- 17 Temmuz 2010
- 8.401
- 1
- 1.173
Cevap: #5 Jaka Lakovič
Allah korusun.
Ben önümüzdeki sene de kadroda olmasından yanayım.
Allah korusun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben önümüzdeki sene de kadroda olmasından yanayım.
Jaka bayağı üzülmüş Luksa'nın gitmesine.
Jaka Lakovic @LakovicJaka
Disapointed that the team didn't keep Luksa. He was on of our main players
Jaka'nın sözleşmesi 1+1 miydi 2 yıllık mıydı ?
Lakovic'te gitmeli. Kendi şutunu hazırlayan bir oyuncu gerek. G.Fitch'in daha cok takım oyununa yatkın versiyonu gibi biri.![]()
Bu tarif ettiğin adamlar NBA'da oynuyor dostum,Avrupada pek bulamazsın,bulursanda CSKA,Barcelano vs.. sana sıra gelmez.
Biliyorum öyle adam bulmanın kolay olmadıgını ama bize şutunu yaratıcak bir oyuncu gerektiği aşikar. Aklıma Fitch reis geldi hemen.Çok seviyordum kendisini
Lakoviç mutlaka gönderilir. En önemli maçta 2-3 dk oynatılan oyuncuyu tutacak halleri yok.
Kendi şutunu yaratan oyuncu olarak da benim aklıma direk Domercant geliyor.
Fitch'i bende severdim ,şapkadan tavşan çıkarırdı bizdeyken ama Malagada daha sıradan biri gibi oynuyor.Bahsettiğin gibi kendi şutunu yaratan birini bulmak gerek ama böyle adamlar genellikle takım yapısında arızalar yaratabiliyor ,Oktay hoca bu tarz adamları pek tutmuyor gibi geliyor bana.
Lakoviç mutlaka gönderilir. En önemli maçta 2-3 dk oynatılan oyuncuyu tutacak halleri yok.
Kendi şutunu yaratan oyuncu olarak da benim aklıma direk Domercant geliyor.
Kalacak herhalde bu sağlam sözleşme yapılmış kendi açısından, zor gider.
LAKOVIC KALACAK MI?
Andric ile yolların ayrılmasından sonra Lakovic'in de takımdan gönderileceği yolunda çıkan haberleri yalanlayan Tümen, Lakovic ile kapalı bir sözleşmelerinin bulunduğunu ve oyuncunun ayrılmak istemesi durumunda bunu yönetimin değerlendirip bir karar vereceğini belirterek, "Lakovic'in 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Şu ana kadar kendisinden bize ulaşan bir talep bulunmuyor" ifadelerini kullandı.
lakovicin sizden sıkıldım demesi gerekiyor bizden gitmesi icin yuh lan.
Jaka Lakovic @LakovicJaka
@euroleague #wildcard4galatasaray