#10 Leroy Sané

Ne yapsın aldığı topu davinsona dönüp bütün maç boyu C şeklinde top mu çevirelim? En azından birşeyler deneyen tek kişi

Tek kişi falan değil yerden yere vurulan barış bundan fersah fersah iyi, aynı şekilde yunusta öyle. Şu adama şunları yapan tek kişi diyebileceğimiz 3 tane maç yok ha, max 1 2 maç var bir tanesi ajax. En azından 'deniyor' denilen şeyler ajax maçı öncesindeki karnesinde yok bile. Yani öyle bir algı yapılıyor ki hoca, gs ölmüş bitmiş 15.sırada sane de bu kötü takımda oynayamıyormuş gibi. Gol atacak istatistik yapacak. pozisyonda buluyor bitiricilik zaten allahlık.

Sorunun Sanede olduğunu düşünenler yine hortlamış. Adam topu ceza sahasına getirmeye çalışan tek oyuncumuz. Kaç kişiyi çalımlasın istiyonuz? Messi bile bir sistem içinde yardıma arkadaşı gelince daha etkili oluyo. Maçı izlerken Sanenin çaresizliğini okadar net görüyorum ki. Ne bi sahte koşu atan var ne içeri giren var ne doğru yerde olan var, ne topu ona zamanında geri atan var. Kendisi, nadirde olsa içeri giren birilerini gördü mü direk ara pas deniyo zaten. Ki öyle attığımız goller var bu sezon. Ayrıca hep gözüme çarpıyo topu arkadaşına verip hemen boşluğa yada içeriye kaçıyo. Verkaça girmek isriyo. O topu bırak Sane ye atmayı nasıl oluyorsa direk kalecimize döndürüyoruz saçma şekilde. Bunlar hep sistemsizlik. Set oyununu yaptıramayan bilmeyen bir hocanın eseri işte.. Bi düşünün bakalım neden sürekli kalecimizde yada stoperlerimizde top. Sonrada boş boş ceza sahamızda pas yapıyoruz. Dengimiz bütçe ve kadroya sahip Avrupa takımları topu rakip kaleye saniyeler içinde götürken biz kaç dakikada anca rakip kalede küçük bir tehlike oluşturabiliyoruz.Çoğu tehlike bile değil out oluyo zaten. Maçları bir hatırlayın dediğimden farklı gördüğünüz tüm karelerde bireysel yetenekle gelişen pozisyonlar var. Çoğunda Sane o karede zaten. Bide kadroda risk alıp topu taşımaya çalişan Sane dışında kaç tane oyuncumuz var? Bazı insanlar istiyoki Maradona gelsin topu kaleden alıp herkesi çalımlayarak gol atsın... Biraz düşünen anlayan her insan sorunun nerde olduğunu basit şekilde görür.
Sevgili Özgür tüm söylediklerinde haklısın diyelim " katılmıyorum ama" Aynı hoca Rashica'yı nasıl oynattı???Dibe kadar iner orta keser,içeri penetre eder,İcardi'yi köpekler gibi beslerdi.Yanılıyormuyum.Saçma şekilde döndürmenin sebebi kaç maçtır İlkay Sara'nın üzerlerine sorumluluk almamalarından olabilir mi?Evet sane ile yardımlaşma yapmalılar.Kesinlikle buna katılıyorum amma velakin Sanede aldığı topların tümünü kaptırmamalı arkadaş.Bir atraksiyon görmeliyiz.Umutla bekliyoruz.Halaaa.
Bence Sane deki tüm sorumsuzluğu Okan Hoca'ya bağlamana hayret ettim.Aynı hoca ve Rashica lişkisi.Lütfen bunuda düşünrümüsün.Rashica'nın yaptığını Ne Tete yaptı ne ziyech yaptı nede Sane yapıyor.
Sağ açık ne olursa olsun fırsat gelen 10 topun 8 ini bir şekilde kaybetmemeli.Bu kadarda değil .Ne olursa olsun senin yazdıklarının tümü dahil olmasına karşın.

Tek kişi falan değil yerden yere vurulan barış bundan fersah fersah iyi, aynı şekilde yunusta öyle. Şu adama şunları yapan tek kişi diyebileceğimiz 3 tane maç yok ha, max 1 2 maç var bir tanesi ajax. En azından 'deniyor' denilen şeyler ajax maçı öncesindeki karnesinde yok bile. Yani öyle bir algı yapılıyor ki hoca, gs ölmüş bitmiş 15.sırada sane de bu kötü takımda oynayamıyormuş gibi. Gol atacak istatistik yapacak. pozisyonda buluyor bitiricilik zaten allahlık.
Alıntı yapamadan sane cevap verdi😄

432e5247a84db7b141115771e21cc1fc.gif

Pas vermeyip direkt gitse belki daha iyi olurdu veya şut cekseydi

Pas vermeyip direkt gitse belki daha iyi olurdu veya şut cekseydi

ilk 20 dakika begenmedim top ayagina degmedi

Bu adamın olayı al ver, dribling
Bu adamla pas alışverişi yapmazsak verimsiz kalıyor.

Barış ayağına dolanan topu istemsizce Sane ye verdi gerisi Sane nin bireysel yeteneği.

Bir golü da var.

Geri
Üst Alt