Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.982
- 90.730
- 5.003
Keşke Zaniolo kalsaydı. Daha çok verim alırdık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özgüveni yok gibi bir şey direkt 0 kaçarak oynuyor desek yeridir yani. En büyük sıkıntısı bu bence üstüne gidip herifi kazanmak lazım. Ama Td mizin hiç böyle bir gayretini görmedim 4 senede. Devre arasında bir yere kiralayamaz mıyız? çikalim kadrodan falan der 2-3 maç daha bu şekil giderse büyük ihtimal.Adamın fizik kalitesi düşmemiş, yetenekleri de alınmamış ama kaleye gidemiyor.
Kaleden mi uzak kalıyor, o mu umursamaz anlamak güç artık.
Oynamadıkça işler daha da kötüye gidecek.
Sane düşmanlığının sebebi nedir
Sane düşmanlığının sebebi nedir
Munih'ini satıp bize gelmesi mi
Sane‘nin geçen sezon sergilediği tavirlar ve son olarak Münih yerine bizi seçmesi + Almanların Türk düsmanligiSane düşmanlığının sebebi nedir
Munih'ini satıp bize gelmesi mi
Senin düşmanlığını sordum ulan, sen de MünihlisinSane‘nin geçen sezon sergilediği tavirlar ve son olarak Münih yerine bizi seçmesi + Almanların Türk düsmanligi
Senin düşmanlığını sordum ulan, sen de Münihlisin
Oktober fest'i teftiş için @Gürbüz Buruk 'u geçen hafta oraya yolladım, 60 yaşında İsveçli dayılar tarafından tacize uğramış.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 305222
Geçtiğimiz hafta sonu October Festivalinde sigara içme alaninda takıştığım bir hatunla 1860 Münih resimlerini kapattık admirim. Münihli olunmaz münihli dogulur
MIA SAN MIA
Ellerinden anladığım kadarıyla hanımefendi 1860 dogumlu![]()
Ekli dosyayı görüntüle 305222
Geçtiğimiz hafta sonu October Festivalinde sigara içme alaninda takıştığım bir hatunla 1860 Münih resimlerini kapattık admirim. Münihli olunmaz münihli dogulur
MIA SAN MIA