Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 15.627
- 21.705
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gururlandım...asistini yaptı benim adamLüKSEMBURG maçına ilk 11 başlıyor kral. Milli takıma dönüşü fırtına gibi oldu devamı da gelecek inşallah.
Bizim takım ne kadar hareketli oynarsa Sane o kadar verimli olur.Durağan oynarsak ancak yarım Sane izleriz.Milli maçta asistini yapmış, 8/10 rating ile oynamış bravo. Wirtz 5/10 rating ile oynamış. Wirtz'i Nagelsmann kayırıyor ve Sane'yi Bayern lobisi milli takıma çağırtırmıyor diye düşünmeye başladım. Wirtz kötü değil tabi ki süper adam ama öve öve bitremediği adam kaç maçtır 6-6,5 rating ile oynuyor kendi de problem var Nagelsmann'ın.
ek olarak: Bir ortası var çok iyi Osimhen olsa koymuştu kafayı hehe, gole doğru giderken de rakip oyuncu önüne yatarak elle alıyor topu. Bence motivasyon olarak iyi noktaya getirecektir milli takım. Oynasın abi orada da iyi oynasın motiva olsun.
Kesinlikle, dikkat edersen çalıma veya top sürmeye başladığında birileri fake koşu atıyor. Ezbere pas yapması ek olarak daha iyi top dağıtması ve oyun kurmasını sağlamış.Bizim takım ne kadar hareketli oynarsa Sane o kadar verimli olur.Durağan oynarsak ancak yarım Sane izleriz.