- 26 Kasım 2012
- 185.571
- 258.148
- 5.998

kral gece operasyon yapmışSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

kral gece operasyon yapmışkral gece operasyon yapmış
Arkadaşın sağlıksal bir sıkıntısı yok dimi? Zorbalamayalım yok yere şimdi.
Y y kim dostumEn son Zaha'ya filan böyle yazmıştı.
Y Y.
Rakip defansin arkasina guzel sarkiyor ama gene karsi karsiya gol kacirdi yaw. Dunya kadar da vakti vardi. Niye kalecilerin etrafindan dolanmiyor anlamiyorum.
Turkiye'de en cok ofsayta tskilan takim degilsek bile top 5'teyizdir. Sorun su ki o paslari bizde kim atacak?
Rakip defansin arkasina guzel sarkiyor ama gene karsi karsiya gol kacirdi yaw. Dunya kadar da vakti vardi. Niye kalecilerin etrafindan dolanmiyor anlamiyorum.
Turkiye'de en cok ofsayta tskilan takim degilsek bile top 5'teyizdir. Sorun su ki o paslari bizde kim atacak?
Hakan, Yunus, Icardi ve Sara.Rakip defansin arkasina guzel sarkiyor ama gene karsi karsiya gol kacirdi yaw. Dunya kadar da vakti vardi. Niye kalecilerin etrafindan dolanmiyor anlamiyorum.
Onun alameti farikasi ortalari. Uzun top var ama yerden ara pasi pek yok.
Yine son dakika ok gibi fırladı yine kaleciye takıldı ama müthiş bir oyuncu bence. Pas oyununda var defans arkasına koşuyor sutu var daha ne olsun
Kerem gol kaçırıyor diye değil saçma sapan top kaybediyor diye sinirleniyorum. Belhanda hiyarinada bu yüzden gıcık olmuştum. Çok basit top kaybeden adam begenmiyorum benkeremde de bu özellikler vardı ama golleri kaçırıyo diye sövüyordun gibi hatırlıyorum ?