#10 Leroy Sané

3 senelik loca kiraladı diyorlardı internette, muhtemelen 3 senelik alacağı artı loca parasınıda alıp bizden gidecek. Barış ve Yunusun tek bir olumlu hareketi yokken adamı 80 dakika oyuna almazsan o adamda böyle oynar. Bence net bilerek hatalı attı pasları girdikten sonra benim düşüncem bu. Bu adamdan daha hayır gelmez muhtemelen, ben ilk geldiği hafta çok kötü dedimde adamı takımdan tamamen dışlamış Okan.
bilerek attı ise ne diyoruz biz bu arkadaşa

Yeni gelin gibi oynuyor. Mental olduğu çok açık sorunun.

Belki ki mentörlüğe psikolojik desteğe ihtiyacı var

3 senelik loca kiraladı diyorlardı internette, muhtemelen 3 senelik alacağı artı loca parasınıda alıp bizden gidecek. Barış ve Yunusun tek bir olumlu hareketi yokken adamı 80 dakika oyuna almazsan o adamda böyle oynar. Bence net bilerek hatalı attı pasları girdikten sonra benim düşüncem bu. Bu adamdan daha hayır gelmez muhtemelen, ben ilk geldiği hafta çok kötü dedimde adamı takımdan tamamen dışlamış Okan.
Oyunculardada var o bokluk. Önceki maclarda bosa kacarken pas atilmadi kac defa.

Maalesef bundan olmayacak gibi.

Kışın yollar ayrılsa iki taraf için de iyi olacak sanki ama bu maaşla bu herifi nereye yollayacaksın ki.

85te alir sonra bir şey yapamayınca da kabahati ona bulur sonraki hafta yine oynatmaz dedim dk 75 falandi herhalde.Evlatlarina verdiği şansı başkasına vermez , hocanın kullanma kılavuzu var artık bende yani her şeyi tahmin etmek kolay

Bu adami nereye yollayabiliriz ki? Bayern maasinin 2/3 bile tam önermemisti. Onuda anca bonuslar ile alabilirdi. Avrupadan isteyeni ciksa, belese yollasak bile yarisindan fazlasini veren zor cikar. Araplara sicak bakmaz, MLS istedigi maasi hayatta vermez...

Üstüne Pini Zahavi paragöz herifin teki. Bayernden Alaba ile sözlesmesini uzatmasi icin 10 milyon € komisyon istemisti. Bizden acaba kac götürdü bu herif?

Saneyi almak bence tamamen hataydi.

Dibindeki adama bile pası doğru düzgün veremedi yav, Ahmet kutucu'dan hallice resmen performansı

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 dakika oynadı ama epey top kaybetti.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok sistemli ve üst düzey takımlarda oynadığı için burada olmuyor. Pasları garip bir kere.

64-1.gif

5 dk da ne bekliyordunuz ki adamdan
Kimse 5 dakkada tüm defansı çalımlayıp gol atsın falan demedi zaten. Ama en azından o dakikaya kadar oynayanların yarısı kadar topun kıymetini bilmeliydi. Ayağına değen her top rakibe gitmez ya bi oyuncunun. Bu olmaz yani ayıptır günahtır. Zaten defansa yardım ettiği yok, bi topun peşine koşmuyor, pres yapmıyor, bir de gelen her topu rakibe atınca ne dememizi bekliyorsun?
Bir de en ayar olduğum laf; düzelir, düzelir.
Bana şu maçtan sonra, artık düzelecek adam lazım değil arkadaşım. Bana zaten düzgün adam lazım.
Gitsin başka yerde düzelsin.

Bencil oyna lan!

Bencil oyna kendine oyna!! Bura Cimbom burada tek başına iş yapacan tmm mı

Full kendine oyna iş yaparsan yaparsın yapmazsan çok kötü olur ha! Yeter be!!

Zaten pası da atamıyon ne pas deniyon. Vur geç beki kahraman olacan aga

Bencil oyna lan!

Bencil oyna kendine oyna!! Bura Cimbom burada tek başına iş yapacan tmm mı

Full kendine oyna iş yaparsan yaparsın yapmazsan çok kötü olur ha! Yeter be!!

Zaten pası da atamıyon ne pas deniyon. Vur geç beki kahraman olacan aga
Temel konularda katılıyorum kaosun içinde varoluş mücadelesi vermesi gerekiyor bazen topcularin AMA
Herifin üstünde ölü toprağı yok mu ya çok kötü gözüküyor valla. Zaha Tete Ziyech bu kadar kötü başlamamışti

Geri
Üst Alt