#10 Leroy Sané

ts maçından hemen sonra yaptığı hedef maçımız 3 gün sora ajax maçı tarzındaki paylaşım enteresandı

tr ligini biraz daha önemsemeli

Barış veya Yunus yapınca sıçtı

Sane yapınca bir şey yok tarzı yorumlar çok komik

Kısaca berbat bir performansı var

Rezil durumda ve asla ilk 11'i hak etmiyor

Umarım düzelir diyeceğim ama hiç öyle bir havası da yok

Ben buyum işte diyor

Tekrar söylüyorum bu adamı atak yaparken en ileride olması gereken adam osimhen orta sahada karşılaycaksa bu adam ileride olacak.
Topu alsın sola çekip orta açsın futbolu akıllı bir hareket değil her maç kapanan takıma karşı orta açsın diye bakıyoruz. Oynadığı oyun bayağı cengizin oyunu. Bu adamı bu şekilde oynatmak cidden hakaret etmek.

Bugun 10% pas oraniyla oynadi. Acaip verimsizdi.
Vermeyin şöyle istatistik bilgileri lütfen

Çünkü biz romantik takılıp çok iyi adam yea demeyi tercih ediyoruz

Bu gerçekleri görmeyi reddediyoruz

Sane büyük topçu yeaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çoğu maçta ziyech gibi taç kenarında çadır kurup oynuyo malesef. Barış da boş. Yunus en faydalısı ama onda da kondisyon problemi var.
Kapanan takıma ziyek daha iyiydi.

Bu açık alanda basıp gidebiliyor ama kapanan takıma enine çalım atıp yan pas weriyor. Şut işi hiç yok. Olanlar da ya kalecinin üstüne ya dışarıya.

Bu adam bence bizim city-bayern ayarında bir takım olmadığımıza hala ikna olmadı. Orda oynadığı gibi top class adamlarla ver kaç yapmaya organizasyon oluşturmaya çalışıyor da bizde öyle bir kalite yok maalesef. Gerekirse 3 kişinin arasına dalıp çalım denemesi gerekiyor bugün mesela Sallai baktı organize olamıyoruz 2-3 tane uzun sıktı oralardan pozisyon bulduk. Sane bizde fark yaratacaksa citydeki bayerndeki oyun ezberlerinden uzaklaşmalı biraz spontane oynamayı denemeli.

aynen kanzi uçmağa başladı
olcan adının 5 tık altı
hız olarak 2 tık üstü

Vermeyin şöyle istatistik bilgileri lütfen

Çünkü biz romantik takılıp çok iyi adam yea demeyi tercih ediyoruz

Bu gerçekleri görmeyi reddediyoruz

Sane büyük topçu yeaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardes oran dogru mudur bilmiyorum zira gotumden uydurdum. Sadece oyle hissettirdi.

Bazen vay be ne adam almışız diyoruz bazen de bu ne lan Çin malı Sane mi diyoruz. Çok istikrarsız bir adam maalesef. Ha bugünün özelinde kendisine gelene kadar dövülecek çok adam var.

Bu adam bence bizim city-bayern ayarında bir takım olmadığımıza hala ikna olmadı. Orda oynadığı gibi top class adamlarla ver kaç yapmaya organizasyon oluşturmaya çalışıyor da bizde öyle bir kalite yok maalesef. Gerekirse 3 kişinin arasına dalıp çalım denemesi gerekiyor bugün mesela Sallai baktı organize olamıyoruz 2-3 tane uzun sıktı oralardan pozisyon bulduk. Sane bizde fark yaratacaksa citydeki bayerndeki oyun ezberlerinden uzaklaşmalı biraz spontane oynamayı denemeli.

Ya da Okan Efendi'nin sözleşme yenilediği yetersiz herifleri gönderip Osimhen Torreira vs tarzı adamlar alınmalı

gittikçe kuruluyorum bu arkadaşa bu kadar para alıp bu kadar kötü top oynamayla bi yere varılmaz pttden kanat oyuncusu alsak bu kadar oynar zaten

Hoca direktifi mi bilmiyorum ama acil caner erkin gibi oynamaktan vazgeçmeli, tamam ajax maçında osimhenin kafaya düştü de o nadir olur. çek sağa içeri ortala işi öyle devam etmez. Bu arada renkdaşlardan biri güzel yazmış yukarıda bizi bayern ve city gibi görmeyi bırakmalı bencede verkaçlarına cevap alıp araya koşu atacak bir takımda oynamıyor, onu anca ilkayla yapar.

Yahu arkadaş hepsini geçtim.Şu maçta Şapkadan tavşan çıkartta demiyoruz.O tarzda bir oyuncuda değil bence.Ama bu kadar para alacaksanda şu bomboş paslarıda at.Bu kadar basit pas hatası yapma.

Nasıl koyduk dercesine tsk geçmesi yardırdı
IMG_3197.webp

Geri
Üst Alt