#10 Leroy Sané

Çok çok iyiydi defansa 2-3 kere çok kritik müdahalesi bile oldu.Dahada iyi olurdu ama malesef topu bam güm diktik sürekli kendisine.

Golünü attı. Şunu net olarak farkettim fbliler isim olarak bizden çekinmiş sinmişler. Osi ilkay ve Sane'den net korktuklarını anladım sahada. Sane den maç sonu imzalı forma isteyen fbli olabilir.

Bu maçta da iyi oynadı

Şu anda ileride tek mücadele eden adam takımda

Yalnız bir tek final paslarında aceleci davranıyor

Daha sakin kalıp düzgün pas verebilir

Mesela Yunus'un oyuna girince İcardiye attığı derin paslardan Sane'de yapmalı maçlarda

Ayrıca böyle oynamaya devam etsin ben her lafımı da yemeye hazırım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın açık ara en iyisiydi ama senelerce City ve Bayernde oynamış bir kanat oyuncusunun şut atmayı bilmemesi gerçekten kafama oturmuyor.

İkinciyi de atmalıydı, bayağı netti pozisyon

Golde sorumluluk alması ve dikine gitmesi çok iyidi yine de

Bu adamın iyi anlasabilecegi verkac yapabileceği bir adam alın. Mertens olsa bu adamı çok oynatirdi

Bu adamin dilinden anlayan yok takimda. Kimmich gibi biri olsun orta sahada öyle izleyin saneyi. Diger tarafada sane klasinda adam lazim ozaman rakipleri her mac sürklase ederiz. Yunus 10a gecebilir diger tarafa kesinlikle transfer gerekiyor. Baris cok iyi niyetli ama teknigi yetmiyor büyük maclar icin. Baris kalirsa bile yine oraya transfer lazim. Akilca hicbir aksiyon gelmiyor o taraftan.

İyiydi de kaçan golde maçı bitirebilirdi. 3e2 iken çok daha iyi değerlendirmeliydik o pozisyonu. Yavaş kaldı, fake denese atardı ya da dokunmayıp arkada Sara'ya bıraksaydı keşke.

Geri
Üst Alt