#10 Jaka Lakovič

Özet geçeyim bilmeyene, bu maç kötü oynadı diye yorumum benim de olmadı. Sadece son bölümde üstüne düşeni yapmadıysa veya yanlış yaptıysa yaptığı iyi işlerin bir anlamı yok dedim, böyle adamlar maçın sonunu kazandırır, karşıda Tomas denen adam 2 üçlükle galibiyeti getirirken bizim Lakovic'imiz top kaybı yapıyor, sorumluluk alamıyor, aldığı sorumluluğu da beceremiyorsa sıkıntı vardır. Özetle anlatmak istediğim bu.

bende ozet geciim biz gerideyken farki acan adam buydu. diyorum ama anlamoyonuz sorun 1 nimarada degil 4-5 numara kotu 3 yetersiz. e fark acilinca koruyamiyoruz her mac boyle, eger koruyabilsek bu adam bize galibiyeti getirdi diceksiniz

Cevap: #5 Jaka Lakovič

5 numara kesinlikle lazım ama dikkat bakarsanız zaten lakovic'e verilen 4. faul skandal, o sırada shumpert sakatlanıyor ve maçın momentumu adamların eline geçiyor, orda kaptırdığı top ise olabilir, maçın kırılma anları oldu burada bizim hatalarımızdan çok başka birşekilde gelişti maleset.

ilk yarı nekadar leşse. 2. yarı okadar iyi oynadı. ben 2 yarıdaki lakovici istiyorum işte. benim bildigim lakovic o. sezon sonuna kdar lakovic kalabilir. ona itirazım olmaz. seneye gider reis.

Efes maçında beklentim çok fazla, umarım müthiş kariyerine çok iyi bir maç daha ekler.

bizde oynadığı maçları görünce , "bu adam nasıl olur da eurolig tarihinin en çok sayı atan 3. oyuncusu olur" diye soruyorum

Leş.

Takimin kalitesizligi bu adama da yansiyor malesef. Dogru dürüst bos atis bile bulamadik bu macta. Mesela Kerem Tunceri bize karsi en az 5-6 tane bos 3'lük bulmusdur ama hic birini atamadi, onun yerine Lakovic olsaydi en az yarisini atardi ve takimini farka götürürdü.

Bunun 3 mislini Jerry Johnson oynardı zaten. Bizde sevindik büyük bir yıldız aldık diye.

Takimin kalitesizligi bu adama da yansiyor malesef. Dogru dürüst bos atis bile bulamadik bu macta. Mesela Kerem Tunceri bize karsi en az 5-6 tane bos 3'lük bulmusdur ama hic birini atamadi, onun yerine Lakovic olsaydi en az yarisini atardi ve takimini farka götürürdü.

Yıne başladık, takımın kalitesizliğe Lakoviç bla bla bla.

Bir takımın kalitesini oyun kurucu belirler, basketbolun ilk ve en temel kuralıdır bu. Hala tartışıyor olmanız bile komik.

Ben seviyorum bu adamı.

Lakoviç mi leşş,yapmayın yahuu,anlayanda yazıyor anlamayanda.Mesele lakoviçte değil,shipp vs.. gibi yan parçalarda ama bunu göremiyorsunuz maalesef.

Yıne başladık, takımın kalitesizliğe Lakoviç bla bla bla.

Bir takımın kalitesini oyun kurucu belirler, basketbolun ilk ve en temel kuralıdır bu. Hala tartışıyor olmanız bile komik.

Niye komik ? Biz bosuna mi 4 ve 5 numara lazim diyoruz ? Ben bugün Lakovic'i begendim. Rakibin iki oyuncusunu faul problemine soktu ve takimin en skorer isimlerinden biri oldu. Asistler de yapti ama öndeki oyuncularimiz atamayinca suclu Lakovic oldu. Adam girmis 33 yasina bu saatten sonra zaten öyle insanlik disi bir performans sergilemesi mümkün degil. Ama yine de iyi kurulmus bir takimda tecrübesiyle cok is yapar.

büyüksün abi . maç sonu feci duygulandırdın .. bizde seni seviyoruz ..

En azından sorumluluk alıyor ve hayvan gibi mücadele ediyor. Bir ara 4 kısa ile alan savunmasına dönmüştük ve Lakovic arka üçlünün sağındaydı. Bir pozisyonda Barac'a topu attırmamak için verdiği mücadele mükemmeldi. Hücumda da çok şey yapmak istiyor ama kıramadı bir türlü şanssızlığını. Ama ben gene de güveniyorum Lakovic'e. Sonuçta Songaila gibi gamsız oynamıyor.

Mükemmel oynadı mükemmel, krize girdiğimiz anlarda sorumluluk alıp kurtarması, aldırdığı hücum faul, yerdeki oyuncudan çaldığı top, serbest atışlar mükemmeldi bugün kısaca

Çok fazla gereksiz üçlük denedi.

Çok iyiydi zor hep sorumluluk aldı. Her zaman 3lükleri iyi olurdu bugün 3lük harici çok iyiydi.

Akıl ve tecrübe eksikliğimizi kapattı.

Geri
Üst Alt