#10 Leroy Sané

:asd::asd:kral gece operasyon yapmış
IMG_20250625_144603.webp

En son Zaha'ya filan böyle yazmıştı.
Y Y.

Rakip defansin arkasina guzel sarkiyor ama gene karsi karsiya gol kacirdi yaw. Dunya kadar da vakti vardi. Niye kalecilerin etrafindan dolanmiyor anlamiyorum.

Turkiye'de en cok ofsayta tskilan takim degilsek bile top 5'teyizdir. Sorun su ki o paslari bizde kim atacak?

Afferim yeğenim bütün kaçırma haklarını anlamsız bir turnuvada kullanıyor ki bizle basladiginda leblebi gibi hepsi içeri girsin.

Bu arada bence gol kacirmasi önemli değil. Pozisyona girebilmesi bence daha önemli bir gösterge. Gol bugün olmaz, ama yarın elbet olur.

Rakip defansin arkasina guzel sarkiyor ama gene karsi karsiya gol kacirdi yaw. Dunya kadar da vakti vardi. Niye kalecilerin etrafindan dolanmiyor anlamiyorum.

Turkiye'de en cok ofsayta tskilan takim degilsek bile top 5'teyizdir. Sorun su ki o paslari bizde kim atacak?

eyvah

Hakan, Yunus, Icardi ve Sara.

Yine son dakika ok gibi fırladı yine kaleciye takıldı ama müthiş bir oyuncu bence. Pas oyununda var defans arkasına koşuyor sutu var daha ne olsun

Abraham'a 20m verdiler su adamin hasedine.

Ne aldığımızın farkında değiliz daha.

Katkısı üst düzey olur o biraz da uyum ve şans işi.

Ama kendisi bu yaşta gelen Sneijder ve Hagi sonrası en büyük isim bana göre.

keremde de bu özellikler vardı ama golleri kaçırıyo diye sövüyordun gibi hatırlıyorum ?
Kerem gol kaçırıyor diye değil saçma sapan top kaybediyor diye sinirleniyorum. Belhanda hiyarinada bu yüzden gıcık olmuştum. Çok basit top kaybeden adam begenmiyorum ben

Bu arada keremde öyle pas kalitesi yok bu adam gibi

Jakobs'la iyi kanka olurlar gibi. İkisi de Senegal asıllı Alman. Jakobs sapıtmasın yeter.

Geri
Üst Alt