#10 Jaka Lakovič

Cevap: #5 Jaka Lakovič

Performansını yükseltti ilk yarıdaki maçlara göre. Fikrim değişti bence seneye de kalmalı.

Bu arkadaşın suratına her maç öncesi birisi takım için bir tokat patlatsın. Adam nasıl hırs yaptıysa, maçı söktü aldı. :)

İlk yarıda da Engin veya Ukic, hangisi olduğunu hatırlamıyorum, yine geleneksel olarak pazara yolladı.

takimin Lideri oldugunu gösterdi.

@LakovicJaka Happy Coçuk bayram to all coçuks! #happyday

:asd:

Son maçlarda takımın hep en iyisi, sen böyle oyna 10/10 ile alırız şampiyonluğu. :tiphat:

ArE8LfgCEAAloov.jpg:large

Ulan her maçı izliyorum her maçta 2-3 tane serbest atış kaçırıyor.Nasıl %91 serbest atış yüzdesi var bu adamın anlamış değilim.Bizimi ...

Yolun sonu..Verdiğin emekler için teşekkür etmek isterdim ama takıma Göksenin kadar katkın olmadı hadi yolun açık olsun.

Şu anda bu hallerde olmamızın yegane sebebi Songalia transferi ile birlikte.

İkisine sırf bu sene için verdiğimiz para ile 3 tane 2-3 tane sağlam adam getirirdik.

Şu anda bu hallerde olmamızın yegane sebebi Songalia transferi ile birlikte.

İkisine sırf bu sene için verdiğimiz para ile 3 tane 2-3 tane sağlam adam getirirdik.

Domercant ve Macvan´ı çok rahat alabilirdik en basit örneğinden.Neyse artık,umarım koç bu sene yaptığı transfer hatalarından ders çıkarır.

Muhtemelen dün son maçıydı.

Ona bundan sonra başarılar.

Ayrıca umarım tutulmak gibi bir hata yapılmaz.

Ben önümüzdeki sene de kadroda olmasından yanayım.

Çok sevdiğim bir oyuncuydu ama kimya uymadı maalesef. Barcelona dönemine göre daha iyi savunma yaptı ama hücumda istenileni veremiyor.

Geri
Üst Alt