#10 Jaka Lakovič

Cevap: #5 Jaka Lakovič

Jaka bayağı üzülmüş Luksa'nın gitmesine.

Jaka Lakovic @LakovicJaka

Disapointed that the team didn't keep Luksa. He was on of our main players

Jaka'nın sözleşmesi 1+1 miydi 2 yıllık mıydı ?

Jaka bayağı üzülmüş Luksa'nın gitmesine.

Jaka Lakovic @LakovicJaka

Disapointed that the team didn't keep Luksa. He was on of our main players

Jaka'nın sözleşmesi 1+1 miydi 2 yıllık mıydı ?

1+1 di. bu arada lakovici hoca göndermeli. ne yazıkki bize fazla bişey katamadı. kendi şutunu kendi hazırlayan bir şutör bulmamız lazım.

lakoviç cok inandıgım bir oyuncu bu sene bize cok fazla katkı sağlamamasın ragmen ona 1 sene daha şans verilmesinden yanayım.

Lakovic'te gitmeli. Kendi şutunu hazırlayan bir oyuncu gerek. G.Fitch'in daha cok takım oyununa yatkın versiyonu gibi biri.:)

Bu tarif ettiğin adamlar NBA'da oynuyor dostum,Avrupada pek bulamazsın,bulursanda CSKA,Barcelano vs.. sana sıra gelmez.

Biliyorum öyle adam bulmanın kolay olmadıgını ama bize şutunu yaratıcak bir oyuncu gerektiği aşikar. Aklıma Fitch reis geldi hemen.:) Çok seviyordum kendisini

Lakoviç mutlaka gönderilir. En önemli maçta 2-3 dk oynatılan oyuncuyu tutacak halleri yok.

Kendi şutunu yaratan oyuncu olarak da benim aklıma direk Domercant geliyor.

Biliyorum öyle adam bulmanın kolay olmadıgını ama bize şutunu yaratıcak bir oyuncu gerektiği aşikar. Aklıma Fitch reis geldi hemen.:) Çok seviyordum kendisini

Fitch'i bende severdim ,şapkadan tavşan çıkarırdı bizdeyken ama Malagada daha sıradan biri gibi oynuyor.Bahsettiğin gibi kendi şutunu yaratan birini bulmak gerek ama böyle adamlar genellikle takım yapısında arızalar yaratabiliyor ,Oktay hoca bu tarz adamları pek tutmuyor gibi geliyor bana.

Fitch'i bende severdim ,şapkadan tavşan çıkarırdı bizdeyken ama Malagada daha sıradan biri gibi oynuyor.Bahsettiğin gibi kendi şutunu yaratan birini bulmak gerek ama böyle adamlar genellikle takım yapısında arızalar yaratabiliyor ,Oktay hoca bu tarz adamları pek tutmuyor gibi geliyor bana.

karşı rakip bizi sistem dışına cıkardıgında hicbirşey yapamaıyoruz. hoca bu bjk maclarından sonra bunu düşünüyordur bence. düşünmelide.

edit:gerci andric gitti diye üzülmüş. kalıcı gibi görünüyor. seneyede böyle leş oynarsa daha cok ah vah cekeriz. reistir ama bi yere kadar.

Kalacak herhalde bu sağlam sözleşme yapılmış kendi açısından, zor gider.

LAKOVIC KALACAK MI?

Andric ile yolların ayrılmasından sonra Lakovic'in de takımdan gönderileceği yolunda çıkan haberleri yalanlayan Tümen, Lakovic ile kapalı bir sözleşmelerinin bulunduğunu ve oyuncunun ayrılmak istemesi durumunda bunu yönetimin değerlendirip bir karar vereceğini belirterek, "Lakovic'in 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Şu ana kadar kendisinden bize ulaşan bir talep bulunmuyor" ifadelerini kullandı.

Kalacak herhalde bu sağlam sözleşme yapılmış kendi açısından, zor gider.

LAKOVIC KALACAK MI?

Andric ile yolların ayrılmasından sonra Lakovic'in de takımdan gönderileceği yolunda çıkan haberleri yalanlayan Tümen, Lakovic ile kapalı bir sözleşmelerinin bulunduğunu ve oyuncunun ayrılmak istemesi durumunda bunu yönetimin değerlendirip bir karar vereceğini belirterek, "Lakovic'in 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Şu ana kadar kendisinden bize ulaşan bir talep bulunmuyor" ifadelerini kullandı.

lakovicin sizden sıkıldım demesi gerekiyor bizden gitmesi icin yuh lan.

Kendisine gelen twitleri de RT etmiş. Demekki seneye de bizle kalıyor

Çok iyi niyetli ve müthiş profosyonel.

Ama kesinlikle devam etmemeliyiz.

Seneye ben Lakovicten malesef birşey beklemiyorum.

Seneye dahada ağırlaşacak.Savunmada hepten düşecek.

Kesinlikle teşekkür edilip yollar ayırılmalı ama sanki kalacak gibi duruyor.:(

Geri
Üst Alt