Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.076
- 25.399
- 3.183
güzelim asistleri güme gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum ama Onachuyu durduramazsak erken alma ihtimalide olabilir.Hocanın en taktir ettiğim rolü, sakatlıktan çıkmış oyuncuları lap diye sahaya atmaması. Yine aynısı olacaktır. Singo son 10 dk filan oyuna girebilir ama 11 oynama ihtimali sıfır.
Arda oynamalı defanstta. Son maçta soktuğuna göre bence o oynayacakKatılıyorum ama Onachuyu durduramazsak erken alma ihtimalide olabilir.
En oynamaması gereken kişi Arda. Bu maç o maç değil. Oynama alışkanlığı hiç yok. Son 5-10 dk bile oyuna girse az biraz oynama alışkanlığı edinir, oynattığımzda neyle karşılaşacağımızı bilir ve oyuncu da özgüven kazanırdı biraz. En baştan yanlış yapıldı. Macera aramaya gerek yok. Lemina stopere geçer. Zaten maç sonu açıklaması da o minvaldeydi hocanın. Lemina stoperle 6 numara arasını kapatır, Onuachu pek bir şey yapamaz öyle bir durumda. Arda'nın fizik olarak şu anda Onuachu ile baş edebileceğini de zannetmiyorum.Arda oynamalı defanstta. Son maçta soktuğuna göre bence o oynayacak
arda oynasa dk 20de hoca istifa diye zırlamaya başlarsınArda oynamalı defanstta. Son maçta soktuğuna göre bence o oynayacak
Yoo zirlanam olması gerekeni yapsın hata yapabilir. Her hata yaptığında yaptığını ölümüne mi savunalim senin gibi Cafer efendiarda oynasa dk 20de hoca istifa diye zırlamaya başlarsın
götten atmayı sonlandıralımYoo zirlanam olması gerekeni yapsın hata yapabilir. Her hata yaptığında yaptığını ölümüne mi savunalim senin gibi Cafer efendi
Ben küfür mü etttim lan. Sen niye böyle yapıyorsun. Artık beni sevmiyor musun. Bana soğuk davraniyorsun.götten atmayı sonlandıralım
hiçbir hatasını savunduğum yok tek tek eleştirdiğimiz postları mı atalım buraya
tazmanya canavarı gibi saldırıp küfür hakaret etmeyince eleştiri saymıyosunuz siz gerçi doğru