#10 Leroy Sané

Keşke Zaniolo kalsaydı. Daha çok verim alırdık.

Adamın fizik kalitesi düşmemiş, yetenekleri de alınmamış ama kaleye gidemiyor.

Kaleden mi uzak kalıyor, o mu umursamaz anlamak güç artık.

Oynamadıkça işler daha da kötüye gidecek.

Adamın fizik kalitesi düşmemiş, yetenekleri de alınmamış ama kaleye gidemiyor.

Kaleden mi uzak kalıyor, o mu umursamaz anlamak güç artık.

Oynamadıkça işler daha da kötüye gidecek.
Özgüveni yok gibi bir şey direkt 0 kaçarak oynuyor desek yeridir yani. En büyük sıkıntısı bu bence üstüne gidip herifi kazanmak lazım. Ama Td mizin hiç böyle bir gayretini görmedim 4 senede. Devre arasında bir yere kiralayamaz mıyız? çikalim kadrodan falan der 2-3 maç daha bu şekil giderse büyük ihtimal.

63b1bbfd-c43d-46d3-8872-146e0d018755.webp

Pek tacize uğramis bir hali yok

Leroy Sané: "Festival çadırında uzun bir süre boyunca provoke edildim ve kişisel olarak aşağılandım. Galatasaray'a da hakaret edildi. Gerginleşen ortamda itildim ve ardından kısa bir itişme yaşandı. O anda elbette daha sakin olmalı ve duymazdan gelmeliydim. Bunu kendim için bir ders olarak alıyorum." (BILD)

Sane düşmanlığının sebebi nedir

Munih'ini satıp bize gelmesi mi

Bizim daha ilgimiz ortada yokken bile bu herifi cok elestiriyorlardi. Üstüne Bayern Sane ile görüsürken ve anlasmaya yaklasirken, birden Bayernin hic sevmedigi Zahavi diye bir menajer ile anlasmisti. Ayni herif Lewandowskiyi Barcaya götürürken 20 milyon € yürütmüs (üstüne Lewandowskiyi ondan öncede götürmeye calismisti diye hatirliyorum) ve zamaninda Alaba sözlesmesini uzatmasi icin, bunlardan 10 milyon € istemis.

Bayern taraftari 12+3 milyon brüt maas teklifini bile fazla buluyordu. Üstüne biz araya girdigimizde birden imza parasi istemeye basladiginda, acayip uyuz olmuslardi ve rest cekilmesini istiyordu iyi bir kismi.

Bayern taraftarinin elestirme kültürü bizimkine yakin. Bunlar Goretzka, Gnabry ve Kimmichi bile acayip cok gömüyorlardi.

Ekli dosyalar

• IMG_2617.webp
    IMG_2617.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 292
Sane yerine Cerny gibi orta saha meziyetleri gelişkin bir kanat oyuncusunun daha doğru tercih olacağını söylediğimde dalga geçenler olmuştu. CV lere bakıp yorum yapmayı enayilik olarak görüyorum, kimse kusura bakmasın. Cerny olmaz, daha iyisini bulursun ararsan. Önemli olan ve benim bahsettiğim oyuncu profilidir.

Allah'ım şu konuyu okurken beni kör et o kadar bomboş yorumlar var ki

Geri
Üst Alt