#10 Leroy Sané

Canavar gibi oynadı. İlk çıktığı maçlarda pas da alamıyordu. Şimdi pas oyunu da Sane üzerinden dönmeye başlamış biraz daha.

Yavaş yavaş açılmaya başladı aslanım benim. O ilk yarının sonlarına doğru attığı dribling neydi öyle maşallah.

Benim anlamadığım adam 90 dakika oynadı.Maç içerisinde yüz ifadesine bakıyorsun adam bir gram yorulmamış gibi.Hani çok koşmadığı için mi acaba diyorsun.Ama adam bayaa koştu..
İlkayda böyle..Benim düşüncem üst düzey kondisyon var adamlarda.Hem klüp takımı hem milli takım olarak o seviyelerde o kadar maça çıkmak kolay değil.
Sanırm doğru zamanda doğru yerlerde durup doğru baskılar yapıyor.
Mesela barışa yunusa bakıyorsun sanki hemen yere yığılacaklar.
Bence aklini kullaniyor bos yere gereksiz kosulardan bos preslerden kaciniyor ve bundan dolayi 90. Dakikada bile icabinda böyle sprint atabiliyor yani diri kaliyor. Yunus dün sag sola pres yapti bazilari yaradi bazilari gereksiz di sonuc dedigin gibi sanki üflesen düsecek duruma geliyor, cünkü kendini asiri zorluyor.

Gol olmadan sevinen bir Sané

1000137389.webp

1000137390.webp

Hafiften bir kıpırdanma var umarım devamını getirir.

Bir de şu defansta kaymaları düzgün yapıp arkada kaptığı topları bizim ceza sahasının yayına doğru pas ile çıkarmasa güzel olacak.

Şansa o toplar gol olmadı ama başka takım çok rahat cezalandırır.

Hafiften bir kıpırdanma var umarım devamını getirir.

Bir de şu defansta kaymaları düzgün yapıp arkada kaptığı topları bizim ceza sahasının yayına doğru pas ile çıkarmasa güzel olacak.

Şansa o toplar gol olmadı ama başka takım çok rahat cezalandırır.
Hafiften mi? Ciddi bir kipirdama diyelim buna.

Son 2 mactada takimin en iyi 2 oyuncudan biri rahatca diyebiliriz. Yanina Tor ve Lemina koyulabilir.

Basketbolda seti nasıl 1 numara ( guard ) üzerinden çeviriyorsan hücuma başlıyorsan , bizde de hücumları Sane üzerinden üretmemiz lazım .

Zorda mı kaldın , oyun mu sıkıştı at topu sağa ezbere alsın ayağına gitsin rakibin üzerine.

Hasan Şaş: "Leroy Sane'nin nerede faul yaptığına, nerede dribbling yaptığına, nerede pas attığına, nerede kaliteli hareket yaptığına iyi baksınlar. Neden Sane olmuş; çünkü Sane bunları Almanya Milli Takımı'nda Münih ve City'de yapmış daha önce. Artık Barış ve Yunus'un, Leroy Sane'yi daha dikkatli izlemeleri gereken bir maç oldu.

Gabriel Sara'ya da buradan tekrar söyleyelim; sakın ha bir daha 3-1 iken iki tane korneri 45 saniyede kullanma."

Alışması süreciyle birlikte fiziksel olarak da hazır olunca istenilen kıvama geldi. şu performansı sezona yayarsa çok rahatlarız.

abdülkader keita'nın iki gömlek kaliteli hali. barış bunun yanında amele gibi kalır .
adamda naz yok trip yok açılmaya başladı da . tek sorunu onun hızına ve kalitesine uygun topçularımız pek yok.

Göztepe maçındaki en kilit isim ritim yakalamışken devam eder diye tahmin ediyorum.

En azından haftada 3 maç oynama temposuna geçmişten bu yana alışık bugünde takımdaki oyunculara göre daha diri olacaktır.

İnşallah bu saçma isteksizliğin ve kötü oyunun tek sebebi yorgunluktur. Topun yönünü iyi değiştirmek haricinde hiçbirşey yapmadın. Bir de gittin gol yedirdin.

Bu top saklayayım diye yedirdiği 2.gol

Bu kadar teknik bir oyuncu nasil oluyorda neredeyse herzaman sut cekince kalenin üstünden gidiyor?

Geri
Üst Alt