#10 Leroy Sané

Bayern bunu nasil verdi hala inanamiyorum herif istese ligin dumanını attırır . osimhen bile kalitesine yetisemiyor ama sahada donuk bir tavrı var. ciddiye alip mac secmese hücum hattımız cag atlar.

Hocanın en taktir ettiğim rolü, sakatlıktan çıkmış oyuncuları lap diye sahaya atmaması. Yine aynısı olacaktır. Singo son 10 dk filan oyuna girebilir ama 11 oynama ihtimali sıfır.
Katılıyorum ama Onachuyu durduramazsak erken alma ihtimalide olabilir.

Arda oynamalı defanstta. Son maçta soktuğuna göre bence o oynayacak
En oynamaması gereken kişi Arda. Bu maç o maç değil. Oynama alışkanlığı hiç yok. Son 5-10 dk bile oyuna girse az biraz oynama alışkanlığı edinir, oynattığımzda neyle karşılaşacağımızı bilir ve oyuncu da özgüven kazanırdı biraz. En baştan yanlış yapıldı. Macera aramaya gerek yok. Lemina stopere geçer. Zaten maç sonu açıklaması da o minvaldeydi hocanın. Lemina stoperle 6 numara arasını kapatır, Onuachu pek bir şey yapamaz öyle bir durumda. Arda'nın fizik olarak şu anda Onuachu ile baş edebileceğini de zannetmiyorum.

arda oynasa dk 20de hoca istifa diye zırlamaya başlarsın
Yoo zirlanam olması gerekeni yapsın hata yapabilir. Her hata yaptığında yaptığını ölümüne mi savunalim senin gibi Cafer efendi

Ki bu çocuk hatada yapabilirki bariz hatasını çok görmedim. Sanchez bu sene baya sıvadı mesela.en azından enerjik oyuncu olsun onauchunun karsisinda

Yoo zirlanam olması gerekeni yapsın hata yapabilir. Her hata yaptığında yaptığını ölümüne mi savunalim senin gibi Cafer efendi
götten atmayı sonlandıralım

hiçbir hatasını savunduğum yok tek tek eleştirdiğimiz postları mı atalım buraya

tazmanya canavarı gibi saldırıp küfür hakaret etmeyince eleştiri saymıyosunuz siz gerçi doğru

Be
götten atmayı sonlandıralım

hiçbir hatasını savunduğum yok tek tek eleştirdiğimiz postları mı atalım buraya

tazmanya canavarı gibi saldırıp küfür hakaret etmeyince eleştiri saymıyosunuz siz gerçi doğru
Ben küfür mü etttim lan. Sen niye böyle yapıyorsun. Artık beni sevmiyor musun. Bana soğuk davraniyorsun.

Sarı saçlı sabotajcıdan faydalı oldu, teşekkürler.

ts macindaki en iyi oyuncumuz toreyra da iyiydi ama hücumda ve savunmada cok iyi oynadi sane. bu mac ozelinde raziyim kendisinden eyvallah

1 kasim 2025

Geri
Üst Alt