#10 Jaka Lakovič

Cevap: #50 Jaka Lakovič

Lakovic kalıyor demek...

İyi en azından şutlarından yararlanabiliriz...

Savunması sıfır hücumuda Tr üstü bence...:)

TV yayını var ama belli değil. Zaten onun için mac saatleri söylenmemis.

Takimda kaldi herhalde.

Yönetim menajeriyle görüşüyormuş, indirim talebinde bulunmuşuz, eğer indirim yaparsa kadroya dahil olacakmış.

takımla çalışmalara başlamış.

Geçen yıl takımın liderliğini yapamadığını defalarca söyledik ama bu yıl katkı verme ihtimali yüksek. Beklentiler,takım içi görevi farklı olacak çünkü.Kimse geçen yılki gibi alıp tek başına bireysel performansı ile maç kurtarmasını beklemeyecek.Hawkins,Domercant gibi oyuncuların alan açmasıyla ceza şutörü olarak iş yapar indirimi kabul ederse

Her türlü faydalanır Ergin Ataman bundan. Ceza şutlarını falan gözü kapalı sokar zaten. Veya taktik faullerin yapıldığı zamanlarda yararlanılır, tecrübesinden yararlanılır, illa katkısı olur lan yani. Hem ilk defa Onura katılıyorum, beklenti azalacağı için attığı tek 3lük bile çok iş yapıyor gibi gösterir kendisini.

not: hele bi antreman eksikliğini kapatsında

Bende Lakovic'e pek sıcak değildim ama son 2 mactır takımın gerçek bir beyine ihtiyacı var gibi. Engin ve Ender bu bakımından kötü oyuncular değiller ama istikrarlıda değiller. Yani koca sezonu güvenle emanet edebileceğin PG'lar değiller. Lakovic ise tam tersi, eğer yanındaki adamlar kendisi kadar iyi şutör ve genel olarak kaliteli oyuncular ise sürücü konumuna gecirebileceğin oyuncudur. Gecen sezon ki kadroda Cevher ve Shumpert'ı hoca kullanamadı ki böylece Lakovic, şutör olarak tek kaldı ve markesi kolaylaştı. Bu sezon kadroda cok daha fazla atıcı oyuncu var. Lakovic'in işi dahada kolay olacak. Sanki bu yapıda Lakovic daha cok parlayabilir gibi.

Efes macinda süre alabilir.

Şuan bizim için çok önemli oyuncu.

iyaka iyaka iyaka lokovic

Sercan, Feda deyince Beşiktaş a gittiğini sandım :) Ben bu adamı çok seviyorum nedense içim çok ısınıyor. Umarım efes maçında süre alır.

sevindim inşallah geçen sezondan daha iyi bir sezon geçirir:yenieek:

Geri
Üst Alt