#10 Leroy Sané

İlk yarısını biraz izledim de Nagelsman çok kalmayabilir orada. Zira izlediğim bölümlerde çok kötüydüler. Özellikle orta saha merkezde Goretzka'nın düşüşü, Kross gibi bir oyuncunun olmaması çok etkiliyor bunları. Writz de hala formunu yakalayamadı.

Milli maçta asistini yapmış, 8/10 rating ile oynamış bravo. Wirtz 5/10 rating ile oynamış. Wirtz'i Nagelsmann kayırıyor ve Sane'yi Bayern lobisi milli takıma çağırtırmıyor diye düşünmeye başladım. Wirtz kötü değil tabi ki süper adam ama öve öve bitremediği adam kaç maçtır 6-6,5 rating ile oynuyor kendi de problem var Nagelsmann'ın.

ek olarak: Bir ortası var çok iyi Osimhen olsa koymuştu kafayı hehe, gole doğru giderken de rakip oyuncu önüne yatarak elle alıyor topu. Bence motivasyon olarak iyi noktaya getirecektir milli takım. Oynasın abi orada da iyi oynasın motiva olsun.

Bizde de suç var, Okan bey frankfurt maçı ile Nagelsmann malının ağzına koz verdi iyice.

Son düzenleme:
Milli maçta asistini yapmış, 8/10 rating ile oynamış bravo. Wirtz 5/10 rating ile oynamış. Wirtz'i Nagelsmann kayırıyor ve Sane'yi Bayern lobisi milli takıma çağırtırmıyor diye düşünmeye başladım. Wirtz kötü değil tabi ki süper adam ama öve öve bitremediği adam kaç maçtır 6-6,5 rating ile oynuyor kendi de problem var Nagelsmann'ın.

ek olarak: Bir ortası var çok iyi Osimhen olsa koymuştu kafayı hehe, gole doğru giderken de rakip oyuncu önüne yatarak elle alıyor topu. Bence motivasyon olarak iyi noktaya getirecektir milli takım. Oynasın abi orada da iyi oynasın motiva olsun.
Bizim takım ne kadar hareketli oynarsa Sane o kadar verimli olur.Durağan oynarsak ancak yarım Sane izleriz.

Bizim takım ne kadar hareketli oynarsa Sane o kadar verimli olur.Durağan oynarsak ancak yarım Sane izleriz.
Kesinlikle, dikkat edersen çalıma veya top sürmeye başladığında birileri fake koşu atıyor. Ezbere pas yapması ek olarak daha iyi top dağıtması ve oyun kurmasını sağlamış.

Bizde ön alanda birşeyler yapıyor ama en önemli özelliği olan verkaç koşularında verdiğinde geri alamaması zaten %30'unu direkt olarak kullanamamıza neden oluyor, aldığında da 5-6 pastan 1 tanesi düzgün geliyor o da zaten ya asist oluyor ya da kaçırdığımız gole "ah be" diyoruz ve özellikle İlkay olmayınca takımın ne kadar pas özürlüsü olduğu ortaya çıkıyor cidden 1 kişinin pas trafiğine bu kadar etki etmesi kötü, yani eksik olunca maalesef kötüleşiyoruz pas oyununda, geçen sene Mertens'in olmadığı zamanlar oluyordu bu. Ben Icardi'nin bunu üstlenebileceğini düşündüm ama gününde olması lazım ayrıca en önemlisi karşı takımın bu fırsatı da vermesi gerektiğini görmüş oldum ve pas yeteneğine güvenerek yanıldım. Özellikle 4-4-1-1 diziliminde ortasaha 10,5 diye uydurdukları mevki sıkıntı yaşıyor, 3-5-2 de bunu yapabiliyor fakat bu durumda her zaman arkasında esas pasör oyun kurucu oldu ve o da pas istasyonu görevi ciddi anlamda kaliteli şekilde yerine getirdi. Yani pas olarak yeteneği olsa da oyun kurma yetisi olan biri olmadan olmuyor, Sane içinde geçerli zaten geçen biri demiş bu ne biçim 10 numara ben Hagi ve Sneijder gördüm demiş halbu ki Sane 10 numaralı formayı giymeyi seven çizgi kanat ile kanat forvet oynayabilen eğer takım pas akışı iyiyse 10 numara mevkinde pas istasyonu olabilme yetisine sahip biri. Yani Sara'da da bir saçmalık var bir iyi bir kötü neyi var çözmek lazım, Ilkay olmayınca takımın bu kadar pas kalitesinin düşmemesi lazım. En azından 4. sene de artık birşekil ezbere 3-5 pas yapabiliyor olmalı takım :asd:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt