- 22 Kasım 2008
- 11.460
- 7.067
- 2.493
heis sane'nin (adam akıllı oynadığı durumda) en iyi 5 kanattan biri olduğunu biz değil neredeyse tüm premier lig taraftarları söylüyor. bize transfer olduğunda ilk bluemoon'a bakmıştım mesela herkes şaşkın haldeydi, sane nasıl gider turkeye, yeni psg gala mı fln şeklinde konuşuluyodu
izlediğimiz herif normal sane değil, güçleri alınmış gibi herif. geçen sezon bayern'de düşüşteydi ama yine süper golleri vardı, bu derece dramatik bi mental çöküşü yoktu. düzelir mi bilmiyorum ama öyle bi niyeti yoksa zaten ocak ayında gider, ki bu haliyle saudi bile almayabilir saneyi. almanyaya dönebilir belki. sözleşme meselesinde sorun çıkaracağını zannetmiyorum karşılıklı fesh edilir bi şekilde, kendi de farkında çünkü durumu.
En son "adamakıllı" ne zaman oynamış Sane... En iyi 5 kanattan biri olduğu iddia edilebilecek dönemi taa City'deki bir iki istisna sezonu.. Bayern'e gittiğinden beri hiçbir yılında bence dünyadaki en iyi 5 kanattan biri olmadı... ilk 10 bile olmamıştır... Hiçbir zaman Bayern seviyesi için "şüphesiz işte budur" denecek performansı vermedi bence... Öyle bir iki maçlık değil uzun dönemden bahsediyorum ama... Özellikle CL'de falan üst düzey maçlarda bence hiç Bayern'in as oyuncusu olarak güvenilemeyeceğini belli ediyordu...
EPL taraftar forumlarında yazanlar da söylemesi ayıp şeyimde bile değil... Onlar da yeterince alıcı gözle izlememişlerdir. Bayern'de oynayan, yetenekli ve çok hızlı kanat olduğu için onlar da öyle sanıyorlardır...