#10 Jaka Lakovič

Cevap: #5 Jaka Lakovič

TAMAM lakovic reistir. bende seviyor8um bu adamı ama baraca bile top kaptırması bana koydu. 2.17 lik adam lakovicten nasıl top calar hala anlamadım. cok top kaybı yapıyor. bunu cözmesi lazım.

Çünkü ayakları eski hızında değil iki senedir böyle dribbling yaparken uzunlara çok takılıyor ama daha verimli kullanabiliriz tabii Tutku ve Ender'in de artık kendilerine bir ne oluyoruz demeleri gerekir.

son 2 çeyrekte reislik yapması lazım yoksa olmuyo

Artık Tutku'ya daha fazla süre verilmeli.

Belkide böyle uyanacak Lakovic.

SSTTST demisti

Facebook Profilinde buldum. adam artis maşallah :asd:

167850_10150097327547118_757172117_6172472_50031_n.jpg

66018_1414750652090_1332275921_921840_3941794_n.jpg

Motosiklete dikiz :asd:

180486_1567169782473_1332275921_1201982_2107709_n.jpg

167607_1521868849978_1332275921_1126213_3374389_n.jpg

Annesiylen babası evlatlarıylan gurur duyyolar :asd:

Son periyot biraz sorumluluk aldı farketti ama daha çok sorumluluk almalı.

Üçlük+faul yaptırması güzeldi.

Son çeyrekteki oyununu 2 periyot bari oyna yav.

Kim ne derse desin hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.Hagi'den sonra arayıpta bulamadığımız 10 numara gibi Lakovic.Beklenti çok ama karşılık yok.

Katkısı yok ama yinede güveniyorum bir yerde patlama yap be:(

Laka gider bir maçta son dakika 3lük atarsa bütün sözler "u"dönüşü döner.

Yazılanların bir çoğuna katılıyorum ama ben hala vazgeçmiş değilim.Evet her ne olursa olsun daha fazla katkı vermeli ama adama 2 pozisyon hazırlayıp ritmini bulmasına yardım edebilsek sonrası gelicek gibi.Rakipler Lakovic atmadığı sürece sorun yok mantığıyla ölümüne savunuyorlar.Ayrıca sahaya mücadele de koyuyor bunu da görmek zor değil.Lakovic konusunda hala umudum var ama bu şekilde gitmez.Bir şekilde ondan katkı almalıyız.

Lakovic gününde olunca o şutları sokar ama problem bu değil ki.Lakovicicin ne drive edecek,ne de pozisyon hazırlayacak hali kalmış.Ayakları inanılmaz yavaşlamış.Bu saatten sonra sadece statik olarak oynayabilir ki bu tarz sadece dışarıdan oynayan oyuncular inanılmaz iniş çıkışlar yaşar sezon içinde

Arkasında yazan isme dua etsin.Kimse kusura bakmasın ama Jerry Johnson daha faydalı oluyordu deliciliği ve savunmadaki direnci ile.

Benim anlamadigim zaten Lakovic tarzi diger oyunculara da macta ønlem almiyorlar mi ? Bir sekilde aliyorlardir diger oyunculara da ønlem aliskin olmasi lazim bu duruma. Basketboldan fazla anlamiyorum ama bence oynayamama sebebi diger rakip takimlarin onun uzerine gelmesi ile direk alakasi yok varsa bile etkisi azdir. Sonucta Teodosic hatirliyorum ona karsi da ønlem aliniyordur Navarro'ya karsi da aliniyordur ve bu oyuncular gene de varliklarini bir sekilde gøsteriyorlar bir sekilde alisiktir bu durumlara Lakovic de.

Arkasında yazan isme dua etsin.Kimse kusura bakmasın ama Jerry Johnson daha faydalı oluyordu deliciliği ve savunmadaki direnci ile.

tam aynısını yazmak ıcın foruma girdim ki sen yazmıssın dusunuyorum da jerry kalsaydı daha yararlı olurdu onun seyiriciyi ateşlemesi ve uclukleri fenaydı

Geri
Üst Alt