam bir nostalji yaşadım. İzlemeyen herkese şiddetle öneririm.
Galatasaray 1996 - 1997 Sezonu Şampiyonluk Oykusu ve Kutlamaları - YouTube
Bir diğer konu da UEFA Kupası Finali ve Super Kupa finalini daha önceleri defalarca full maç olarak izlemiştim. Geçenlerde UEFA kupasını aldığımız sene 4. turda eşleştiğimiz B. Dortmund takımı ile Almanya'da deplasmanda(sözde

) oynadığımız ve 2-0 kazandığımız maçı full olarak izledim. Yani o maçta oynadığımız futbolu görünce şimdi ki takım ne oynuyor veya ne oynadığını iddia ediyor acaba diye düşünmeden edemiyor insan

Hagi'nin önderliğinde şiir gibi top oynamışız şiir ne denilebilir ki başka... 16 sene öncesinin bir maçını ve bu maçın kaydını izliyorum. Yani sonucu, ne olduğu, ne bittiği belli bir maç

Lakin öyle bir futbol oynuyor ki takım sahada 16 sene öncesinin olduğunu unutuyor insan kendini kaptırıyor. Bir an için kaçan gollere ah vah ederken buldum kendimi

Bir de o sene tarih yazmışız lakin bizimle beraber Ercan Taner reyiz de tarih yazmış adeta onu da söylemem gerekiyor
Velhasıl kelam sarbisi ile evlad-ı zina umudu ile bitik selçuk'u ile ronaldo yasin'i ile üşüyoruz Hagi reyiz ;(