#10 Leroy Sané

Beni birakin CimBom'a gideyim der gibi oynadi bugun. Resmen *************************** gibiydi. Kaleci iyiydi, hava sicakti falan da eski kivrqk zekasindan yoksundu. Babel'e baglamaz umarim.

Şutörlüğü bitmiş, hızı azalmış ve gögüsü kabarıktı o bile içine göçmuş

Çok büyük bir oyuncu. Bakın çok büyük bir kanat oyuncusu demiyorum sadece. İki kanatta da çok donanımlı bir oyuncu. Sağda daha şutör, Solda ise dribling özelliğini çok iyi kullanıyor. Manchester City dönemindede, Bayern Münih'de de her zaman as oyuncuydu. Çok heyecanlıyız FB_IMG_1750809579499.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leroy Sane. Tartışmasız bu ülkeye gelmiş en iyi kanat oyuncusu kariyer ve kalite olarak. Hız olarakta, Bitiricilik olarakta A+ seviyede bir oyuncu. City döneminde EPL ve UCL maçlarını domine etti. Bayern gibi bir takımın senelerce ilk 11 oyuncusuydu. Hoşgeldin Baller FB_IMG_1750809593341.webp

Leroy Sane resmen bizim ve bu bir rüya değil. Her transfer döneminde olduğu gibi yine çok büyük oynuyoruz. Avrupanın en iyi kanat oyuncularından birini sadece 29 yaşında indirdik. Manchester City ve Bayern Münih'de aldığı kupaları şimdi bizde kaldıracak. Alman Panzerim FB_IMG_1750809602248.webp

Hoşgeldin Leroy Sane! Öncelikle böyle büyük bir kariyeri ve kaliteyi formdan düşmeden getirmek harika bir olay. İstese her takımda oynayacağı yaşta ve seviyede bizim formamızı giyecek. Hız, Bitiriş, Kariyer ortada zaten konuşmaya gerek yok. İnanılmaz bir transfer FB_IMG_1750809616390.webp

Parçalı forma inanılmaz yakışmış ya. Eminim ki yeni sezon forması daha da güzel duracak. Rüya gibi bir transfer oldu. Bir kanat oyuncusunda olması gereken her özellikten fazla fazla var bu adamda ve daha 29 yaşında. City ve Bayern de yaptıklarının yarısını oynasa uçurur FB_IMG_1750809622924.webp

Parçalı forma inanılmaz yakışmış ya. Eminim ki yeni sezon forması daha da güzel duracak. Rüya gibi bir transfer oldu. Bir kanat oyuncusunda olması gereken her özellikten fazla fazla var bu adamda ve daha 29 yaşında. City ve Bayern de yaptıklarının yarısını oynasa uçurur FB_IMG_1750809622924.webp

Herkese nasip olmaz 10 numaralı Parçalı forma. Hagi, Mertens ve Sneijder gibi efsanelerden sonra senin de layıkıyla taşıyacağına eminiz FB_IMG_1750809630119.webp

Dünkü maçta savunma arkası koşuları çok iyiydi ve hala süratli. Ortasahada kendisine bu pasları atabilecek bir Sara var. Sanki Hakan veya İlkay gibi arapası atabilecek bir ortasaha ihtiyacımız var.

sabah oynamis macta

nasil oynadi bilen var mi
90 dak.izledim. kaleci ile karşı karşıya kaçırdı akıllara zarar ama artıları içeriye okadar iyi penetre oluyor ki ,çok işimize yarar,al verleri iyi.Ama bize geleceğindenmidir nedir ,acayip kopuk gibiydi özellikle 2.yarı sol kanada geçmesiyle birlikte.Açıkçası düşüncem bizi benimserse bizde onu ,çok mutlu oluruz hissi verdi.Umarım yanılmayız.Bilekleri çok yumuşak okadar kolay adam eksiltiyor ki,tarifsiz.

90 dak.izledim. kaleci ile karşı karşıya kaçırdı akıllara zarar ama artıları içeriye okadar iyi penetre oluyor ki ,çok işimize yarar,al verleri iyi.Ama bize geleceğindenmidir nedir ,acayip kopuk gibiydi özellikle 2.yarı sol kanada geçmesiyle birlikte.Açıkçası düşüncem bizi benimserse bizde onu ,çok mutlu oluruz hissi verdi.Umarım yanılmayız.Bilekleri çok yumuşak okadar kolay adam eksiltiyor ki,tarifsiz.
penetrasyonu yüksek bir oyun mu yani

Uzun zamandır böyle flood görmemiştim. Sağ ol Yiğit.

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt